Deși există multe alimente pe care le poți include în regimul tău alimentar, este recomandat să optezi pentru legume cu beneficii pe termen lung și care nu are efecte secundare, cum sunt ridichile, pe care le găsești din abundență pe tarabele din piață în această perioadă a anului.
Ce beneficii are sucul de ridichi
Ridichile crude abundă în nutrimenți. Este mai bine să le consumi proaspete sau sub formă de suc, nu fierte, pentru a beneficia de toate vitaminele și mineralele care se găsesc în ele. Datorită antioxidanților, legumele stimulează metabolismul și topește depozitele de grăsime stocate în organism. Mai mult, sucul de ridichi funcționează ca un detoxificant care ajută la curățarea tractului digestiv de toxinele din organism și reglează funcționarea bilei.
Cum se ține cura
Pentru a slăbi, mănâncă de două ori pe zi o porție de salată de ridichi, înaintea meselor principale. La micul dejun, zilnic, bea suc de ridichi.
Cum prepari sucul
Ai nevoie de:
un bol cu felii de ananas
o legătură de ridichi
Curăță ridichiile și taie-le bucăți mici. Pune-le în blender și răstoarnă feliile de ananas. Mixează și bea sucul proaspăt.
Cum prepari salata de ridichi
Ai nevoie de:
5 ridichi mici
7 foi de salată verde
pătrunjel
3 fire ceapă verde
zeamă de lămâie
ulei de măsline
Taie ridichiile felii subțiri, pune-le într-un bol, adaugă foile rupte de salată verde. Toacă câteva fire de pătrunjel și de ceapă și răstoarnă-le peste conținutul din bol. Omogenizează bine ingredientele și condimentează cu zeama de lămâie și cu uleiul.
Detoxificare la minut. Slăbeşti 5 kg în 3 zile cu dieta cu sucuri