X FACTOR 2016 LIVE VIDEO: Rapperul poştaş face show pe scenă. Dublă emisiune în weekend

X FACTOR 2016 LIVE VIDEO: Are un look de dur, e acoperit de tatuaje, poartă cercei și are o voce care te ține la distanță. Dorian Lupu are 25 de ani, vine din Reșița și, în ciuda înfățișării sale de băiat rău, muncește ca…poștaș.
Alina Costache
23 sept. 2016, 09:43
X FACTOR 2016 LIVE VIDEO: Rapperul poştaş face show pe scenă. Dublă emisiune în weekend

X FACTOR 2016 LIVE VIDEO: Săptămâna aceasta, Antena 1 difuzează spectacol la puterea a doua: „X Factor” este și vineri, dar și duminică, iar telespectatorii vor primi de două ori mai multă muzică și momente savuroase. 

Pe 23 septembrie, de la ora 20.30, dar și pe 25 septembrie, de la ora 20.00, jurații Delia, Horia Brenciu, Carla’s Dreams și Ștefan Bănică se întâlnesc cu noi concurenți veniți la audiții și sunt puși în situații emoționante, dar și amuzante.

X FACTOR LIVE VIDEO

De la un italian care vrea să-i cucerească pe români cu beat-ul său, la o familie de cântăreți sau doi adolescenți care promit să spună multe în muzică, telespectatorii Antena 1 au parte de povești speciale pe scena „X Factor”. Nu contează vârsta sau meseria, ci doar doza de factor X pe care o are concurentul și care de câteva ori îi va face pe jurați, săptămâna aceasta, să ofere 4 DA și multe laude.

Horia Brenciu va fi cucerit de energia și veselia cu care o puștoaică va întâmpina publicul și, la finalul momentului susținut de aceasta pe scena, va decide să îi facă un dar pe care tânăra nu îl va uita prea curând: renul Gustav, mascota de pluș pe care Horia a avut-o cu el la audițiile de anul acesta.

Dacă acest cadou va fi însoțit de pașaportul către următoarea etapă a concursului rămâne de văzut în ediția de vineri seara. Cine îl va face pe Carla’s Dreams să exclame „ce ați făcut pe scenă ar trebui să fie sport olimpic”, ce vor avea jurații de spus în fața a doi gemeni care cred cu tărie că merită să meargă mai departe, dar și de ce Delia o va ruga pe o concurentă să mai cânte ceva „doar de plăcere”, telespectatorii Antena 1 află săptămâna aceasta la „X Factor”.   

X FACTOR 2016 LIVE VIDEO: Meserie care nu de puține ori l-a adus în ipostaze amuzante pentru că, după cum chiar el glumește, „nu mi-ai deschide ușa dacă aș veni la tine cu o scrisoare, am trecut prin asta”. Deși uneori merge și 12 kilometri pe jos zilnic, cea mai mare pasiune a lui este muzica și și-ar dori să poată face numai asta. Vineri seara, de la ora 20.30, acesta va păși pe scena „X Factor” și va aduce în fața juraților versuri compuse de el, beat-uri moderne și multă carismă. „Ai ceva din Racla”, îi va spune Delia, în vreme ce Ștefan Bănică e de părere că are nevoie lângă el de o voce feminină. Care va fi concluzia juriului după acest moment și dacă rapperul poștaș va trece în etapa următoare, telespectatorii Antena 1 vor afla vinerea aceasta de la 20.30.

Tot atunci, o familie de cântăreți din Mangalia vine în show-ul de la Antena 1 și oferă un spectacol ce-l va determina pe solistul de la Carla’s Dreams să le spună că ce fac ei ar trebui să fie sport olimpic. Asta pentru că cei doi vin însoțiți de băiețelul lor, care nu va dori să stea la masa juriului, ci va prefer scena, alături de părinții săi. Aceștia vor cânta, vor dansa și vor face show la puterea a treia, spre deliciul tuturor celor din sală. „Ăsta ar putea fi sport olimpic nou, dans și cântec cu copil în brațe”, va spune juratul de la Carla’s Dreams. Iar Marco Sentieri, de meserie cântăreț, vine tocmai din Italia la „X Factor” România pentru că simte că are multe de arătat în muzică. Cald, prietenos, cu zâmbetul pe buze, acesta va da lecții de dialect napoletan lui Răzvan și Dani, dar și juraților. „Îmi amintești de Fiorello”, îi va spune Horia, „ai același accent”. Iar Delia e de părere că energia lui e din categoria showman-ului Brenciu: „Îți place televiziunea foarte mult, cred că poți să fii un fel de Horia Brenciu”, a concluzionat jurata. Dacă Marco va trece însă mai departe rămâne de văzut în ediția de vineri seara.

Săptămâna aceasta, Antena 1 difuzează două ediții „X Factor”: vineri, 23 septembrie, de la 20.30, dar și duminică, 25 septembrie, de la 20.00. Telespectatorii Antena 1 vor primi de două ori mai multă muzică și momente savuroase. Iar jurații Delia, Horia Brenciu, Carla’s Dreams și Ștefan Bănică se întâlnesc cu noi concurenți interesanți și sunt puși în situații emoționante, dar și amuzante.

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Anunțul momentului pentru toți clienții Digi RCS RDS, Vodafone și Orange. A devenit obligatoriu în România
Capital.ro
Se TAIE ajutoarele. Statul nu mai plătește niciun ban. Nu poți refuza scrisoarea
Playtech.ro
5 greșeli pe care le faci când folosești aparatul de aer condiționat și îți măresc considerabil factura la curent
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia „nu poate câștiga” în Ucraina. „Nu avem trupe suficiente, aruncăm în luptă și răniții”, spune un propagandist al Kremlinului
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
Românii care merg în Grecia, sfaturi de aur. Cum să nu risipească banii
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Misterul crimei din Brăila se adâncește ! Ce făcea dentista cu pacienții ei, în cabinet, când veneau la ea. Poliția a descoperit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
VERDICT BĂSESCU. Nimeni nu credea că vom trăi momentul: N-a picat din cer
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Bărbat din Iași cercetat pentru muncă forțată a trei persoane cu dizabilități
MediaFlux
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'