SCENE DE GROAZĂ! O mamă a încercat să-şi ucidă fiul de 3 ani şi a ieşit goală pe stradă

Un drog ilegal, de sinteză, numit "sare de baie", care circulă în Statele Unite, transformă oamenii în bestii feroce şi chiar în canibali. Ultima victimă a acestuia este o americancă de 35 de ani, care şi-a atacat fiul de 3 ani, încercând să-l sufoce şi să-l înjunghie. Copilul a scăpat, iar ea a făcut stop cardiac şi a murit.
Romania TV
15 iun. 2012, 19:13
SCENE DE GROAZĂ! O mamă a încercat să-şi ucidă fiul de 3 ani şi a ieşit goală pe stradă

Pamela McCarthy, o americancă de 35 de ani, din New York, a intrat în stop cardiac după o luptă crâncenă cu poliţiştii, care veniseră să o aresteze pentru că încercase să îşi ucidă copilul de numai 3 ani. Femeia a murit apoi la spital, din cauza drogului.

Pamela  luase „sare de baie”, un drog nou, de sinteză, foarte puternic şi foarte periculos, care le dă consumatorilor senzaţia de căldură puternică în corp, energie şi forţă debordante ce se transformă în agresivitate extremă şi reacţii criminale, uneori cu episoade de canibalism.

Vecinii femeii au alertat poliţia joi seara, după ce au auzit ţipete în casa ei. Apoi au văzut-o ieşind pe stradă goală complet, alergând furioasă şi strigând după fiul ei în vârstă de 3 ani, care fugise pe stradă şi ajunsese în braţele tatălui său, urlând de groază. Femeia încercase să-şi ucidă copilul prin sufocare, apoi se pare că voia să îl înjunghie sau să îl rănească cu un obiect ascuţit.

Vecinii care au intervenit au fost şi ei atacaţi de Pamela. Când poliţiştii au sosit la faţa locului, Pamela era din ce în ce mai agitată. S-a luptat şi cu ei, iar unul dintre poliţişti a fost nevoit să folosească un pistol cu arc electric ca s-o potolească. Femeia a fost dusă la spital, în stop cardio-respirator. A fost resuscitată, dar a murit în scurt timp după aceea.

Pamela avea un trecut mai vechi al dependenţei de droguri. Acum însă ea testase noul produs ce dezumanizează individul mai mult decât alte narcotice.

Patru victime în America

„Sarea de baie”, noul drog de sinteză, a făcut până acum, în afară de Pamela McCarthy, patru victime în America:

Rudy Eugene, supranumit „canibalul din Miami”, aproape că a devorat (80%) săptămâna trecută, faţa unui om al străzii. Era dezbrăcat, ca şi Pamela, când a comis atacul. Din fericire, victima sa a scăpat cu viaţă, dar poliţiştii au fost nevoiţi să îl împuşte mortal peRudy, ca să îl „dezlipească” de bărbatul pe care începuse să-l mănânce de viu. 

-Brandon de Leon, 21 de ani, a încercat să îl muşte de mână pe poliţistul care îl arestase pentru că făcuse scandal într-un fast-food din Miami. În timp ce ofiţerii de poliţie îl duceau în dubă, el îi striga poliţistului care îl arestase, tremurând din toate încheieturile, „am să te mănânc!”, mişcându-şi mandibula înainte şi înapoi şi clănţănindu-şi dinţii ca un animal.

Carl Jacquneaux, 43 de ani, un alt american care s-a drogat cu „sare de baie”, a sfâşiat o bucată din faţa unui vecin de-al său şi a vrut să-l înjunghie cu un cuţit. Bărbatul era din Louisiana. 

Shane Shuyler, un bărbat de 40 de ani din Miami, s-a dezbrăcat în pielea goală, ziua în amiaza mare, într-un parc şi s-a întins aşa pe o bancă, în faţa unei fetiţe de 3 ani, pe care a alergat-o apoi.

 

 

 

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Ideea inedită a unui român pentru o vacanță ieftină în Grecia. Postarea lui a generat mari controverse
Capital.ro
Ilegal în România în orice zi din an. Se consideră infracțiune. Faci închisoare până la 7 ani
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Litoralul românesc în anii '80, marea piață neagră a Europei de Est. Ce averi făceau bișnițarii polonezi în vacanțele la Marea Neagră
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
De ce îl urăsc Harry și Meghan pe Prințul William. Culisele marii gelozii din Familia Regală
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Ce a primit Andreea din Sibiu, după ce a comandat meniul zilei, la 28 de lei, într-un restaurant din Neptun
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Tu știai că e ilegal? Activitatea pe care mulți români o practică, dar nu știu că pot risca sancțiuni drastice
Capital.ro
Amendă între 580 și 725 de lei. E interzis să faci asta în mașină
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
Român arestat în Italia cu 2 kilograme de cocaină după o urmărire spectaculoasă
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!