GENK – ASTRA 1-0 în Europa League

GENK - ASTRA LIVE VIDEO ONLINE DOLCE SPORT PRO TV LIVE STREAMING. Campioana României se va deplasa pe terenul celor de la Genk, joi, 23 februarie, de la 22:05, pe „Luminus Arena”, iar partida va fi condusă de o brigadă de arbitri din Olanda, cu Serdar Gozubuyuk la centru. 
Filip Stan
23 feb. 2017, 07:51
GENK - ASTRA 1-0 în Europa League

GENK – ASTRA LIVE VIDEO ONLINE DOLCE SPORT PRO TV LIVE STREAMING. Astra s-a acomodat cu vremea rea din Belgia şi e pregătită de returul cu Genk. „Vom juca foarte ofensiv din primul minut”, promite Marius Şumudică, înaintea celui mai important meci al carierei. Duelul dintre Genk şi Astra Giurgiu va fi transmis pe Pro TV şi Dolce Sport, astăzi, de la ora 22:00.  

1-0 pentru GENK. A marcat POZUELO în min. 67!

GENK – ASTRA LIVE VIDEO ONLINE DOLCE SPORT PRO TV LIVE STREAMING. Echipele probabile:

GENK: Ryan – Castagne, Brabec, Colley, Uronen – Berge, Heynen – Schrijvers, Pozuelo, Trossard – Samatta. Antrenor: Albert Stuivenberg.

ASTRA: Lung – Al. Stan, Săpunaru, Geraldo, Fabricio, Junior Morais – Al. Ioniţă, Takayuki, Teixeira, Budescu – D. Niculae. Antrenor: Marius Şumudică.

GENK – ASTRA LIVE VIDEO ONLINE DOLCE SPORT PRO TV LIVE STREAMING: Marius Şumudică a făcut din nou spectacol, de data asta cu jurnaliştii belgieni. Acesta i-a transmis unuia dintre oamenii prezenţi la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Genk „You are clever, my friend” (Eşti deştept, prietene), stârnind amuzamentul celor prezenţi. 

Tehnicianul lui Genk, Albert Stuivenberg, se teme de forța Astrei și a ținut să amintească de faptul că echipa lui Șumudică a eliminat-o pe West Ham în acest sezon de Europa League.

„Este foarte important acest meci, pentru că poţi ajunge mai sus cu astfel de partide. Este o experienţă internaţională pe care o pot căpăta jucătorii şi este foarte important pentru clubul nostru, Genk, în ceea ce priveşte notorietatea. 

Astra este un club foarte interesant şi impresionant, pentru că a reuşit în Europa să învingă echipe cu nume importante, ca West Ham. Sunt foarte puternici. Aşa cum obişnuim, analizăm orice meci şi încercăm să creăm un plan. Suntem în aceeaşi situaţie în campionat, şi noi ,şi Astra. Realistic vorbind, pot spune că sunt şanse 50%-50% în meciul de mâine”, a declarat tehnicianul lui Genk, Albert Stuivenberg.

GENK – ASTRA LIVE VIDEO ONLINE DOLCE SPORT PRO TV LIVE STREAMING: 

Astra și Genk au remizat la Giurgiu, scor 2-2, iar acum campioana României are nevoie de egal cu goluri multe sau de o victorie pentru a se califica în optimile Europa League.

Până acum, echipa pregătită de Șumudică are un parcurs aproape perfect în meciurile jucate în deplasare în acest sezon de Europa League. Astra are în palmares trei victorii (West Ham, Viktoria Plzen și Austria Viena) și o înfrângere (0-4, la AS Roma).

GENK – ASTRA LIVE VIDEO ONLINE DOLCE SPORT PRO TV LIVE STREAMING: Șumudică, revoltat de delegarea arbitrului pentru returul cu Genk: „E strigător la cer!”

Centralul delegat de UEFA este Serdar Gozubuyuk, un arbitru de 31 de ani, necunoscut la nivel înalt. Acesta a condus meciuri din preliminariile Cupei Mondiale din 2014, iar în Olanda acordă, de obicei, multe avertismente. În ultimele 4 partide de campionat, el a acordat în 3 meciuri la rând câte un cartonaș roșu.

„Nu știu dacă ne vom califica, ca să fiu sincer. E greu, am înțeles că au vândut toate biletele, 25.000. Mă deranjeaza foarte mult arbitrul. După ce am pățit acasă, când am avut 11 metri clar la Budescu, am crezut că este accident. Nu se poate să fie delegat un arbitru din Olanda la jocul acesta. 

Este un arbitru de 30 de ani (n.n. 31), fără experiență. Păi mai bine îmi dădea unul din Liege sau din Bruxelles, ca să nu facă mai mult de 60 de kilometri. E strigător la cer și e vizibil, cu tentă, să dai arbitrul din Olanda, mai ales că antrenorul lor e olandez”, a tunat Șumudică, la Digi Sport Matinal.

În cupele europene, Gozubuyuk a fost delegat ultima oară în grupele UEFA Europa League, la meciul dintre Rapid Viena și Bilbao, scor 1-1.

„E un meci de totul sau nimic, e clar ca trebuie sa castigam sau sa facem un egal cu cel putin doua goluri marcate ca sa mergem mai departe, ma refer la prelungiri. Va fi un meci greu, dar ne jucam sansa.

Nu e vorba de minuni, ca nu mi s-a parut o diferenta asa mare de valoare.

De data asta nu-i voi mai astepta, voi juca, n-am ce sa pierd. Voi face presing cum am facut si cu Viitorul. Voi incerca sa recuperez mingea cat mai aproape de poarta lor”, a declarat Șumudică pentru Dolce Sport.

ASTRA – GENK în Europa League 2-2. Campioana a smuls egalul în ultimul minut

ASTRA şi GENK au încheiat la egalitate prima manşă a şaisprezecimilor de finală ale Ligii Europa, jucată joi seara, pe stadionul din Giurgiu.

DailyBusiness
Economia României, în prag de colaps? Taxele majorate și inflația galopantă ridică semne de întrebare
Spynews
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Bzi.ro
Apariție strălucitoare a Mihaela Rădulescu pe rețele de socializare! Iată cum s-a afişat vedeta
Fanatik.ro
Gara din România, veche de peste 150 de ani, unde a trăit un vultur legendar. Chiar și marele I.L Caragiale a muncit aici, e un nod feroviar foarte important
Capital.ro
Caută semnul pe cutie! Medicamentele pe care șoferii nu trebuie să le ia. Vor rămâne fără permis
Playtech.ro
Ora la care ciclonul Ashley va lovi cel mai puternic România. Care este traseul său și când scăpăm de fenomenele meteo severe
DailyBusiness
Avertisment SUMBRU în legătură cu vremea din ultimul weekend din septembrie! „Niciodată nu am văzut atâta apă în atmosferă!”
Adevarul
Ultimul drum al primului Rege al României. Cum a murit Carol I și ce l-a îngenuncheat, de fapt, pe cel mai longeviv suveran al țării noastre
wowbiz.ro
Gabriela a murit într-un accident, iar soțul ei, pompier chemat la intervenție, a leșinat când a aflat
Spynews
Cine e milionarul care o face acum fericită pe Irisha. Influencerița, prima apariție alături de noul iubit
Spynews
Românii vor plăti o nouă taxă începând de luna viitoare. Va fi afișată direct în factura la energie electrică
Evz.ro
Se schimbă permisul de conducere. La ce trebuie să fie atenți șoferii
Ego.ro
Denise Rifai, imagini de INFARCT! Cum a fost surprinsă după ce a renunțat la hainele office
Prosport.ro
FOTO. Actriță de filme interzise a spus dacă ar petrece o noapte cu Gigi Becali! Cum arată
kanald.ro
Un TIR a intrat într-o casă, iar șoferul a rămas încarcerat! Ce a încercat șoferul să evite
Cancan.ro
BREAKING! Viitura a ajuns în România! Ciclonul Ashley îşi face DEJA simţită prezenţa în 2 județe
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Lege pentru toți românii care nu locuiesc la adresa din buletin. Devine obligatoriu la divorț
StirileBZI
Morcovii ne ajută să vedem mai bine? Specialiștii contrazic tot ce știai!
Prosport.ro
El a petrecut alături de Simona Halep şi de familia lor de ziua campioanei. Primele imagini cu sportiva la 33 de ani
stirilekanald.ro
O româncă de 42 de ani a fost ucisă "din curiozitate" de un tânăr de 17 ani. Femeia avea doi copii
substantial.ro
Iranul decretează cinci zile de doliu după moartea liderului Hezbollah, Hassan Nasrallah
MediaFlux
TRUMP și-a găsit un nou DUȘMAN! AVANTAJUL KAMALEI Harris
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Tranzacţiile cu acţiuni Fondul Proprietatea au dus lichiditatea săptămânală a Bursei la un nivel record al ultimelor trei luni