Un îndrăgit actor din The Vampire Diaries vine în România

Nathaniel Buzolic, actorul care îl interpretează pe Kol Mikaelson în serialul-fenomen The Vampire Diaries, va fi prezent la cea de-a cincea ediție East European Comic Con ce va avea loc în perioada 5-7 mai 2017 la Romexpo.
Roxana Gagiu
14 sept. 2016, 18:43
Un îndrăgit actor din The Vampire Diaries vine în România

În vârstă de 33 de ani, Nathaniel s-a făcut remarcat în 2005, pe când găzduia o emisiune pentru copii la Disney Channel, „Studio Disney”. A mai avut, apoi, și câteva apariții episodice în serialele „All Saints”, „Home and Away” și „Water Rats”. Primul său rol într-un lungmetraj avea să fie cel al lui David din comedia australiană Offing David.

În 2011, lui Nathaniel i s-a oferit rolul șarmantului Kol Mikaelson, cel mai tânăr supraviețuitor al Familiei Originale, în The Vampires Diaries, serial care a creat un întreg cult în jurul său la nivel internațional. Actorul apare și în spin-off-ul The Originals.

Nathaniel a jucat și într-un episod din „Supernatural”, numit „Bloodlines”, scenariul episodului fiind inițial menit să se extindă într-un spin-off intitulat „Supernatural: Bloodlines”. Noul serial a fost propus în 2014, însă CW, televiziunea care produce „Supernatural”, a decis să nu concretizeze proiectul, cel puțin momentan. De asemenea, actorul joacă în filmul „Hacksaw Ridge”, în regia lui Mel Gibson și în care îi are drept colegi de platou pe Andrew Garfield, Hugo Weaving, Sam Worthington și Teresa Palmer. Pelicula va apărea în cinematografele din SUA în luna noiembrie.

Nathaniel Buzolic se alătură, astfel, actorilor Craig Parker („Spartacus”, „Stăpânul Inelelor”) și Tom Wlaschiha („Game of Thrones”) pentru întâlniri memorabile cu publicul din România la cea de-a cincea ediție a celui mai mare eveniment de tip convenție din estul Europei – East European Comic Con.

Biletele se găsesc online pe www.eventim.ro și în magazinele Cărturești, Orange Shop, Germanos, Carrefour Băneasa și Militari, Humanitas, Vodafone și benzinăriile OMV.

Cea de-a cincea ediție East European Comic Con s-a decalat cu 6 luni, urmând să se desfășoare în perioada 5-7 mai la Romexpo. Decizia a fost bazată pe faptul că mulți dintre potențialii invitați (actori, artiști consacrați sau youtuberi internaționali) nu au putut veni la evenimentul programat în noiembrie din cauza programului încărcat din aceasta perioadă (de exemplu, filmările pentru serialul „Game of Thrones” se încheie abia la finalul lunii noiembrie).

East European Comic Con se va extinde și va dispune de o suprafață de 20.000 de metri pătrați. Evenimentul este destinat tuturor celor pasionați de filme, seriale, benzi desenate, jocuri video şi nu numai. În afară de întâlnirile cu actori de la Hollywood, la East European Comic Con vă așteaptă o zonă întreagă dedicată jocurilor video, precum și concursuri de cosplay pentru toţi cei care doresc să se transforme într-un personaj preferat, dar și surprize rezervate amatorilor de Pokemon GO.

Vor exista şi quiz-uri, elemente de recuzită de pe platourile de filmare, interacţiuni cu expozanţii şi cu cei mai importanţi creatori de content din mediul online.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Descoperire uluitoare în spațiul cosmic. S-a identificat un “inel Einstein”
Capital.ro
Statul vrea să știe tot ce faci. Se introduce un nou CNP. Ce plan are Guvernul României
Playtech.ro
Zodiile care își găsesc marea dragoste începând din 23 iulie 2024. Cupidon e de partea lor
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Terorism ecologist. În loc să împuște urșii agresivi, vor să-i trimită în România
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Detaliul care a dus la prinderea criminalului din Brăila. Ce a început să facă după ce a ieșit din cabinet, greșeala lui majoră a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cod galben de caniculă în România! Zonele în care se vor resimți valul de căldură și disconfortul termic accentuat
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de mașini. Trebuie să obțină acest document neapărat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Cum Retragerea lui Joe Biden Din Cursa Prezidențială Afectează Strategia lui Donald Trump
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!