UITE CINE DANSEAZĂ LIVE VIDEO PROTV: 13 martie, zi cu ghinion pentru doua perechi, primele eliminări din show-ul Pro TV

UITE CINE DANSEAZĂ LIVE VIDEO PROTV: Luni vom simti fiorii competitiei Uite cine danseaza! mult mai intens, vom urmari un show senzational si ne vom bucura de o seara magnifica, in care ritmurile de disco, salsa, slowfox, quickstep sau paso doble vor face scena sa vibreze si vor aduce foarte multa culoare, frumusete, energie, forta si senzualitate.
Alina Costache
13 mart. 2017, 12:56
UITE CINE DANSEAZĂ LIVE VIDEO PROTV: 13 martie, zi cu ghinion pentru doua perechi, primele eliminări din show-ul Pro TV

UITE CINE DANSEAZĂ LIVE VIDEO PROTV: Concurentii au repetat saptamana aceasta, in medie, cate sapte ore pe zi, au studiat in detaliu fiecare coregrafie si sunt pregatiti sa intre pe ring luni, 13 martie, de la 20:30, sa demonstreze ca au dansul in sange si sa faca un spectacol de zile mari!

A doua editie a show-ului aduce primele doua eliminari din competitie! 12 perechi, formate din celebritati si dansatori profesionisti, au inceput antrenamentele, au invatat miscari noi de dans in fiecare zi si au prezentat coregrafii spectaculoase, insa in urma notelor juratilor din prima editie si voturilor publicului, doua dintre ele vor parasi show-ul. 

Prezentatorii, Mihaela Radulescu si Cabral, sunt gata pentru o noua editie incendiara si promit foarte mult umor, iar juratii, Gigi Caciuleanu, Andreea Marin, Florin Calinescu si Mihai Petre, isi doresc sa vada dansuri impresionante, pasiune si foarte multa atitudine pe ring, luni, de la 20:30, la Uite cine danseaza!.

UITE CINE DANSEAZĂ LIVE VIDEO PROTV

Uite cine danseaza este cea mai tare competitie de dans intre 12 perechi formate din dansatori profesionisti si celebritati. Cuplurile se intrec live in fiecare editie LIVE a show-ului si prezinta, de fiecare data, noi stiluri de dans, pana ce sunt eliminate din competitie.

Pro TV aduce in casele tuturor romanilor cele mai interesante si neasteptate vedete, care vor dansa coregrafii spectaculoase. Umor de calitate, concurenti surprinzatori, suspans, muzica buna, doi prezentatori care vor face show – Mihaela Radulescu si Cabral – si cei patru jurati – Andreea Marin, Mihai Petre, Gigi Caciuleanu, Florin Calinescu – sunt ingredientele care ii fac pe romani sa spuna: Uite cine danseaza!

Fiecare dintre cele 12 perechi de concurenti va trece, in fiecare saptamana, lunea, de la 20:30, prin doua filtre foarte exigente: juriul si intreaga Romanie!

Primul dintre aceste filtre este juriul Uite cine danseaza!, format din Gigi Caciuleanu, Andreea Marin, Florin Calinescu si Mihai Petre. Cei patru acorda dupa fiecare dans o nota de la 1 la 10, in functie de opinia fiecaruia despre momentul prezentat de concurenti pe cea mai mare scena a dansului din Romania.

UITE CINE DANSEAZĂ LIVE VIDEO PROTV: Vedetele si coregrafii acestora sunt jurizati si de telespectatori! La inceputul fiecarei editii Uite cine danseaza!, Mihaela Radulescu si Cabral spun START VOT, iar romanii sunt invitati sa isi sustina favoritii, prin SMS la 1200, in care scriu numele vedetei pe care isi doresc sa o vada mai departe in competitie. Numarul este accesibil din retelele Vodafone, Orange, Telekom si DigiMobil, iar tariful este de 1.19 euro/SMS (inclusiv TVA). 

Notele juratilor si voturile publicului conteaza in proportie egala si vor fi cumulate, rezultand o medie care va decide cuplurile clasate pe ultimele doua locuri si eliminate din show-ul Uite cine danseaza!. Prima eliminare se va face dupa ce perechile vor dansa cate doua stiluri diferite. Marele premiu al show-ului Uite cine danseaza!, in valoare de 100.000 de euro, va fi directionat catre organizatia Hopes and Homes for Children, care sprijina reducerea abandonului copiilor, ajuta la readucerea acestora in familiile lor si participa la reforma sistemului de protectie a copilului. In plus, suma obtinuta in urma voturilor telespectatorilor, care sunt invitati sa isi sustina preferatii prin vot, va fi directionata, de asemenea, catre aceeasi organizatie.

Citeste aici regulamentul complet! 

Sandu Lungu, unul dintre concurentii de la show-ul „Uite cine danseaza”, a vorbit despre provocarile pe care le intampina de cand a devenit tata de gemeni, dar si despre cariera profesionala. 

1.  Cum te descurci departe de familie? Cat de des vorbesti cu ai tai de cand te-ai mutat in Bucuresti pentru Uite cine danseaza?

Imi este foarte greu departe de familie. Vorbim zilnic si de mai multe ori pe zi la telefon, dar si pe internet. Sunt aici din 13 februarie. Imi e tare dor de ei, nu am lipsit niciodata atat de mult timp de acasa. Imi pare rau ca trebuie sa lipsesc acum cand deja cei mici incep sa descopere lumea, cand incep sa vorbeasca. Imi lipsesc mult.

2. Cum e viata cu gemeni?

Viata cu gemenii e diferita. Eu mai am o fata din prima casnicie si comparand acum vad diferit. Fericirea e dubla, chiar daca in primele luni n-am dormit deloc. 🙂 

3. Cum arata pentru tine o zi atunci cand esti acasa, la Oradea?

Dimneata trezirea, mic dejun, primul antrenament la ora 10:00. Fug acasa sa ii mai prind pe cei mici inainte sa adoarma de pranz. Luam pranzul impreuna. Dupa amiaza, din nou antrenament, iar seara ne bucuram unii de altii. Viata asta, exact asa cum o am, e tot ce mi-am dorit, poate pentru unii e plictisitoare, dar pentru mine e perfecta.

4. Cum iti place sa-ti surprinzi sotia? Esti un barbat romantic?

Sotiei mele ii plac dulciurile si cand vin din oras ii cumpar ceva dulce si se bucura. Cand nu erau cei mici, ieseam la film seara, dar in ultimul an nu am mai avum cum sa facem asta.

5. Cum arata pentru tine o zi perfecta?

Fiecare zi e perfecta pentru mine. Antrenamentul e stilul meu de viata si apoi statul cu copiii. Duminica nu merg la antrenament si atunci pot sta cu cei mici de dimineata pana seara.

6. Ce inseamna fericirea?

Fericirea, pentru mine, e sa fiu plin de energie pozitiva, sa ma bucur de fiecare moment, proiect, tot ce e in jurul meu. Sa ii vad pe langa mine pe ai mei dragi, daca ei sunt fericiti, si eu sunt fericit, daca ei zambesc, si eu zambesc  

7. Cum imbini cariera cu viata de familie?

Extraordinar de bine, toata lumea ma sustine in ceea ce fac. Am doua lucruri in viata asta: familia si cariera. Daca as avea doar una dintre ele, nu ar fi ok, nu e compatibil, dar cu amandoua totul decurge exact cum trebuie. De la inceput, sotia mea a stiut cine si cum sunt, asadar nu a fost niciodata vreo problema.

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Insula din Grecia care va dispărea complet. Se scufundă în fiecare moment, dar puțini au observat asta
Capital.ro
Un milion de români pot fi chemați în armată. Bărbații cu vârste între 20 și 35 de ani sunt obligați
Playtech.ro
Se aplică de la 1 septembrie pentru românii cu pensii între 2.000 și 3.000 de lei. Veste bună venită direct de la Casa Națională de Pensii, vizând impozitarea
DailyBusiness
Tot ce trebuie să știi pentru a te duce la mare mai ieftin. „Litoralul pentru toți” revine din toamnă
Adevarul
Cine sunt cei doi britanici condamnați la închisoare după ce au atacat mașina unor români în Hull. Dezvăluiri incendiare din sala de judecată
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Cum ne detectează țânțarii mirosul. Descoperirile specialiștilor
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Roberta și-a pierdut viața la volanul autospecialei de poliție pe care o conducea! Avea doar 21 de ani
Cancan.ro
Ea e Cătălina Iacob, tânăra care a murit în Brâna Aeriană din Munţii Bucegi. Iubea traseele montane şi urşii
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Valabilitatea permisului de conducere va fi redusă! Anunț pentru cei care au categoriile AM, Al, A2, A, B, Bl şi BE
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Iranul, cea mai mare amenințare la adresa alegerilor prezidențiale din SUA, conform Axios
MediaFlux
Cum îți dai seama dacă PENISIA a fost RECALCULATĂ GREȘIT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...