Horoscop Urania: Previziuni astrologice pentru perioada 7-13 ianuarie 2017

Citeşte zodiacul astrologului Urania pentru perioada 7-13 ianuarie 2017 şi află cum vei evolua în cele mai importante aspecte ale vieţii, potrivit zodiei tale.
Romania TV
06 ian. 2017, 09:20
Horoscop Urania: Previziuni astrologice pentru perioada 7-13 ianuarie 2017

Berbec

Între 7 şi 8 ianuarie, se poate observa o tendinţă de reorientare a nativilor în urma cheltuielilor făcute în ultimul timp. Aceştia îşi vor impune o atitudine responsabilă şi mai chibzuită faţă de bani. Intenţiile legate de veniturile salariale îi vor determina să gândească o strategie pragmatică căreia îi vor va curs la momentul oportun.

Între 9 şi 10 ianuarie, comunicarea va fi intensă. De parcă ar fi rămas datori pe această secvenţă de viaţă, Berbecii vor fi dornici să schimbe impresii cu vecinii şi cunoscuţii de dată recentă sau cu fraţii. Vor dori să depene impresiile măcar de pe urma întâmplărilor trăite în ultimele două / trei săptămâni când, viaţa lor a fost, probabil, marcată de sărbători, de excursii, de vacanţă. Sunt posibile deplasări de scurtă durată sau pe distanţe mici. Berbecii pot relua contactele cu străinătatea.

Între 11 şi 12 ianuarie, un careu în T, pe semnele Cardinale, împreună cu Luna în tranzit, va alimenta factorii de stres care vor viza viaţa personală, cea de familie, căsnicia şi multiplele ipostaze ale vieţii publice, sociale sau profesionale. Totul va merge greu, se vor ivi opoziţii sau amânări din partea unor persoane, instituţii sau interdicţii ale reglementărilor în vigoare.

Pe 13 ianuarie, va fi o perioadă mai bună, marcată de veselie, de chef de viaţă, de petrecere. Simţindu-se în formă, Berbecii vor fi atraşi de exerciţiile fizice, de practicarea sporturilor nu neapărat de sezon, pentru că, în afară de schi şi patinaj, ei se pot simţi bine practicând şi alte discipline sportive sau antrenamente în sala de fitness menite să le asigure o formă fizică bună.

În oricare dintre zilele săptămânii viitoare, procesele pot instala condiţii drastice de desfăşurare ale unui conflict în justiţie. Cei care au funcţii şi răspundere vor trece prin momente greu de acceptat sau de trăit în plan afectiv.

Taur

Între 7 şi 8 ianuarie, preocupări legate de propria persoană (aspect fizic, sănătate, iniţiative). Unele dintre gesturile sau intenţiile care stau la baza unor decizii pleacă de la nemulţumirile legate de felul în care se desfăşoară o activitate de colaborare, o afacere, un pas în doi, situaţii şubrede din punct de vedere relaţional pe care doresc să le elimine din câmpul lor de atenţie.

Între 9 şi 10 ianuarie, discuţii legate mai ales de cadrul juridic care le va permite să obţină nişte venituri; unele pot avea aspectul unui salariu, alteori poate fi vorba de sume globale ce ar putea fi plătite o singură dată, şi nu cu cadenţa unei retribuţii lunare. De aceea, discuţiile care se vor purta vor viza tocmai acest cadru legal care să stea la baza unei înţelegeri cu scop lucrativ.

Teoretic, Taurii ar trebui să evite să intre în combinaţii băneşti cu prieteni sau cunoscuţi despre care nu ştiu nimic pentru că aceştia ar putea da curând o altă turnură actualei înţelegeri contractuale. Între 11 şi 12 ianuarie, nativii vor fi forţaţi de împrejurări să tacă şi să se gândească o dată, de zece ori, de câte ori e nevoie, la un fapt de viaţă de dată recentă cu care se confruntă.

El poate privi o opţiune esenţială, un set de dorinţe, credinţe, convingeri sau interese ce intră în contradicţie cu direcţia de mers a vieţii obişnuite, cu ceea ce se întâmplă la locul lor de muncă, în familie, în ţară, în societate.

Unii, pentru a se lămuri mai repede şi mai bine, vor apela la lecturi esenţiale, la studii în care vor căuta argumente pro şi contra şi în care, dacă vor avea răbdare şi capacitate de înţelegere, vor identifica cauzele neîncrederii sau îndoielii care a pus stăpânire pe ei. Pe 13 ianuarie, în familie va fi nevoie de o mână forte şi de autoritate şi, ca întotdeauna, ei se vor oferi să fie acea mână autoritară.

Citeşte şi  Horoscop 2017: Ce te aşteaptă pe plan sentimental, profesional şi nu numai? Avem previziunile de care ai nevoie!

Gemeni

Între 7 şi 8 ianuarie, tendinţa de a micşora turaţiile, de a o lua mai încet. Gemenii vor încerca să se calmeze, să se liniştească, eventual să doarmă pentru a recupera energia pierdută cu zbuciumului zilelor de vacanţă. Va fi o nevoie atât a trupului cât şi a sufletului de a găsi un moment de răgaz pentru odihna lor.

Între 9 şi 10 ianuarie, Gemenii îşi vor reveni la forma fizică normală: vor fi din nou energici, implicaţi activi,veseli şi vor fi în stare să ia din nou în piept o serie de tensiuni şi situaţii complicate care datează de anul trecut şi care se manifestă în plan social, profesional, sau al imaginii şi autorităţii unde, cel puţin pentru săptămâna viitoare, vor avea parte de situaţii plăcute. Unii pot fi lăudaţi, alţii pot primi distincţii, aplauze, cronici bune, mai ales dacă sunt actori şi interpreţi.

Între 11 şi 12 ianuarie, nativii pot constata că micile rezerve de bani s-au epuizat şi că perspectiva nu-i chiar roz. Pentru moment, nu se conturează nici o soluţie sau, chiar dacă există, ele se vor îndepărta, încet, încet de nativ. Pe 13 ianuarie, Gemenii pot fi obligaţi să facă faţă unei situaţii de familie, de căsnicie, de afaceri etc. în care trebui să dea dovadă de curaj, de hotărâre şi de autoritate, oricât de greu le-ar fi.

Pe 12 ianuarie, Mercur, Guvernatorul lor, revenit la mersul direct, în casa a VIII-a, le va oferi un suport raţional, putere de judecată corectă şi de evaluare precisă a unei situaţii privitoare la un avantaj material sau bănesc de orice natură.

Nota generală a săptămânii viitoare va fi dată de razele care pleacă de la cele patru planete aflate în tranzit prin zodia Peştilor (casa a X-a a cerului acestor nativi) şi care privesc fiinţa intrinsecă a Gemenilor precum şi statutul casei a VII-a unde se află Saturn, care încearcă să pună ordine în dezordinea relaţională instaurată de cel puţin un an încoace.

Rac

Între 7 şi 8 ianuarie, în ciuda dorinţei nativilor de a stabili pe baze corecte nişte relaţii de prietenie cu unele persoane, demersul nu le reuşeşte pentru că acele persoane le vor oferi cel puţin câteva motive de îndoială sau de îngrijorare cu privire la felul lor de a gândi şi acţiona, ori la caracterul şi trecutul lor de natură să strecoare îndoiala în sufletul Racilor.

Între 9 şi 10 ianuarie, perioadă de conversaţii cu sine. Racii se vor ocupa de universul lor interior şi vor cântări ori vor măsura ce au făcut bine, ce au făcut rău, până acum, pentru a decide mai cu spor mai ales în două privinţe fundamentale pentru existenţa lor: locul de muncă şi, implicit, venitul, şi sănătatea. Unii simt nevoia unei informări complete, a aprofundării unei situaţii prin lectură, studiu, consultare cu specialişti.

Între 11 şi 12 ianuarie, Luna în tranzit prin Rac, semnul lor zodiac natal, îi va învălui cu influxuri ei bune, tandre, calde dar, restul caselor (IV, VII, X), locuite de planete aflate în relaţii de cuadratură sau de opoziţie, pot strica armonia creată de Astrul Nopţii. Cel puţin opoziţia Jupiter/Uranus este de natură să mişte din temelii premizele vieţii profesionale sau publice.

Din 12 ianuarie, Mercur va intra în casa a VII-a de unde, alături de Soare şi Pluton, va radicaliza relaţiile şi evenimentele ce ţin de partenerul de viaţă sau de afaceri, de negocieri şi contracte. O atenţie sporită trebuie avută în legătură cu evoluţia unor procese unde, propria lor prestaţie (mărturie, depoziţie,precizare, cerere, apărare, etc.) trebuie să fie impecabilă, riguroasă şi în conformitate cu adevărul.

Zvonul că ar putea fi schimbaţi din funcţie trebuie luat în serios şi, fără a face din asta o dramă, să se găsească soluţii pentru o trecere lină de la un statut la altul sau pentru aflarea unui plasament echivalent.

Citeşte continuarea pe Libertatea.ro

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Pericolul ascuns de pe plaje. Lucrul banal care poate duce la tragedii
Capital.ro
Românii sunt verificați. ANAF face măcel. Este obligatoriu în România
Playtech.ro
Ce spune Ciprian Marica despre incendiul pornit în incinta academiei sale din Pipera. Fanii nu se așteptau la asta!
DailyBusiness
Anunțul momentului cu privire la pensiile românilor! Vin primele documente
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Daniela Condurache, tarif de lux. Cât încasează la un eveniment
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Bogdan Vlădău, primele declarații despre divorțul de Gina Chirilă: 'Încă îmi revin un pic' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
A murit cea mai frumoasă actriță. Marea doamnă s-a stins. Toți o știau din telenovele
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Mirosul stresului influențează comportamentul câinilor, arată un studiu
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!