PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în următoarele zile

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă vreme frumoasă în weekend. Valorile termice se vor situa peste mediile multianuale în cea mai mare parte a ţãrii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 şi 11 grade.
Alina Costache
16 feb. 2017, 14:41
PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în următoarele zile

PROGNOZA METEO VINERI. În vestul şi în nordul ţării cerul va fi mai mult noros şi temporar se vor semnala precipitaţii slabe; acestea vor fi mixte în Maramureş şi la munte, iar noaptea şi în nordul Moldovei, zonă unde se va depune polei şi predominant sub formă de ploaie pe arii restrânse în Banat, Crişana şi nordul Transilvaniei. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu înnorări şi local ceaţă la începutul zilei şi noaptea în zonele joase de relief. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări pe crestele montane si pe litoral. Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât în intervalul precedent în aproape toată ţara; astfel, cele maxime se vor încadra între 2 grade in nordul Moldovei si 12 grade in Dealurile de Vest.

PROGNOZA METEO BUCURESTI: Vremea se va încălzi usor. Cerul va fi variabil, cu înnorări şi ceaţă în orele dimineţii şi noaptea. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 3…5 grade.

PRROGNOZA METEO SAMBATA. Valorile termice se vor situa peste mediile multianuale în cea mai mare parte a ţãrii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 şi 11 grade, cu cele mai scãzute valori în nordul Moldovei. (11 grade se vor inregistra in Oltenia si nord-vestul Munteniei).

Cerul va fi temporar noros, iar precipitaţii mixte, slabe cantitativ, vor fi, ziua, pe arii restrânse, mai ales în regiunile centrale şi nordice, iar seara şi noaptea în sud-vest, local în sud şi izolat în rest. Excepţie va face jumãtatea de nord a Moldovei şi zona de munte, unde vor predomina ninsorile. Mai ales la începutul şi la sfârşitul intervalului, pe spaţii mici, se va forma polei. Vântul va sufla slab şi moderat. În zonele joase de relief, dimineaţa şi noaptea, izolat, se va semnala ceaţã.

VREMEA ÎN BUCURESTI: Cerul va fi temporar noros, iar în a doua parte a nopţii vor fi condiţii de precipitaţii mixte şi depuneri de polei. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã va fi de 6…7 grade. Dimineaţa este posibil sã se semnaleze ceaţã.

PROGNOZA METEO DUMINICA. Valorile termice vor scãdea faţã de ziua precedentã în sudul ţãrii, dar se vor situa în continuare peste mediile multianuale îndeosebi în vest, nord şi centru. Cerul va avea înnorãri, mai accentuate în regiunile sudice şi la munte. Temporar se vor semnala precipitaţii, mai ales în timpul zilei, predominant ploi în Dobrogea şi precipitaţii mixte, local în Oltenia şi Muntenia, unde vor favoriza depunerile de polei, şi izolat în celelalte regiuni. La munte va ninge, cu precãdere în Munţii Banatului şi în Carpaţii Meridionali. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în zona de munte. Temperaturile maxime se vor situa între 2 grade in sudul si sud-vestul Munteniei şi 9 grade in vest si nord-vest. În zonele joase de relief, dimineaţa şi noaptea, izolat va fi ceaţã.

VREMEA ÎN BUCURESTI: Vremea se va rãci faţã de ziua precedentã. Cerul va fi mai mult noros şi, mai ales în prima parte a zilei, temporar vor fi precipitaţii mixte, ce vor favoriza depunerea de polei. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 3 grade.

TENDINTA

LUNI – Cerul va avea înnorãri temporare, în prima parte a zilei în regiunile sudice, iar noaptea în nord şi nord-vest, unde, izolat, vor fi precipitaţii slabe mixte şi condiţii de polei. La munte vor fi mai ales ninsori, pe arii restrânse, cu precãdere în nordul Carpaţilor Orientali şi în Munţii Apuseni. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare în zona de munte, mai ales în timpul nopţii. Temperaturile maxime se vor situa între 2 grade in estul Transilvaniei şi 10 grade in vestul Olteniei.

MARTI si MIERCURI – Vremea se va deveni deosebit de caldã, iar probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor, îndeosebi sub formã de ploaie, va fi mai mare în jumãtatea de vest a ţãrii.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Satul din România cu plaje fine, liniște și mâncare bună. Ideal pentru cei care s-au săturat de aglomerația și serviciile de pe litoral
Capital.ro
Vestea care a distrus-o pe Simona Halep: A fost ca și cum mi-ai înfipt un cuțit în piept și mi-ai luat respirația
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
Românii care stau la curte pot primi amenzi de până la 100.000 de lei
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cât a câștigat Meghan Markle din serialul ”Suits”. Nu a fost nici pe departe cea mai bine plătită actriță
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Misterul morții lui Andrei Versace. Avocatul Adrian Cuculis a explicat principalele ipoteze: „Ar putea să fie și otrăvit”
Capital.ro
A explodat BOMBA despre Traian Băsescu! S-a aflat ce a făcut fostul președinte al României
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
32% dintre ucraineni acceptă concesii teritoriale pentru încheierea războiului
MediaFlux
TRĂDARE în INSULA IUBIRII! S-a VĂZUT TOT la TV!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!