PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea schimbă foaia, temperaturi de până la 16 grade

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă temperaturi foarte scăzute în zilele următoare. Dimineaţa, dar în special noaptea, pe spaţii mici, va fi ceaţă. De joi, vremea începe să se încălzească. Vineri, temperaturile maxime se vor încadra între 6 și 16 grade.
Filip Stan
15 nov. 2016, 14:54
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea schimbă foaia, temperaturi de până la 16 grade

PROGNOZA METEO LA NOAPTE, VALORILE TERMICE SE VOR SITUA CU MULT SUB CELE NORMALE LA ACEASTĂ DATĂ ŞI VOR CARACTERIZA O VREME DEOSEBIT DE RECE, LA NIVELUL ÎNTREGII ȚĂRI. Cerul, variabil, se va înnora treptat în vest și în nord-vest, iar vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în Dobrogea. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între -12 și -2 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiuni. Pe spaţii mici, în special în zonele joase din Transilvania, va fi ceaţă.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. VREMEA VA FI DEOSEBIT DE RECE. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab. Temperatura minimă va fi de -4…-2 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI. VREMEA SE VA MENȚINE DEOSEBIT DE RECE PENTRU ACEASTĂ PERIOADĂ DIN AN, ÎN CEA MAI MARE PARTE A ȚĂRII, DEȘI VALORILE TERMICE VOR MARCA O UȘOARĂ CREȘTERE. Cerul va avea înnorări în regiunile intracarpatice şi vor fi precipitaţii slabe în Crișana, Maramureş, local în Banat şi pe arii restrânse în Transilvania, ziua – predominant sub formă de ninsoare, iar spre seară și în cursul nopții şi sub formă de lapoviță și ploaie, favorizând producerea de polei. În restul teritoriului cerul va fi temporar noros şi doar izolat în Moldova se vor semnala precipitaţii slabe, predominant ninsori. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane și în Delta Dunării. Dimineaţa, dar în special noaptea, pe spaţii mici, în special în sud şi est va fi ceaţă. Temperaturile maxime se vor încadra între -3 și 8 grade, iar cele minime vor avea valori de la -7 grade în depresiuni, până la 3 grade în sudul Banatului.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. VREMEA VA FI RECE PENTRU ACEASTĂ PERIOADĂ. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare seara şi noaptea. Vântul va sufla slab până la moderat. Spre sfârșitul intervalului, vor fi condiţii
de ceață. Temperatura maximă va fi de 7…8 grade, iar cea minimă se va situa între -3 și -1 grad.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea se va încălzi față de ziua precedentă în cea mai mare parte a țării. Pe parcursul zilei cerul va fi variabil, cu înnorări în vestul, nord-vestul și centrul teritoriului, însă doar izolat vor fi precipitații slabe, predominant sub formă de ploaie, în Crişana, nord-vestul Transilvaniei şi Maramureş, iar în zona montană înaltă aferentă și sub formă de lapoviță și ninsoare. Izolat, vor fi condiţii de producere a poleiului. Noaptea,
cerul va deveni mai mult senin, iar în zonele joase de relief, pe arii restrânse va fi ceață, asociată izolat cu burniţă. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 grade în Transilvania și 12…13 grade în sudul Banatului și Oltenia, iar cele minime se vor încadra între -5 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 6…7 grade în Dealurile de Vest şi pe litoral.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea se va încălzi. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, iar spre sfârșitul intervalului vor fi condiţii de ceaţă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 10…11 grade, iar cea minimă de 0…1 grad, ușor mai coborâtă în zona preorășenească.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va fi în general frumoasă și va continua să se încălzească, urmând astfel a se înregistra în majoritatea zonelor valori termice în general ușor mai ridicate decât cele climatologic specifice acestei date din an. Cerul va fi mai mult senin, însă în zonele joase de relief, dimineața dar mai ales noaptea, local va fi ceață sau nebulozitate joasă, asociată izolat cu burniţă. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări
în special în estul teritoriului și pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 și 16 grade, iar cele minime, în general, între -3 și 7 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va continua să se încălzească ușor. Cerul va fi mai mult senin, însă dimineaţa dar mai ales noaptea va fi ceaţă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 12…13 grade, iar cea minimă de 2…4 grade.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Valorile termice vor continua să crească, caracterizând o vreme caldă pentru această dată din an îndeosebi în regiunile vestice, nord-vestice și centrale. Cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a zilei în nord-est, iar în a doua parte a intervalului în special în vest, nord-vest și centru, unde pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificăi în nordul Moldovei, sudul Banatului și la munte. Dimineața, dar mai ales noaptea în zonele joase de relief cu precădere din sud și sud-est local va fi ceață asociată trecător cu burnițe sau ploi slabe. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 și 16 grade, iar cele minime între 0 și 10 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Regimul termic va fi caracterizat de valori de temperatură ușor mai ridicate decât mediile multianuale specifice acestei date din an. Cerul va fi variabil, însă dimineața și noaptea se va semnala ceață asociată trecător cu burniță. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 13…14 grade, iar cea minimă de 6…7 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ, LUNI, MARTI. Se va menține caldă în cea mai mare parte a țării, apoi valorile de temperatură vor marca o scădere, apropiindu-se de normele perioadei. Trecător, în special în regiunile extracarpatice, pe arii restrânse vor fi burnițe sau ploi slabe.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Valorile termice se vor menține ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă din an, iar probabilitatea de apariție a burnițelor sau ploilor slabe va fi ridicată.

Spynews
Momente de groază în Satu Mare! A fost descoperită o bombă neexplodată într-o zonă foarte circulată | FOTO
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Când se schimbă vremea. Meteorologii ANM vin cu noi vești proaste
Capital.ro
Cutremur în România. Ion Iliescu a primit decizia. Procurorii n-au avut milă
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
Star Matinal. Cum se simte Mihai Leu, după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate serioase. A ajuns la spital de trei ori în prima parte a anului
Spynews
Marina, femeia găsită moartă în propriul cabinet stomatologic, a luptat pentru viață până în ultima secundă. Detalii tulburătoare despre crima din Brăila
Evz.ro
Șoșoacă ne aruncă în lumea a treia. Niciodată nu s-a mai întâmplat așa ceva
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Soluționare HALUCINANTĂ în cazul lui Robert de la Insula Iubirii. Ce s-a întâmplat la Poliția Animalelor, a povestit totul cu zâmbetul pe buze
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Peste 2,5 milioane de români primesc 250 de lei în luna august. Categoria de persoane ce se bucură de mai mulți bani de la stat
Capital.ro
Vor plăti mai puțin. Decizie pentru cei care alimentează cu motorină. Ordin la Guvern azi, 18 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Noi Dezvăluiri în Ancheta Dentistei din Brăila: Cauza Morții și Probele Descoperite de Criminaliști
MediaFlux
REDUCERI la facturile de ENERGIE ELECTRICĂ
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'