HOROSCOP MINERVA 27 noiembrie-3 decembrie: Săptămână cu suişuri şi coborâşuri. Surprize amoroase pentru unele zodii

Horoscop saptamanal Minerva 27 noiembrie – 3 decembrie 2016: Pentru Berbeci, perioada debuteaza furtunos, iar Gemenii reusesc sa obtina recunoasterea din partea celorlalti.
Alina Costache
26 nov. 2016, 10:16
HOROSCOP MINERVA 27 noiembrie-3 decembrie: Săptămână cu suişuri şi coborâşuri. Surprize amoroase pentru unele zodii

BERBEC – pentru acesti nativi perioada debuteaza furtunos, simt pe pielea lor ce inseamna sa muncesti si sa depui eforturi ca sa te achiti, in timp record, de obligatii sau de sarcini.

Cu toate acestea, ar fi bine sa nu se culce pe o ureche ca sunt bine vazuti, caci, indiferent ca sunt femei sau barbati, trebuie sa fie atenti la sforile care se trag pe la spatelor lor, in special de catre o femeie. Este ca si cum cineva ar atenta la scaunul lor, la pozitia lor si chiar la relatia lor. 

Sa fie atenti la ziua de 30 noiembrie cand Marte, stapanul lor, aflat in Varsator, in Casa prietenilor si protectorilor. Aflat intr-o pozitie care ii avantajeaza, se pote vorbi si despre un trigon minor, care ii implica si pe Saturn si pe Uranus si care se potenteaza reciproc. In schimb, Careul in T cu Pluto si Venus intre Jupiter si Uranus produce tensiuni pe fondul unor turbulente relationale, de atitudine, de prezenta de spirit etc.

Nu cred sa le fie pusi nervii la incercare, au doua configuratii interesante in tema natala, saptamana aceasta, un dreptunghi mistic, dar si o casa, deci sfatul meu este sa nu dea curs provocarilor daca vor ca lucrurile sa se mentina in matca lor.

Taur – Chiar daca pe unii inca ii mai chinuie ba Careul in T mediat de Pluto, ba Careul in T mediat de Saturn, majoritatea ar trebui respire usurati. 

Vestile sunt bune, incurajatoare si datatoare de sperante in ceea ce priveste comunicarea, mai ales cu cei dragi, pentru ca lucrurile vor reintra si ele pe fagasul lor.

Chiar daca, asa cum spuneam, comunicarea nu este stralucita – vezi un al treilea Careu in T intre conjunctia Junona – Soare si opozitia Nodurilor lunare, in care Nodul Sud este conjunct cu Neptun – , este totusi altceva fata de ce a fost de pe la mijlocul lunii octombrie pana acum. Ce ma bucura este ca stau bine si la capitolul financiar, fapt care le aduce si veselia.

29 noiembrie le aduce femeielor ceva mai multa incredere in sine, vor simti nevoia sa se destainuie si asta este imbucurator. Pe de alta parte, la munca sa fie atente ca starnesc dusmanii, fapt ce s-ar putea lasa cu o schimbare neasteptata, neplacuta pentru ele. Cei care au de semnat contracte, sa o faca.

Gemeni – multa sensibilitate si creativitate debordanta, dar care poate da stari de irascibilitate datorita procesului de creatie, mai mult, se pot lauda cu un nou profil nou, o metamorfoza anatomica si mentala nu cameleonica, ci de substanta, asa cum nu li s-a mai intamplat de foarte mult timp. 

Profesional este momentul sa-si arate valoarea. Incep sa planuiasca tot felul de lucruri inca din seara zilei de 28 noiembrie si vor atinge apogeul si recunoasterea oficiala undeva dupa 15 ianuarie anul viitor. 

Ar fi bine daca aceasta creativitate ar fi insotita si de o linistire a lucrurilor din punct de vedere relational, unde aparenta indiferenta se poate intoarce impotriva lor.

Cei care au partener un nativ Gemeni trebuie sa stie ca atunci cand inspiratia le da aripi, ei nu mai traiesc in lumea noastra, normala, ci existenta lor se circumscrie unei proiectii care de multe ori tine de latura geniului. Iar un geniu nu este niciodata fericit, asta asa, ca o metafora, dar trebuie sa ii ia cum sunt, pentru ca ceea ce vor proiecta sau vor lansa in saptamanile urmatoare le va aduce beneficii mult timp de acum inainte.

Rac – Cred ca sunt cel mai bine sustinuti si in acelasi timp loviti, pe de o parte de incarcatura de energii din Capricorn, iar pe de alta datorita faptului ca Soarele lor natal- Aviz celor nascuti cu Soarele in gradele 13 – 16 -, face parte dintr-o cruce cardinala intre Uranus, conjunctia Venus, Pluto si Jupiter, ceea ce este un avertisment pentru saptamanile care urmeaza vis-a-vis de cariera, de parteneriate, de familie si de boli nestiute. 

Fuziunea energiilor de care aminteam, functioneaza pentru acesti nativi in campuri care tin de credinta, creativitate, dar o altfel de creativitate decat cea a Gemenilor, care tine de latura metafizica a vietii. Vor visa mult, vor avea presentimente, vor trai intens amintiri care au revenit peste noapte, vor spera si vor experimenta emotii pe care doar ei stiu sa le traiasca la intensitatea lor reala.

Leu – acesti nativi traiesc in perioada urmatoare cu dorul de duca in suflet. Poate si pentru ca multe din realizarile lor tin de drumuri acum. Totusi, i-as sfatui mai intai sa analizeze atent ce doresc sa obtina din aceste drumuri, care sunt beneficiile si cat de realiste sunt asteptarile lor, si abia apoi sa purceada la drum. 

Vin bani pe o filiera foarte ciudata, ca si cum aceste sume au transformat o prietenie intr-o dusmanie. Duminica, 27 noiembrie fac planuri cum sa mai obtina ceva bani sau sa mai gaseasca o slujba part time, ori stand de vorba cu prietenii sa le vina o idee din care sa scoata bani.

Profesional nu as spune ca exista fluctuatii sau instabilitate, totusi le sugerez Leoaicelor sa fie atente ce spun si cum spun, pentru ca isi vand prea ieftin ideile si pe cand se apuca de treaba constata ca altii fac deja ceea ce ele isi planuiau sa inceapa. Altele doresc sa o rupa cu angajatul si sa porneasca pe propriile picioare, dar nu prea stiu cum sa o faca. Sa mai astepte nitelus ca o sa vina apa si la moara lor.

CITESTE HOROSCOPUL SAPTAMANII CUPRINSE INTRE 27 NOIEMBRIE SI 3 DECEMBRIE PENTRU FIECARE ZODIE: BERBEC || TAUR || GEMENI || RAC || LEU || FECIOARA || BALANTA || SCORPION || SAGETATOR || CAPRICORN || VARSATOR || PESTI

 

 

 

 

Spynews
David Popovici a vorbit despre relația pe care o are cu Taisia, iubita lui: „Mă face să nu mă simt vinovat”
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
Cum a fost țepuit un român în Turcia: ”Ce era să fac? Să mă iau la bătaie cu ei?!”
Capital.ro
Intră banii în conturile românilor. Au început plățile. Cine va primi 1.500 de euro
Playtech.ro
Lili Sandu a arătat TOT. Imagini de senzație cu vedeta la 45 de ani. Arată FABULOS
DailyBusiness
Noua înşelătorie care face ravagii în România. „Au luat câte 200.000 de euro de la Guvern”
Adevarul
Cine este Alfred Bulai, cunoscutul analist politic aflat în centrul unui scandal sexual
Spynews
Țara de vis în care să vă petreceți anii de pensie. Serviciile medicale sunt gratuite și se află în topul statelor cu un nivel de trai avantajos
Spynews
David Popovici luptă pentru aurul olimpic și la 100 de metri. Programul de marți al românilor la Jocurile Olimpice de la Paris
Evz.ro
Locul din România în care te naști din nou. Tot stresul se elimină pe aceste meleaguri
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Florin Salam, primele declarații după ce Roxana Dobre și-a luat copiii și s-a mutat la mama ei: 'N-are rost!'
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
Tragedie pe DN7 din Arad: Un tânăr de 22 de ani a murit pe loc după ce prietenul său de 18 ani a intrat în coliziune frontală cu un TIR
Capital.ro
Interdicție pentru proprietarii de câini din România. Îți face direct dosar penal
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
VIDEO Reacția halucinantă a tatălui adolescentului care a ucis un copil în Pantelimon. Ireal cum își apară fiul după tragedia provocată: „Dumneavoastră nu ați fost începător?”
substantial.ro
Noi furtuni solare ar putea provoca furtuni geomagnetice cu aurore boreale
MediaFlux
PENSIE 2024. PENSIONArII avantajați de formula de calcul.
Shtiu.ro
Curiozități despre David Popovici, omul-anfibie. Ce înălțime și ce obiceiuri are sportivul?