Victor Ponta: Eu credeam că m-am înţeles cu domnul Dragnea, susţin Guvernul, susţin PSD, nu-l susţin pe el

Deputatul PSD Victor Ponta a declarat, miercuri, că îi este greu să înţeleagă de ce este atacat în continuare de către Liviu Dragnea şi a spus că este păcat ”să bagi şopârle”, în calitate de preşedinte PSD.
Ionela Marcu
15 mart. 2017, 13:41
Victor Ponta: Eu credeam că m-am înţeles cu domnul Dragnea, susţin Guvernul, susţin PSD, nu-l susţin pe el

Disputele dintre Victor Ponta şi Liviu Dragnea continuă. „Nu înţeleg de ce continuă atacul asupra mea, de ce este aşa supărat că, de fapt, noi ne-am înţeles: eu susţin Guvernul, susţin PSD, nu-l susţin pe domnul Dragnea. Asta-i viaţa!”, a declarat Victor Ponta, adăugând că nu poate fi de acord cu „stilul de conducere monarhică” pe care l-ar promova Liviu Dragnea la conducerea PSD.

Invitat să comenteze sugestia făcută de Liviu Dragnea că ar fi existat o discuţie între premierul Sorin Grindeanu şi Victor Ponta legată de acordarea unei funcţii pentru cel din urmă, Ponta a răspuns: „Astea sînt şopârle şi nu-i frumos să bagi şopârle. Nu am cerut nicio funcţie şi nici nu mi s-a oferit vreuna. Nici domnia sa nu mi-a oferit vreo funcţie, m-a întrebat la un moment dat ceva, dar e păcat să bagi şopârle când eşti ditamai preşedintele PSD.”

Fostul premier a respins aserţiunea lui Dragnea potrivit căreia ar fi atacat guvernul Grindeanu şi a spus că se va întâlni cu primul-ministru, dacă acesta va dori să-i solicite sfatul. „Ori de câte ori mă va întreba, îi spun ce cred eu că e bine după care, sigur, deciziile le ia el”, a spus Ponta.

„Domnul Grindeanu începe să conducă Guvernul şi face foarte bine. Să nu-l conducă altcineva, din altă parte”, a mai spus Ponta.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, marţi, la B1 TV, că preferă să amâne discuţiile despre o eventuală funcţie în partid care să-i fie acordată lui Victor Ponta, lăsând de înţeles că a existat o discuţie în acest sens între Ponta şi premierul Sorin Grindeanu.

Întrebat dacă numirea lui Victor Ponta într-o funcţie importantă în conducerea PSD va duce sau nu la reconcilierea acestuia cu liderii social-democraţi, Liviu Dragnea a spus: „Eu aş mai lăsa discuţiile despre tema asta pentru că am avut o discuţie pe această temă, nu numai în ultima perioadă. Poate-l întrebaţi şi pe Sorin Grindeanu vreodată despre subiectul ăsta”.

Invitat să detalieze afirmaţia legată de premierul Grindeanu, Dragnea a precizat: „În sensul dacă a vrut sau nu vreo funcţie Victor (…) Am înţeles că au avut mai multe discuţii.”

Preşedintele PSD l-a acuzat pe Victor Ponta că a început de mai multă vreme o campanie îndreptată împotriva partidului, campanie care este greu de înţeles.

„Că are el o problemă personală cu mine, dar când spui că Guvernul ăsta – care este rezultatul alegerilor şi pe care l-am susţinut cu toţii – ne va pune în pământ, că nu va reuşi să facă încasările, asta face rău guvernării pentru că dă un sentiment de neîncredere”, a mai spus Liviu Dragnea.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Ce a putut să pățească o familie de români aflați în vacanță în Grecia. Au promis că nu se mai întorc vreodată aici: ”Dezamăgitor și regretabil”
Capital.ro
Se confiscă pe loc. Ilegal să transporți cu mașina în România. Legea nu se discută
Playtech.ro
Cine transmite la TV finala lui David Popovici de la Jocurile Olimpice de la Paris. Proba de înot poate fi văzută pe două posturi
DailyBusiness
Impozit MAI MIC pentru o categorie de români. Pentru cine se pregătește oferta din 2025?
Adevarul
Greva minerilor care l-a cutremurat pe Ceaușescu. Cum s-a schimbat Valea Jiului, după epoca de aur a cărbunelui VIDEO
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Zodiile care au mare noroc în dragoste. Vin vremuri fabuloase
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Criminalul din Brăila nu se mai poate STĂPÂNI! Anchetatorii sunt șocați de comportamentul lui. Ce face ori de câte ori aude numele victimei, dezvăluiri
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Care sunt simptomele infectării cu virusul West Nile. La ce trebuie să fim atenți și când trebuie să mergem la medic
Capital.ro
România se revoltă. Cu asta se ocupa, de fapt, BĂSESCU...
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
CJUE: Justiția din Franța a greșit în cazul mandatului de arestare al lui Paul-Philippe al României
MediaFlux
BANI de la Guvern pentru nevoiași. ROMÂNII primesc echivalentul a 50 de EURO
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!