HOROSCOP CRISTINA DEMETRESCU: Aveti grija si nu intrati in conflicte. O zodie are probleme

HOROSCOP CRISTINA DEMETRESCU: Cei care simtiti ca bateti pasul pe loc, ca nu s-au intamplat schimbari majore in viata voastra in ultimii ani, decat acele schimbari care v-au purtat de colo colo, fara sa concretizati ceva ori schimbari ce se intampla mereu in mintea voastra, dorind mereu sa faceti ceva, fara sa va gasiti linistea si locul, aveti tot anul posibilitatea sa invatati ceva si sa treceti la un nivel superior, chiar daca unora vi se pare “prea tarziu”. Vă prezentăm previziunile pentru Berbec. 
Alina Costache
11 mart. 2017, 11:21
HOROSCOP CRISTINA DEMETRESCU: Aveti grija si nu intrati in conflicte. O zodie are probleme

HOROSCOP CRISTINA DEMETRESCU BERBEC: 2017 este anul care depinde foarte mult zestrea voastra astrala sau de ceea ce va doriti sa aflati ca puteti face, plecand de la abilitatile mai mult sau mai putin constientizate. Instabilitatea pe care o resimtiti de niste ani incoace se datoreaza si schimbarilor inevitabile pe care vi le aduce viata, in cazul vostru cu repeziciune, si la care sunteti mai sensibili ca orice alta zodie, cat si faptului ca in lipsa unei aprofundari a capacitatilor native, deveniti vulnerabili si nu intotdeauna in sensul bun, la factori exteriori voua, carora nu le intelegeti intotdeauna sensul.
Exista ajutor suficient din partea altora pana in octombrie, problema este ca opuneti rezistenta din motive numai de voi stiute. Impulsivitatea este unul dintre motive, iar al doilea este incapacitatea de a citi tabloul unor situatii de viata in intregimea lui. Unii va vor spune sa faceti cum va taie pe voi capul, dupa ce se vor fi luptat sa va ajute si sa va fie alaturi, in probleme care poate nu ii privesc.

HOROSCOP CRISTINA DEMETRESCU 2017: Cei care au relaţii subrede, este posibil să treacă prin separări, divorţuri, chiar procese 

Asadar in 2017 stati foarte bine la tot ceea ce inseamna aliante, colaborari, parteneriate, ajutor de la avocati si noroc de avocati buni si priceputi, insa fiti atenti caci daca vorbim de bani si averi la care nu ati contribuit decat prin ADN-ul vostru sau doar printr-un drept legal, fara sa fi pus o zi de sudoare la acel bun ce credeti ca-I de drept al vostru, fie veti castiga si castigul va fi insotit de tot felul de efecte secundare neprevazute si nu in sensul bun, fie veti fi impiedicati de forte universale sa intrati in acea posesie si daca nu veti intelege, riscati sa pierdeti pe alte planuri. Aspectul acesta al drepturilor necuvenite din punct de vedere astral se mai manifesta pana la 15 februarie. Pana atunci aveti si o serie de piedici legate de mosteniri, partaje sau bani datorati sau de recuperat de la altii. Abia dupa 11 octombrie, cei care au o miza mare referitoare la bani si avere vor fi avantajati de soarta si acestea fiind zise, graba ar putea strica treaba, daca incepeti anul cu dorinta de a castiga ceva si nu lasati asta pe ultimele luni ale anului. Nu este bine sa faceti nici vanzari si nici investitii pana la toamna. Cei care sunteti casatoriti faceti pana la 15 februarie ceva greseli de investitie impreuna cu partenerul de viata sau chiar si cu orice alt partener de afaceri sau de sustinere prin girare a unei alte persoane pentru un imprumut. Dati mai multa importanta la ce se intampla cu banii detinuti impreuna cu cineva, daca acolo totul este corect. Verificati pe cei care va tin contabilitatea sau cereti o expertiza. Anul debuteaza cu ceva „dusmani” si e greu de mentionat de unde vin ei si in ce fel va dauneaza o serie de lucruri pe care nu le puteti afla decat undeva la primavara.

Cristina Demetrescu horoscop 2017: Capricornii vor avea parte de o mulţime de schimbări

Cei care simtiti ca bateti pasul pe loc, ca nu s-au intamplat schimbari majore in viata voastra in ultimii ani, decat acele schimbari care v-au purtat de colo colo, fara sa concretizati ceva ori schimbari ce se intampla mereu in mintea voastra, dorind mereu sa faceti ceva, fara sa va gasiti linistea si locul, aveti tot anul posibilitatea sa invatati ceva si sa treceti la un nivel superior, chiar daca unora vi se pare „prea tarziu”. Fie ca este vorba de studii superioare, fie studii de specializare, fie lucrati la obtinerea unor documente care sa ateste pregatirea dvs aici sau in afara granitelor tarii, ideea este ca avem de-a face cu un sector anevoios, dar obligatoriu de strabatut prin initiativa si dorinta de a evolua intr-o directie. Multi ati putea obtine cetatenii diverse, drept de munca, absolvii scoli si da examene, care sa va dea libertatea profesionala dorita, nu mai zic de Berbecii tineri, care nu au voie sa doarma linistiti anul acesta, ci sa invete. Insa cei care sunteti asezati, realizati, ba poate chiar pensionati, aduceti-va aminte de vorba care spune ca „omul cat traieste invata” si drumul spiritual sau cel al oricaror alte descoperiri abia acum incepe. In felul acesta veti fi ajutati sa intelegeti mai multe rasturnari de situatie ce au avut loc in ultimul an, dar ce pot avea loc si in 2017, in cazul in care nu dirijati atent energiile care va inconjoara sau actionati dupa ureche in situatii ce necesita intelepciune si constiinta. Poate chiar rasturnarile de situatie va imping sa doriti sa aflati raspunsuri din planul spiritual. Merge in dublu sens. Nu invatati orice si nu invatati ce va zic altii. Nu invatati ca sa bifati. Alegeti cu sufletul ,altfel apar diverse informatii derutante din februarie pana in noiembrie, ceea ce va poate canaliza pe unii dintre voi catre studii sterile sau facute doar ca sa fie facute.
Aveti grija si nu intrati in conflicte, ba chiar lasati de la voi si nu va mai ganditi la ce pierdeti, ci la ce castigati, reorientandu-va.
Pana la sfarsit de aprilie puteti schimba serviciul, functia, va puteti angaja, dar nu uitati ce am zis in horoscopul anului trecut, fara demisii pana la 15 februarie. Faceti o paralela intre sanatatea sau bioritmul vostru si locul de munca. Schimbati ceva in viata profesionala, daca simtiti ca jobul acela va imbolnaveste fizic, psihic sau energetic.
Dati importanta sanatatii pana pe 29 aprilie si nu lasati o serie de afectiuni sa se cronicizeze. Nu va tratati infectiile dupa ureche si nu faceti operatii care nu sunt urgente in ianuarie.

HOROSCOP 2017. Astrologul Cristina Demetrescu: Urmează o perioadă complicată pentru România

Este un an al iubirii si al casatoriei pentru cei care sunt singuri, iar cei care sunt deja casatoriti si nu numai, pot avea copii. De la sfarsit de aprilie pana la inceput de octombrie, iubirea arata ca un magazin cu multe produse la reducere. Nu va repeziti sa bagati in traista! Aveti rabdare sa gasiti ce vi se potriveste si daca pare usor de abordat, va fi mai greu apoi de construit, dar bucuria lui 2017 nu v-o ia nimeni.

Aveti de asemenea curajul sa si divortati sau sa va despartiti pur si simplu, iesind din relatiile pe care nu le mai puteti gestiona. Aici fiecare stie despre viata lui, eu doar punctez. Cum ambele case astrologice, cea a iubirii si cea a casatoriei au aspecte puternice, aveti grija sa nu suprapuneti, iesirea dintr-o casatorie peste o relatie noua, caci faceti praf totul. Tot pe axa sentimentelor avem si eclipsele anul acesta in februarie si august, cum pe axa relationala sau conjugala, constiinta voastra receptioneaza mesaje extrem de subtile.

Asadar, actionati cu rabdare, caci aveti posibilitatea sa va fie bine, daca nu calcati in picioare principiile. Atentie la calatoriile in afara granitelor tarii intre 15 februarie si 10 noiembrie. Alegeti cu prudenta destinatiile, iar cele cateva peripetii care vor condimenta concediile, treceti-le la amintiri de neuitat.

Sfarsitul de an va aduce iminenta luarii unor decizii referitoare la cariera, urmand o etapa importanta din viata. De aceea v-am pisat la cap sa invatati sau sa miscati ceva din loc. Chiar si cei mai conservatori dintre voi, care au joburi vechi de 20 de ani, pot strica relatiile cu sefii sau pot simti ca nu mai pot fi condusi de catre altii si atunci e bine sa fiti pregatiti, prin ce ati acumulat, sa renuntati la a va mai supune unor decizii, care par ca nu mai au legatura cu personalitatea voastra.

 

Spynews
Semnul de circulație care provoacă migrene șoferilor! Sunt foarte puțini oameni care știu ce semnificație are acest indicator rutier
Bzi.ro
Cum să scapi nevătămat după o întâlnire cu ursul. Ce greșeli fac turiștii de la noi care merg în drumeții
Fanatik.ro
Condimentul preferat al românilor, periculos pentru sănătate. Crește alarmant nivelul de stres
Capital.ro
Gratis de la stat pentru proprietarii de teren și case din România. Mergi la Primărie până pe 10 septembrie
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
Situație jenantă pentru România în SUA. Iohannis l-a trimis pe Ciucă la dineul de la Casa Albă, dar americanii nu l-au primit
Spynews
Cele 12 zodii din horoscop sunt afectate de căldură în mod diferit. Cine stă pe Facebook, Instagram și TikTok ca să vadă ce fac alții
Spynews
Ce preparate de lux au servit superstarurile internaționale la Beach, Please! Preferințele lui Wiz Khalifa l-au surprins pe chef Janni Alexandridis: ”A fost un pic ciudat” / VIDEO
Evz.ro
Documentul de care depinde plata a sute de mii de pensii. Trebuie depus de urgență
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
După atacul ursului din Bucegi, un alt animal SĂLBATIC a luat cu ASALT LITORALUL. Turiștii de la Marea Neagra au fost îngroziți VIDEO
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Recalcularea pensiilor, la un pas de finalizare! Primele decizii de recalculare au fost trimise! Când ajung documentele și ce pensionari vor beneficia de majorări de 700 de lei
Capital.ro
Rămâi fără certificatul de înmatriculare. Se reține pe loc talonul auto și iei amendă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
Medicul stomatolog Marina Gavril, găsită moartă în cabinetul din Brăila
MediaFlux
ADEVERINȚA care MĂREȘTE PENSIA. Când trebuie DEPUSĂ obligatoriu
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'