Dumitru Dragomir i-a luat pământul lui Gigi Becali la TABLE. „Am făcut 16 vile pe terenul ăla!”

Gigi Becali joacă și el un rol în cartea lui Dumitru Dragomir, "Meciurile vieții mele". Cel poreclit Corleone a povestit mai multe întîmplări cu patronul Stelei, toate la masa de joc, fie poker, fie table, fie barbut.
Filip Stan
16 nov. 2016, 18:48
Dumitru Dragomir i-a luat pământul lui Gigi Becali la TABLE.

„Ne-am întîlnit la Crystal Palace. Gigi a pierdut mulți bani, eu cîștigasem în acea seară. Mi-a cerut cu împrumut, i-am spus că-i dau doar dacă îmi vinde niște pămînt în Pipera, unde să-mi contruiesc un număr de vile. Ne-am tocmit la preț, i-am dat o sumă mare de bani, urmând să-mi dea pământul și actele. A făcut o schiță, 250 de metri lungime, 25 lățime, cu drum în față, a semnat-o și mi-a spus că a doua zi îmi face actele. Din banii mei s-a întors și a câștigat peste 100.000 de dolari”, scrie Dumitru Dragomir.

A doua zi avea o mare surpriză din partea lui Gigi Becali: „Băi, Mitică, îți mulțumesc, acum i-ați banii pe care mi i-ai dat, mi-a spus. Nu, Gigi, eu am cumpărat pământ de la tine, nu ți-am dat bani împrumut”, a fost replica lui Dragomir.

Cei doi s-au certat, pentru că Gigi Becali nu voia nici în ruptul capului să-și respecte angajamentul. Jumătate de an s-au certat cei doi, după care Gigi Becali a cedat și i-a făcut actele lui Dumitru Dragomir.

Dumitru Dragomir şi-a lansat CARTEA-BOMBĂ. Dezvăluirea unui BLAT: „Vă dau 300.000!”

„Dar tot m-a păcălit. Nu mi-a dat și drumul de acces, care era obligatoriu. Am construit 16 vile, am construit și drumul de canalizare direct la oraș, dar fără să am drum, acte pe drum sau fără ca acesta să fie donat primăriei. Am făcut scandal, m-am certat cu Gigi, voia să-mi dea drumul, dar pe bani foarte mulți. După vreo 3-4 ani, jucam table cu el și câștigam mult. După 50 de linii m-am săturat și voiam să mă las. Gigi, nimic, voia să jucăm, să mă bată și el. Mă ia la sentiment: băi, Mitică, dacă mai joci 20 de linii, îți dau drumul în fața vilelor! De când așteptam asta! I-am spus că nu vreau să-mi dea mie drumul, să-l dea primăriei din Voluntari. A luat o hîrtie A4 și i-a scris primarului Pandele: finule, îți dau drumul din fața vilelor lui Dragomir, vorbește cu Anișoara (notarul lui Gigi Becali) să facă actele! Am câștigat de două ori, el de 18 ori. Mi-a luat tot ce câștigasem, dar eram bucuros că rezolvasem cu drumul”, amintește fostul șef al LPF.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Castelul din România care a ajuns o ruină. A apărut într-un film celebru, a fost cumpărat de un lanț hotelier și de ani de zile așteaptă să fie renovat
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
S-au trimis ordine de încorporare. Sute de tineri, chemați în Armată
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
S-a dat ordin în România. Decizia se va aplica în curând. Ciolacu: Vor fi deduceri din impozit
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Procedura de deficit excesiv rămâne deschisă pentru România, anunță Consiliul Uniunii Europene
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!