HOROSCOP URANIA 4-10 MARTIE: Se anunţă întorsături brutale de situaţie

HOROSCOP URANIA 4-10 MARTIE: Vă aşteaptă o mare pasiune, aşa că fiţi cu ochii pe toate oportunităţile. Relaxarea aduce inspiraţie, deci nu exageraţi cu munca! Previziunile Uraniei nu sunt însă optimiste pentru toate zodiile.
Alina Costache
02 mart. 2017, 20:09
HOROSCOP URANIA 4-10 MARTIE: Se anunţă întorsături brutale de situaţie

Berbec

În prima parte a zilei de 4 martie, inițiative sau decizii menite să le asigure nativilor stabilitate materială. Între 4 martie (după ora 12:06′) și 6 martie după-amiaza, bună capacitate de exprimare verbală pândită de riscul de a spune și ce nu trebuie sau, duși de valul argumentelor, să facă mărturisi neinspirate persoanelor neindicate. Sub impactul unei vieți lăuntrice efervescente, Berbecii pot fi spumoși în exprimare, versatili, bizari sau inconsecvenți în susținerea unui punct de vedere. Posibile deplasări de scurtă durată sau pe distanțe mici, în care nativii își vor pune multe speranțe. Între 6 martie (după ora 14:55′) și seara zilei de 8 martie, amestec de stări de spirit provocate de problemele divergente care nu se pot armoniza, sau de preocupările curente și interesele Berbecilor și provocările care vin dinspre familie, partenerul de viață sau din partea apropiaților cu care desfășoară activități comune. Nota generală este dată de reluarea unor premize conflictuale care s-au manifestat pentru prima oară în toamna și iarna anului 2016; alteori, ele se pot declanșa pe fondul unor tensiuni, care datează tot de anul trecut, dar care au putut fi ținute, până acum, sub control. Latura privitoare la procese, conflicte majore se asociază cu încercări, stres puternic, presiuni morale. În cazul celor care au funcții și responsabilități, chestiunile personale și parteneriale stau sub semnul dezvăluirii lor publice. Evoluție greu de anticipat care stă sub semnul surprizei și al întorsăturilor de situație bruște, brutale. Între 8 martie (după ora 18:46′) și 10 martie, la tot acest tablou, de loc liniștit, se adaugă inflamări sentimentale, trăiri afective exaltate. Din 10 martie, Marte va intra în casa banilor și-i va obliga pe Berbeci să se dedice muncii, să redevină harnici și eficienți, să-și mobilizeze toate resursele pentru a face rost de bani prin efort propriu.

Taur

În prima parte a zilei de 4 martie, tendințe de stabilizare existențială, pragmatism, interese terre à terre. Între 4 martie (după ora 12:06′) și 6 martie după-amiaza, dorința sau chiar putința de a face mici speculații financiare, de a fructifica niște oportunități care să le permită un câștig prin exercitarea unei abilități, a unei capacități extraprofesionale. Discuții numeroase despre bani; cele care se vor desfășura în legătură cu salariul se vor rezolva la toamnă, când va fi vorba și de premize noi care le-ar putea permite o renegociere a veniturilor obținute din muncă. Între 6 martie (după ora 14:55′) și seara zilei de 8 martie, perioadă „înghesuită”: nativii, preocupați de alte probleme importante din viața lor, nu au timp și nici chef de vorbă. Comunicarea va fi redusă la strictul necesar sau va fi limitată, din prudență ori din teama de a spune ce nu trebuie. Cel mai important aspect, marcat de această „secretomanie”, ține de relațiile de la locul de muncă care pot fi grevate de îngrijorările care pot funcționa asupra lor cu atât mai justificat dacă unii au fost avertizați de iminența unor provocări care li se pregătesc. Context delicat pentru cei care susțin probe în care li se verifică pregătirea școlară, universitară, profesională, tehnică sau teoretică. Deplasările vor fi dificile, pline de încurcături, întârzieri, nepotriviri de orar sau pot suferiri amânări și contramandări. Între 8 martie (după ora 18:46′) și 10 martie, tendința de a face ordine în treburile de familie se va intensifica o dată cu intrarea planetei Marte, în ziua de 10 martie, în sectorul lor natal, care le va imprima autoritarism și tendințe dictatoriale. Nota generală a săptămânii o va da prezența mai multor planete în tranzit prin zodia Peștilor, ceea ce le va permite să fie amabili și, la rândul lor, să beneficieze de solidaritatea, simpatia și înțelegerea unor prieteni.

Gemeni

În prima parte a zilei de 4 martie, dorință de stabilitate interioară pe fondul fluctuațiilor stării de spirit generate de circumstanțele de viață, din ultima vreme, care i-au tulburat. Între 4 martie (după ora 12:06′) și 6 martie după-amiaza, perioadă relativ plăcută, în care nativii vor face efortul să se adapteze situațiilor de moment deși se vor confruntă cu mesaje destabilizatoare dinspre casa relațiilor parteneriale și a proceselor ori dinspre casa imaginii publice, a funcției și a autorității profesionale. Unii, în ciuda vâlvei care se va fi creat în jurul lor, pot înregistra un succes, pot fi priviți cu simpatie ori pot „marca un punct” în ceea ce privește notorietatea. Între 6 martie (după ora 14:55′) și seara zilei de 8 martie, concluzii deloc plăcute legate de prezentul sau viitorul apropiat al situației lor financiare. Gemenii se vor vedea obligați să taie drastic multe cheltuieli. Între 8 martie (după ora 18:46′) și 10 martie, nativii vor simți un impuls interior de afirmare, de impunere a voinței, de spor de autoritate. În varianta proastă, această dorință va accentua orgoliul și vanitatea. Din 10 martie, Marte va intra în zodia Taurului și va tranzita casa a XII-a, ceea ce, pe unii, în funcție și de harta personală, îi va mobiliza pentru o cauză sau îi va „porni” împotriva cuiva ori a unei situații pe care o consideră în dezavantajul lor și pe care își propun să o demonteze. Punctul central al săptămânii viitoare provine de la un Trigon regal pe semne de Foc (respectiv casele III, VII și IX) care indică discordie între ei și unele cunoștințe care nu acționează corect și cu care se pot certa. Reacțiile bruște, pe fondul enervării sau al unor capricii de moment, pot afecta o relație afectivă. Sunt de luat în calcul micile surprize care pot dezvălui marile adevăruri despre cunoscuți, alianțe și jocuri lor ascunse; în acest sens, surprizele pot veni și de la partenerul de viață.

Rac

În prima parte a zilei de 4 martie, impuls interior de a cultiva ori de a menține bunele relații de prietenie cu una sau mai multe persoane din cercul lor de apropiați, chiar dacă aceia nu reprezintă un factor de încredere și de onestitate, dacă așa le dictează interesul de moment. Între 4 martie (după ora 12:06′) și 6 martie după-amiaza, conflicte interioare, multe dar mică intensitate sau de mică importanță, care reflectă tensiunile de la locul de muncă, relațiile ocazionale grevate de convingerile personale care intră în contradicție cu felul acelora de a gândi și acționa. Multă zvonistică în jurul unor schimbări preconizate la locul de muncă. Posibile schimbări ale unor raporturi de „forță” în echilibrul activității profesionale curente (pleacă unii șefi, directori, patroni, vin alții noi, mai puțin agreați, etc.). Stare generală organică, fluctuantă, cu modificări frecvente ale stării de spirit perturbate de enervări; discrete tulburări ale circulației arteriale sau ale fiziologiei sistemului hepatic. Între 6 martie (după ora 14:55′) și seara zilei de 8 martie, Racii vor încerca să nu se mai risipească în trăirile generate de evenimentele cotidiene care le consumă energia și le fură liniștea. Se identifică posibile schimbările în plan social, profesional, de imagine și de autoritate sau în plan familial. Între 8 martie (după ora 18:46′) și 10 martie, modificările salariale nu sunt excluse dar nu întotdeauna ele se vor produce în direcția dorită de nativi de aceea, e bine ca Racii să nu aibă pretenții exagerate: nu e momentul indicat pentru a face saltul financiar visat. Din 10 martie, planeta Marte va începe să tranziteze casa prietenilor, ceea ce le va permite să strângă legăturile cu una sau mai multe persoane din cercul de apropiați. Casa conștiinței superioare, a idealurilor și a progresului intelectual sau spiritual este excelent susținută astral.

Leu

În prima parte a zilei de 4 martie, dorință intensă de „mărire”, chef de a se impune în fața celor din jur, în postura de „șefi de temut” sau, ca imagine publică, de persoane autoritare. Între 4 martie (după ora 12:06′) și 6 martie după-amiaza, comunicarea cu prietenii îi poate împinge la exagerări. Întâlnirile „din obligație” cu apropiații nu le vor face plăcere pentru că acestea ar putea fi însoțite de dialoguri incomode sau de situații stânjenitoare. Motivul acestor ipostaze îl pot reprezenta complicațiile financiare ale acelora care se reflecta asupra Leilor. Între 6 martie (după ora 14:55′) și seara zilei de 8 martie, etapă a retragerii „în sine”. Nativii vor să se odihnească, să se extragă din forfota obositoare pentru a-și recupera forțele sau pentru a-și îngriji sănătatea. Între 8 martie (după ora 18:46′) și 10 martie, aceste persoane vor fi în formă fizică și psihică bună. La începutul zilei de 10 martie, Marte va intra în zodia Taurului. Unora, acest tranzit de câteva săptămâni prin casa a X-a, le va „pune pe masă” o sarcină de serviciu dificilă, altora provocarea unei confruntări acute de opinii și interese. Alți Lei vor face efortul de a-și duce un proiect până la capăt, motiv pentru care se vor concentra pe această prioritate cu întreaga lor capacitate de acțiune. Vor fi și Lei care pot primi funcții noi, un nou statut public, social sau profesional, postùri care nu vor fi lesne acceptate de co-echipieri, concurenți și rivali, de unde și posibilele opoziții, contestații sau atitudini de frondă. Nota generală a săptămânii va fi dată de un context bănesc sau de un beneficiu concret. Uneori, poate fi vorba de împlinirea unui vis sau de materializarea unui ideal la care Leii au sperat mult timp și care, acum, primește suportul financiar necesară. Sunt posibile și câștiguri ce derivă din moșteniri, daruri, cadouri substanțiale, donații, iertarea de o datorie.

Fecioara

În prima parte a zilei de 4 martie, calm mental, echilibru în judecată, analiză lucidă și practică a problemelor curente de viață. Între 4 martie (după ora 12:06′) și 6 martie după-amiaza, Fecioarele vor trăi momente speciale legate de prezența lor în fața unui public; dacă vor fi nevoiți să se exprime într-un mediu ostil lor, în fața unor rivali, a unor parteneri de negocieri rău-voitori sau a unor grupuri divergente lor ca vederi politice, economice, culturale, strategice ori juridice atunci, nativii vor desfășura o întreagă strategie de „învăluire” a acelora, de atenuare a discrepanțelor, vor opera, cu alte cuvinte, cu „duhul blândeții”, ceea ce, în mare parte, le va reuși, pentru că planetele din casa a VII-a, ce presupune dialogul cu „partea cealaltă”, vor aduce măsură, înțelepciune, blândețe sau diplomație. Numele lor va „circula”. Între 6 martie (după ora 14:55′) și seara zilei de 8 martie, Fecioarele vor avea „strângeri de inimă” cu privire la unele persoane din cercul lor de prieteni care trec prin momente grele. Față de alții însă, nativii vor manifesta doar îndoială, prudență și circumspecție, nefiind dispuși să coopereze cu ei sau să se implice bănește în vreun fel. Dacă aceia au însă datorii la Fecioare, relațiile se pot înăspri pe fondul tentativei nativilor de a-și recupera banii împrumutați sau datorați. Între 8 martie (după ora 18:46′) și 10 martie, puternică mobilizare interioară. Fecioarele doresc să-și ia revanșa, să revină la funcțiile sau la ipostazele socio-profesionale pe care le-au avut, ori să se afirme și să se emancipeze. În vederea acestei re-branduiri personale, ei își vor căuta aliații, partenerii și asociații necesari. Pe 10 martie, Marte va intra în casa aspirațiilor profesionale și va contribui la această tendință lăuntrică, dându-le o motivație puternică și o implicare temeinică pentru realizarea scopurilor propuse.

Mai multe detalii pe libertatea.ro

Spynews
Cine ar fi noul suspect în cazul crimei din Brăila. Un bărbat recent eliberat din închisoare ar putea fi implicat
Bzi.ro
Sandra Mutu, încântătoare pe litoral, în costum de baie! Soția Briliantului a făcut furori!
Fanatik.ro
Afacerea cu care doi frați din Bihor au dat lovitura. Un litru poate costa și 200 de lei
Capital.ro
UE a dat ordin. România va impune interdicție. Românii care au interzis în tren
Playtech.ro
Lavinia Pîrva, cea mai fierbinte apariție! Soția lui Bănică a arătat chiar TOT fără inhibiții
DailyBusiness
TAROM suspendă zborurile către o destinație cunoscută. Motivele anulării
Adevarul
Totul despre crima teribilă care a șocat Statele Unite. Cum și-a omorât o româncă soțul american și i-a tăiat capul, mâinile și picioarele
Spynews
David Popovici a făcut din nou spectacol la Jocurile Olimpice. Proaspătul campion olimpic s-a calificat în finala probei „regina”
Spynews
Laura Cosoi, dezvăluiri de suflet după ce a devenit mamă pentru a patra oară. A adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă duminică noapte
Evz.ro
Cum faci pereții lună în câteva minute. Soluția o faci în casă, costă cât o bere
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei
Cancan.ro
Patricia a comandat o ciorbă de văcuță și o saramură de crap, într-un restaurant din Mamaia. Cum a reacționat când a văzut nota de plată
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
Pensia cu care trăiește Nelu Vlad! Solistul piesei „Se mărită Mona mea” are o carieră de peste 4 decenii
Capital.ro
Adio, maestre! Legendarul cântăreţ s-a stins din viaţă: Vei intra în istorie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
'Durere mare'- Părinții doctoriței Gavril, reacție sfâșietoare
substantial.ro
Ungaria Blochează Declarația UE privind Alegerile Controversate din Venezuela
MediaFlux
RĂSTURNARTE de SITUAȚIE privind ALEGERILE din SUA! Nimeni nu se aștepta la asta de la Kamala Harris
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?