Voicu (PNL): Sorina Plăcintă nu va mai candida pentru un nou mandat parlamentar

Purtătorul de cuvânt al PNL, Mihai Voicu, a declarat, luni, după şedinţa conducerii liberale, că Sorina Plăcintă a anunţat că nu mai doreşte să candideze pentru un nou mandat de parlamentar, intrarea sa în PNL nefiind grevată de condiţii prealabile.
Romania TV
18 iun. 2012, 12:44
Voicu (PNL): Sorina Plăcintă nu va mai candida pentru un nou mandat parlamentar

Întrebat dacă Sorina Plăcintă s-a înscris în PNL, Voicu a declarat că nu cunoaşte acest amănunt birocratic. „Această apropiere de PNL nu este grevată de niciun fel de negociere sau condiţie prealabilă, ba mai mult, înţeleg că doamna Sorina Plăcintă a declarat că nu mai doreşte să candideze pentru încă un mandat parlamentar”, a adăugat Voicu.

El a mai afirmat că discuţia cu Sorina Plăcintă este „foarte veche”. „Datează de dinainte de moţiunea de cenzură. Acum pare că s-a concretizat”, a mai spus Voicu.

La începutul săptămânii trecute, senatorul Sorina Plăcintă şi-a anunţat trecerea de la PDL la PNL.

Vicepreşedintele PSD Marian Oprişan a declarat, joi, că decizia de a o primi în PNL Sorina Plăcintă aparţine organizaţiei liberale din Vrancea, care ar trebui „să se spele pe cap” cu aceasta.

„Este o decizie a organizaţiei Vrancea a PNL (primirea Sorinei Plăcintă în organizaţie – n.r.). Cred că nici preşedintele Antonescu nu a ştiut de această chestiune. PNL Vrancea nu are decât să se spele pe cap cu doamna Plăcintă pentru că eu, ca cetăţean, ca şef al administraţiei publice judeţene, ca vicepreşedinte al PSD, nu aş fi acceptat niciodată o soluţie atât de proastă, pentru că ea vine în contradicţie cu voinţa cetăţenilor judeţului Vrancea pentru că această doamnă şi partidul pe care l-a reprezentat până de curând au făcut foarte mult rău cetăţenilor judeţului Vrancea”, a spus Oprişan.

El a precizat că nu va primi pe nimeni de la PDL în Organizaţia PSD din Vrancea.

Oprişan a spus că, în calitatea sa de reprezentant legal şi constituţional al cetăţenilor judeţului Vrancea, nu o va susţine pe Sorin Plăcintă la niciun fel de funcţie publică pe raza judeţului Vrancea.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, că i-a transmis vicepreşedintelui Marian Oprişan să nu se uite peste gard la PNL, referitor la primirea Sorinei Plăcintă în PNL, el precizând că nu se bagă în ograda liberalilor.

Liderul PNL Vrancea, Nini Săpunaru, a declarat, joi, după şedinţa conducerii partidului, că nu îi impune nimeni pe cine să primească în partid şi că liderul PSD Vrancea, Marian Oprişan, a exagerat puţin.

„Nu-mi impune mie nimeni pe cine primesc în partid. Nici noi nu am întrebat când s-au făcut primiri în PSD, nici dânşii nu trebuie să facă acest lucru şi, după câte ştiu, aceasta este şi opinia domnului Ponta. Deci, domnul Oprişan a exagerat un pic cu aceste atitudini, pentru că nu s-a spus nimic şi nu s-a discutat nimic despre o eventuală candidatură”, a spus Nini Săpunaru despre declaraţiile colegului său din PSD.

Săpunaru a declarat că nu s-a pus problema unei candidaturi la parlamentare a Sorinei Plăcintă.

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Locul de muncă plătit cu 465 de lei net pe zi. Un gigant face angajări în România
Capital.ro
Interdicție pentru toți românii. Lege în România. Te duci la închisoare 30 de zile
Playtech.ro
A murit românul care a vândut NATO rușilor. Mihai Caraman, spionul care a pus „pe tavă” sovieticilor cele mai importante secrete
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Munții de bani pe care stă Charles. Ce avere deține regele
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
El este Robert, românul care a murit electrocutat în timp ce lucra în grădina unei vile, în Italia: „Plecăm de acasă pentru a merge la muncă și nu ne mai întoarcem”
Capital.ro
Se pierd toți banii. Obligatoriu până la 31 iulie. Statul român a dat avertismentul final
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Mircea Geoană confirmă discuția „tangențială” cu Nicolae Ciucă despre candidatură la summitul NATO
MediaFlux
RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în SUA! ESTE FINALUL!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!