#Selfie69, primul film românesc ce depăşeşte pragul de două milioane de lei încasări la box office

"#Selfie69", regizat de Cristina Iacob, este primul film românesc ale cărui încasări depăşesc pragul de 2 milioane de lei,aproape de două ori mai mult decât filmul clasat pe poziţia a doua în topul filmelor româneşti. La finalul săptămânii trecute încasările "#Selfie69 s-au ridicat la 2.051.236 lei.
Filip Stan
18 oct. 2016, 19:06
#Selfie69, primul film românesc ce depăşeşte pragul de două milioane de lei încasări la box office

Super-comedia „#Selfie69” este un succes şi la capitolul public, filmul fiind vizionat până acum de 118.869 spectatori.

Este o performanţă pe care o merităm cu toţii, atât noi, echipa din spatele acestui film, împreună cu actorii, cât si noi, românii. Avem un film de succes făcut în ţara noastră, cu actorii noştri şi asta ar trebui să devină o normalitate„, spune regizorul Cristina Iacob.

Faptul ca lumea a prins încredere că facem şi filme de calitate, pentru care merită să dea 15 lei să se distreze este un semn că vom avea în sfârşit spectatori. Îmi doresc să facem filme văzute de sute de mii de spectatori, că miloane suntem. Le mulţumesc tuturor celor care deja au fost la #Selfie69 şi îi invit pe cei care nu l-au văzut încă să meargă în sala de cinema pentru o experienta de neuitat. Acum, cât îl mai prind la cinema„, adaugă Cristina.

În rolurile principale joacă Vlad Logigan (Magi), Olimpia Melinte (Roxi), Crina Semciuc (Yasmine), Flavia Hojda (Ana), Levent Sali (Mihai), Alex Călin (Brain), alături de Alina Chivulescu (Cecilia) şi Răzvan Vasilescu (Nea Ceauşu). Roluri inedite au Maia Morgenstern, Dorina Chiriac, Silvia Busuioc, Marian Râlea, Alex Bogdan, Angel Popescu, Andrei Huţuleac, alături de actori consacraţi sau debutanţi, printre care Maria Dinulescu, George Piştereanu, Mihaela Mihuţ, Radu Gabriel, Tudor Aaron Istodor, Emilian Oprea, Raluca Aprodu, Sergiu Costache, Rudi Rosenfeld, Camelia Zorlescu, Con Horgan sau Tolea Ciumac.

Loredana Groza, Antonia, Răzvan Fodor, Virgil Ianţu, Speak, Codin Maticiuc, Adela Popescu, Radu Vâlcan şi Lidia Buble sunt câţiva dintre invitaţii speciali ai filmului.

După aventura din „#Selfie”, de dinainte de bacalaureat, „#Selfie69” spulberă mitul urban potrivit căruia căsnicia nu aduce fericirea…ba dimpotrivă. Dar, pentru a ajunge la această concluzie, cele trei graţii bune şi nebune din „#Selfie”, Roxi (Olimpia Melinte), Yasmine (Crina Semciuc) şi Ana (Flavia Hojda) trebuie să treacă prin capcanele, tentaţiile şi pericolele ce apar în urma unui pariu total „prăjit”, ce devine viral pe Facebook: care dintre ele se marită prima în trei zile. Aşa că, plecate-de-acasă, atât la propriu cât şi la figurat, ele caută cu înverşunare inelul mult visat de fiecare mireasă latentă. După câteva preludii şi tentative absolut imprevizibile, cele trei vor descoperi iubirea acolo unde nici nu se aşteptau.

Secvenţe periculos de comice, dar şi de intense au şi cei trei protagonişti, interpretaţi de Vlad Logigan, Sali Levent şi Alex Călin, care se pun rău în film cu o veritabilă „Cruella De Vil” a mafiei „di pisti Prut” şi a celei mai mari şi râvnite „industrii” din ţară şi din lume, interpretată magistral de Maia Morgenstern.

Plină de adrenalină, senzualitate şi slang, super-comedia „#Selfie69” înseamnă aproape două ore în compania insolitelor personaje care intră în situaţii hilar de comice, fierbinţi şi neaşteptate.

Scenariul este semnat de Cristina Iacob, Maria Spirache şi Tudor Potra, iar imaginea îi aparţine lui Barbu Bălăşoiu. #selfie69 este produs si distribuit de Zazu Film.

Indecent de romantic şi feelingos de sexy, „#Selfie69” (2016) este sequel-ul succesului de public „#Selfie” (2014), cel mai bine vândut film românesc al anului 2014.

Citeşte şi OSCAR 2017. 85 de ţări, inclusiv România, concurează la categoria „cel mai bun film în altă limbă decât engleza”

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Alina Bădic anunță o săptămână de vis pentru aceste zodii. Schimbări benefice, dar și răsturnări de situație pentru ele
Capital.ro
Mașinile au interzis! Amenda este de 10.000 de lei. E lege în România
Playtech.ro
Ce analize poți face gratuit dacă nu ai asigurare de sănătate. Investigațiile medicale pe care toți românii ar trebui să le facă
DailyBusiness
Lovitură pentru români! Premierul confirmă: PREȚURILE EXPLODEAZĂ
Greva minerilor care l-a cutremurat pe Ceaușescu. Cum s-a schimbat Valea Jiului, după epoca de aur a cărbunelui VIDEO
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Cea mai ieftină stațiune de pe litoralul românesc. Turiștii dau năvală
Ego.ro
Mădălina Ghenea a ieșit la masă alături de un actor de la Hollywood. Cum a fost surprinsă românca în compania starului american
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Mutu și-a băgat soția la înaintare! Masculilor le-a stat ”ceasul” chiar în buza mării: și-a făcut apariția Sandra, într-un minuscul costum de baie!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
A început programul național FIV 2024: Sprijinul financiar oferit de Ministerul Familiei și documentele necesare pentru înscriere
Capital.ro
Nu te vom uita! A murit cea mai iubită actriță. Marea doamnă a făcut accident vascular cerebral
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
ANM a emis coduri galbene de vânt puternic și caniculă în mai multe județe
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României? CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!