PROGNOZA METEO. Temperaturi ridicate în următoarele zile

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă vreme caldă în următoarele zile. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 şi 18 grade. Joi, în Bucureşti cerul va fi variabil, cu unele înnorări la începutul zilei, când vor fi conditii de ploaie slabă, trecătoare.
Alina Costache
01 mart. 2017, 14:30
PROGNOZA METEO. Temperaturi ridicate în următoarele zile

PROGNOZA METEO LA NOAPTE: Cerul va avea înnorări si vor fi ploi, mai ales averse, pe arii extinse în centrul si nordul tării si local în rest. În zona înaltă de munte, precipitatiile vor fi si sub formă de lapovită si ninsoare. Vântul va prezenta intensificări la munte, iar local si temporar si în restul teritoriului. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -1 grad în Câmpia de Vest si 7 grade pe litoral, in Moldova si Muntenia. Izolat în zonele joase va fi ceată.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI: Cerul va avea înnorări si temporar va ploua. Vântul va sufla slab si moderat. Temperatura minimă va fi de 5…7 grade.

PROGNOZA METEO JOI: Vremea va fi caldă, desi temperatura aerului va marca o scădere fată de ziua precedentă în cea mai mare parte a tării. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a zilei în centrul, estul si sud-estul tării, iar spre seară si în cursul noptii în vest, centru si nord, unde izolat va ploua slab, iar în zona înaltă de munte vor fi fulguieli trecătoare. Vântul va avea intensificări temporare la munte si la cote mai reduse, local în Crisana, Oltenia si regiunile sud-estice. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 grade în estul Transilvaniei si 16 grade în Oltenia. În zonele joase de relief vor fi conditii de ceată.

VREMEA ÎN BUCURESTI: Vremea se va mentine caldă pentru această dată, desi temperatura aerului va marca o scădere fată de ziua precedentă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări la începutul zilei, când vor fi conditii de ploaie slabă, trecătoare. Vântul va sufla slab si moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 13 grade.

PROGNOZA METEO VINERI: Vremea va fi în general frumoasă si caldă, chiar deosebit de caldă pentru această dată în regiunile sudice. Cerul va fi variabil spre senin, exceptând nord-estul tării, unde în timpul zilei vor fi unele înnorări si izolat va ploua slab. Vântul va avea intensificări pe crestele montane, iar la cote mai reduse, local în Banat, Oltenia si Moldova. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 si 18 grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării. (8 grade vor fi in estul Transilvaniei) Dimineata si noaptea, în zonele joase de relief, pe arii restrânse va fi ceată.

VREMEA ÎN BUCURESTI: Vremea va fi frumoasă si deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă, în crestere fată de ziua precedentă, va fi de 16…17 grade. Noaptea vr fi conditii de ceata.

PROGNOZA METEO SAMBATA: Vremea va fi în general frumoasă si deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în nord-vestul tării, unde în timpul noptii vor fi conditii de ploaie. Vântul va avea unele intensificări la munte, precum si în regiunile vestice si estice. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 grade pe litoral si 19 grade în Lunca Dunării. Îndeosebi în cursul noptii, în zonele joase de relief, mai ales din sud si est, local se va semnala ceată.

VREMEA ÎN BUCURESTI: Vremea va fi în continuare frumoasă si deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 17…18 grade. Dimineata si noaptea vor fi conditii de ceată.

TENDINTA

DUMINICA – Vremea se va mentine în general frumoasă si deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în regiunile vestice, unde izolat, mai ales noaptea, va ploua. Vântul va avea unele intensificări la munte, în Câmpia de Vest, Moldova si în Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 grade în deltă si 20 de grade în Lunca Dunării. Dimineata si noaptea, în zonele joase de relief, mai ales din sud si est, local se va semnala ceasă.

LUNI si MARTI – Valorile termice se vor situa în continuare peste mediile climatologice ale perioadei. Probabilitatea de aparitie a precipitatiilor predominant sub formă de ploaie va fi mai mare în regiunile vestice si sud-vestice.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Satul din România cu plaje fine, liniște și mâncare bună. Ideal pentru cei care s-au săturat de aglomerația și serviciile de pe litoral
Capital.ro
Vestea care a distrus-o pe Simona Halep: A fost ca și cum mi-ai înfipt un cuțit în piept și mi-ai luat respirația
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cum au fost păcăliți pensionarii. Abia acum s-a aflat
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Misterul morții lui Andrei Versace. Avocatul Adrian Cuculis a explicat principalele ipoteze: „Ar putea să fie și otrăvit”
Capital.ro
A explodat BOMBA despre Traian Băsescu! S-a aflat ce a făcut fostul președinte al României
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
32% dintre ucraineni acceptă concesii teritoriale pentru încheierea războiului
MediaFlux
TRĂDARE în INSULA IUBIRII! S-a VĂZUT TOT la TV!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!