VOCEA ROMANIEI 2016 LIVE VIDEO: Surprize MARI în noul sezon al show-ului Pro Tv

VOCEA ROMANIEI 2016 LIVE VIDEO: Vineri incepe sezonul sase Vocea Romaniei! Tudor, Loredana, Smiley si Moga si-au ocupat locurile in scaune, iar Pavel Bartos este pregatit sa le aduca telespectatorilor, incepand de maine, de la 20:30, spectacolul suprem al vocilor.
Filip Stan
09 sept. 2016, 08:54
VOCEA ROMANIEI 2016 LIVE VIDEO: Surprize MARI în noul sezon al show-ului Pro Tv

VOCEA ROMANIEI 2016 LIVE VIDEO: Sezonul sase va debuta cu o surpriza de proportii din partea antrenorilor, un moment emotionat, dar in acelasi timp plin de forta si determinare, care ii va cuceri pe romani. Si, dupa un inceput care va prefigura lupta apriga pentru marele trofeu, spectacolul va continua cu replici savuroase, melodii precum Purple rain, Supergirl sau Born to be wild, interpretate fabulos, distractie si momente memorabile.

Tot maine vom face cunostinta cu o concurenta care a avut colaborari cu renumitul DJ ATB si a urcat pe aceeasi scena cu artisti internationali precum Pink, Kelly Rowland sau Nicole Scherzinger, dar si cu o concurenta care a facut parte dintr-o trupa romaneasca de succes. Surprizele vor continua si pentru Smiley, care va face o cerere inedita si va fi tinut in suspans in asteptarea raspunsului.

VOCEA ROMANIEI 2016 LIVE VIDEO: In prima editie a noului sezon Vocea Romaniei vom afla si cui apartin urmatoarele replici, contextele in care au fost spuse si de ce au starnit hohote de ras: ”Eu nu vorbesc cu dumneavoastra, ca nu v-ati intors!”, ”Esti facuta pentru echipa mea, dar nu m-am intors.” sau ”Tu vorbesti mai mult decat noi, greierasule!” 

Vocea Romaniei le va aduce telespectatorilor un spectacol plin de energie, vibratie, foarte multe surprize, distractie si o lupta nemaivazuta pentru cele mai bune voci ale acestui sezon, maine, de la 20:30, numai la Pro TV!

VOCEA ROMANIEI, 9 SEPTEMBRIE 2016. LIVE VIDEO. Un nou sezon al show-ului muzical VOCEA ROMANIEI debuteaza vineri, 9 septembrie, la Pro TV, de la ora 20.30. Concurentii din sezonul 6 Vocea Romaniei incep lupta in aceasta seara, emisiunea avand parte si de un regulament nou. Asadar vineri seara incepe cel de-al saselea sezon Vocea Romaniei, competitia in care se intrec cele mai bune voci din Romania, iar juratii promit un adevarat rollercoaster. HotWeek va actualiza cele mai bune momente din prima editie a show-ului.

VOCEA ROMANIEI, 9 SEPTEMBRIE 2016. LIVE VIDEO. In aceasta seara avem parte de reguli noi la Vocea Romaniei! Tudor, Loredana, Smiley si Moga si-au ocupat locurile in scaune, iar Pavel Bartos este pregatit sa le aduca telespectatorilor spectacolul suprem al vocilor. Vocea Romaniei, cea mai buna competitie a vocilor, va rasuna in casele tuturor romanilor, iar Pavel Bartos, gazda emisiunii, este nerabdator sa intre cu prima editie a celui de-al saselea sezon Vocea Romaniei. Loredana va impresiona si in sezonul sase Vocea Romaniei cu tinute spectaculoase, care ii reprezinta perfect personalitatea.

VOCEA ROMANIEI, 9 SEPTEMBRIE 2016. LIVE VIDEO. Sezonul sase al emisiunii Vocea Romaniei va debuta cu o surpriza de proportii din partea antrenorilor, un moment emotionat, dar in acelasi timp plin de forta si determinare, care ii va cuceri pe romani. Asadar fiti pe faza.

VOCEA ROMANIEI, 9 SEPTEMBRIE 2016. LIVE VIDEO. Diseara incepe sezonul sase Vocea Romaniei!
Sezonul sase va debuta cu o surpriza de proportii din partea antrenorilor, dar in acelasi timp plin de forta si determinare, care ii va cuceri pe romani. Vocea Romaniei le va aduce telespectatorilor un spectacol plin de energie, vibratie, foarte multe surprize, distractie si o lupta nemaivazuta pentru cele mai bune voci ale acestui sezon, de la 20:30, numai la Pro TV! Pe voyo.ro ai ocazia sa fii primul care vede zece minute din prima emisiune a sezonului sase.

VOCEA ROMANIEI, 9 SEPTEMBRIE 2016. LIVE VIDEO. Telespectatorii se vor bucura saptamana aceasta de primele doua editii Vocea Romaniei ale sezonului sase, vineri si duminica, de la 20:30, numai la Pro TV!

Descarca noua aplicatie Vocea Romaniei si transforma show-ul unde doar Vocea conteaza intr-o experienta totala! Intra in jocul saptamanii sa-ti testezi cunostintele si intuitia, urmareste evolutia celor mai bune voci, spune cine merge mai departe. La final, titlul de Cel Mai Mare Fan Vocea Romaniei poate fi al tau si poti castiga si locuri in finala Vocea Romaniei!

VOCEA ROMANIEI, 9 SEPTEMBRIE 2016. LIVE VIDEO. Diseara, de la 20:30, incepe cel de-al saselea sezon Vocea Romaniei, competitia in care se intrec cele mai bune voci din Romania. Smiley, unul dintre cei patru antrenori de la Vocea Romaniei, a oferit declaratii in exclusivitate despre prima editie din sezonul sase al concursului.

”Abia astept sa revad in seara aceasta cele mai importante momente din show, concurentii din echipa mea. Am o echipa de care sunt foarte mandru si in care am incredere totala. Am caractere puternice, voci foarte bune, cu un potențial imens de a se transforma in voci extraordinare”, a declarat Smiley.

VOCEA ROMANIEI, 9 SEPTEMBRIE 2016. LIVE VIDEO. „Sezonul sase va incepe ca un rollercoaster si cred ca va fi un show tot mai intens. Trecem prin multe rasturnari de situatie, prin momente amuzante si emotii incredibile. E palpitant sa urmaresti show-ul si sa descoperi pe parcurs toate intamplarile. Sunt multe faze in care am ras noi foarte tare, sunt multe faze in care au ras concurentii de noi si de care, probabil, va rade toata lumea in fata televizorului. Si, nu uitati: in fiecare vineri e Vocea României!”, a adaugat acesta.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Orașul din România unde cumperi un apartament cu 2 camere la doar 7.000 de euro. Ajungi imediat în centru, ai supermarket și restaurante aproape
Capital.ro
Niculina Stoican este în doliu: E primul răsărit fără matale MĂICUȚĂ
Playtech.ro
Oana Roman i-a deschis DOSAR PENAL lui Marius Elisei. De ce se războiesc părinții Isabelei
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
WhatsApp introduce o funcție senzațională. Totul se schimbă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Limba romani a apărut pe Google Translate! Ce variantă a acestei limbi a fost aleasă de Inteligența Artificială
Capital.ro
România, o mare forță a lumii. Giganții planetei bat la ușa noastră: Un foarte mare plus
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Daniel Tudorache, condamnat la trei ani și jumătate de închisoare în „Dosarul diamantelor”
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'