Horoscop Minerva săptămâna 5-11 februarie 2017: Luna în tranzit este năbădăioasă la nivelul Casei banilor

Horoscop Minerva saptamana 5-11 februarie 2017. Saptamana se anunta extrem de interesanta pentru cateva zodii. Acestea vor avea parte de castiguri neasteptate.
Alina Costache
02 feb. 2017, 16:00
Horoscop Minerva săptămâna 5-11 februarie 2017: Luna în tranzit este năbădăioasă la nivelul Casei banilor

Horoscop Minerva Berbec 5-11 februarie 2017. Berbec – pentru acesti nativi tranzitul Soarelui prin Casa sociala, a mediului in care traiesc, poate crea probleme care tin de de latura financiara, in sensul ca cei care studiaza inca se vad in imposibilitatea de a mai plati scoala si vor intra in panica. Ori pentru un Berbec sa intre in panica inseamna sa dea peste cap ordinea prestabilita a lucrurilor. Daca au intelepciunea sa analizeze situatia, sa ceara un sfat cuiva mai cu experienta sau mai in varsta, vor gasi rapid solutia daca nu…atentie este o lectie de viata pe care ei trebuie sa o lamureasca, ei si nu altcineva.  

Taur – destul de tensionati acesti nativi saptamana aceasta! Tensiunea dintre Saturn pe axa financiara si Chiron in Casa sociala ma face sa cred ca la acest nivel vor exploda unele lucruri. Este destul o scanteie…au adunat foarte multe. Evident, presiunea pe care o pune Pluto pe pe tot ce inseamna decizie financiara, legat de ce se petrece la munca dar si la nivelul nestiutului nu este pe placul lor, dar trebuie sa inteleaga si ei ca schimbarile nu sunt doar pentru unii ci pentru toata lumea.

Mai mult axa Nodurilor Lunare sugereaza unde trebuie sa asigure echilibru, asta ca uitasem de familie. Nu as spune ca sunt niste extravertiti dar asta nu inseamna ca nu stiu sa sustina o conversatie, dimpotriva! Apoi Saturn si Neptun, din Casa prietenilor si sustinatorilor, arata ca si acolo sunt niste probleme care trebuiau rezolvate demult!  

Gemeni – nici la ei lucrurile nu sunt prea limpezi. Nici la nivel afectiv, nici la cel profesional, nici la cel financiar. Vor totul si daca se poate imediat si cum lucrurile au o topica a lor va dati seama ca nu se paote face nimic temeinic cat a-i bate din palme.

Luna in tranzit este nabadaioasa la nivelul Casei banilor proveniti din munca proprie, deci grija pe ce isi cheltuie bruma de bani, trigonul Soare – Jupiter poate aduce idei in ce priveste investitiile personale sau unele native Gemeni pot descoperi acum terapiile alternative, mult mai fascinate decat ceea ce muncesc, sa abandoneze tot ce au facut pana acum si sa o apuce pe o alta cale. Si as tinde sa cred ca supozitia mea este reala deoarece momentul vine sustinut de un Zmeu care la randul sau, are o latura spirituala destul de pronuntata.

Rac – Pluto ii provoaca pe acesti nativi, prin preluare de putere, daca se poate spune asa, la nivel de familie, de parteneriat, de putere decizionala si de locul de munca.

Ca si cum ar primi o propunere, cu iz politic, sa-si lase o perioada locul de munca si sa mearga mare sef prin nu stiu ce minister. Da, este tentant, este o provocare, dar eu le sugerez sa refuze cat se poate de diplomat, asemenea propuneri.

Sunt lucruri pe care ei nu le pot controla in totalitate, iar la bilant sa nu dea cu subsemnatul cine stie pe unde?! De fapt, suprinzator, saptamana aceasta, poate si datorita influxurilor Lunii Pline si a eclipsei din 11 februarie care acumuleaza si multe tensiuni pentru ei.

Mai multe pe revista huff.ro.

Spynews
Cine ar fi noul suspect în cazul crimei din Brăila. Un bărbat recent eliberat din închisoare ar putea fi implicat
Bzi.ro
Sandra Mutu, încântătoare pe litoral, în costum de baie! Soția Briliantului a făcut furori!
Fanatik.ro
Condimentul care stimulează metabolismul și accelerează digestia, recomandat de Mihaela Bilic: „Merge și cu carne și cu pește și cu legume și cu orez”
Capital.ro
Mașinile care vor fi interzise. Decizia autorităților: Accesul va fi restricționat
Playtech.ro
Lili Sandu a arătat TOT! Imagini de INFARCT cu vedeta fără haine, niciodată NU ai văzut-o așa
DailyBusiness
TAROM suspendă zborurile către o destinație cunoscută. Motivele anulării
Adevarul
Cine este Alfred Bulai, cunoscutul analist politic aflat în centrul unui scandal sexual
Spynews
David Popovici a făcut din nou spectacol la Jocurile Olimpice. Proaspătul campion olimpic s-a calificat în finala probei „regina”
Spynews
Laura Cosoi, dezvăluiri de suflet după ce a devenit mamă pentru a patra oară. A adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă duminică noapte
Evz.ro
Piersici la grătar cu înghețată. O rețetă fabuloasă
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Patricia a comandat o ciorbă de văcuță și o saramură de crap, într-un restaurant din Mamaia. Cum a reacționat când a văzut nota de plată
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
CFR vine cu noi reguli pentru călători! Dacă suferi de o boală contagioasă, poți fi dat imediat jos din tren
Capital.ro
Anul în care se schimbă banii. Țara care trece la EURO definitiv
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
„Durere mare” Ei sunt părinții Marinei Gavril, doctorița ucisă cu sânge rece în Brăila! Primul și singurul mesaj sfâșietor pe care femeia l-a postat după ce fiica i-a fost omorâtă
substantial.ro
Sportivii români la Jocurile Olimpice de la Paris: Finala la 100m liber cu David Popovici în prim-plan
MediaFlux
RĂSTURNARTE de SITUAȚIE privind ALEGERILE din SUA! Nimeni nu se aștepta la asta de la Kamala Harris
Shtiu.ro
Curiozități despre David Popovici, omul-anfibie. Ce înălțime și ce obiceiuri are sportivul?