Împăratul Iulian al II-lea al romilor a vorbit, la încoronare în Sibiu, despre educaţia copiilor

Fiul lui Iulian Rădulescu, autointitulat împărat al romilor, a primit, sâmbătă, la Sibiu, coroana tatălui său, din partea consiliului imperial, acesta promiţând că se va întoarce din America pentru a avea grijă de etnia romă, educaţia copiilor fiind cea mai importantă.
Ionela Marcu
14 ian. 2017, 15:04
Împăratul Iulian al II-lea al romilor a vorbit, la încoronare în Sibiu, despre educaţia copiilor

Iulian Rădulescu–fiul a primit coroana tatălui său în sala tronului, în prezenţa mai multor lideri ai comunităţii rome din Sibiu, a mamei sale, împărăteasa Veroleana şi a fratelui său, care se va ocupa de etnie în locul său, până ce Iulian Rădulescu al II-lea va definitiva formalităţile de întoarcere în ţară, din America, unde e stabilit de mai bine de 30 de ani, informează MEDIAFAX.

Citeşte şi A murit „împăratul ţiganilor”, Iulian Rădulescu

„Vreau să vă mulţumesc tuturor care m-aţi onorat cu acest nume şi vreau să îmi iau angajamentul că o să duc numele acesta mai departe. Şi o să am grijă de etnia romilor atât timp cât voi fi în viaţă”, a spus, la primirea coroanei imperiale, Iulian al II-lea, iar cei prezenţi ai început să strige „Împăratul a murit, trăiască împăratul! Trăiască împăratul Iulian al II-lea!”.

În uralele membrilor consiliului imperial, Iulian al II-lea şi-a sărutat mama şi fratele, apoi pe ceilalţi membri ai comunităţii şi a plecat spre sala unde se afla depus coşciugul cu trupul tatăului său unde şi-a luat angajamentul că îşi va respecta cuvântul dat, de a se întoarce în ţară pentru a avea grijă de comunitatea romă.

„Este un moment deosebit de dureros de a spune la revedere tatălului meu. Amintirea lui va rămâne în mintea şi inimilile noastre. În acelaşi timp, mă simt onorat de a avea posibilitatea de a duce mai departe idealurile lui pentru etnia romilor. Doresc ca prin activitatea mea să ajut etnia romilor şi să se îmbunătăţească nivelul de trai. Consider că educaţia copiilor noştri (…) e aspectul cel mai important pentru o viaţă mai bună. Un alt aspect pe care îl consider foarte important este pregătirea tinerilor pentru meserii, pregătire care să le acorde posibilitatea de a se angaja şi de a avea un salariu stabil. A avea un serviciu este o necesitate. (…) M-am hotărât să mă întorc înapoi, în România”, a declarat Iulian al II-lea după încoronare.

Citeşte şi Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner au mâncat din aceeaşi farfurie. Este SEMN RĂU

Întrebat dacă va colabora cu regele Dorin Cioabă, împăratul Iulian al II-lea a spus că „astea sunt nişte probleme pe care dorim să le discutăm pe parcurs şi vrem să ne strângem şi să colaborăm împreună pentru a ajuta etnia romilor”.

„Vrem să lucrăm pentru ajutarea etniei. (…) Avem nevoie de un ajutor moral. (…) Trebuie într-un fel să ne ajutăm reciproc, pentru că cu românii trăim împreună. Ura dintre romi şi români nu are niciun sens”, a spus Iulian Rădulescu.

De altfel, împăratul Iulian al II-lea al romilor a dezvăluit şi că unul dintre motivele disputelor dintre cele două familii este acela că el este căsătorit cu fiica primului rege al romilor, Ion Cioabă, Lucian Cioabă fiind mătuşa actualului rege al romilor, Dorin Cioabă.

Întrebat dacă familia din America este de acord să se întoarcă în România, Iulian Rădulescu a spus că va fi mai dificil, pentru că fiica sa este născută în Statel Unite.

Iulian Rădulescu are 53 de ani. Cu actuala soţie, Lucia Cioabă, are o fiică în vârstă de 26 de ani. Acesta mai are doi copii dintr-o căsătorie anterioară.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Lidl aduce la raft de luni, 29 iulie 2024, produsele care au rupt norma printre români. Se vor vinde repejor
Capital.ro
Șoferii cu mașini pe motorină vor fi taxați în plus. Anunț oficial în România chiar azi, 28 iulie
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Litoralul românesc în anii '80, marea piață neagră a Europei de Est. Ce averi făceau bișnițarii polonezi în vacanțele la Marea Neagră
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Cum poți călători mai ieftin. Sfaturile specialiștilor și cele mai răspândite greșeli
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Roxana Dobre l‐a părăsit pe Florin Salam! Și-a luat copiii și a fugit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Interzis pentru cei care au telefoane mobile. Te arestează imediat. Se dă lege
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
Eduard Ionescu – Victorie Spectaculoasă la JO Paris 2024 după Salvarea a Șase Mingi de Meci
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!