Nu l-ai auzit niciodată pe Gigi Becali mai virulent decât acum. „Bendeac e slujitorul lui Satan, e Diavolul în persoană”

Mihai Bendeac a devenit cunoscut publicului larg prin emisiunile "Mondenii" şi "În puii mei", dar şi prin postările incredibile la adresa religiei şi preoţilor din România. Credincios declarat, Gigi Becali nu a mai rezistat şi l-a pus la punct pe îndrăgitul actor: "este slujitorul lui Satan!".
Iulian Tudor
08 apr. 2017, 10:15
Nu l-ai auzit niciodată pe Gigi Becali mai virulent decât acum.

În ultimele luni, Mihai Bendeac a uimit pe toată lumea cu mesajele postate pe pagina personală de Facebook, scrie cancan.ro. Religia a fost una dintre temele asupra cărora artistul nu s-a sfiit să-şi expună părerea personală. „Promit solemn şi ferm că nu voi mai intra în nicio biserică ortodoxă. Mi-e greaţă de tot ce înseamnă religie. E un rău mai mare decât orice sectă satanică. Există o teamă stupidă de a vorbi deschis despre asta. Cum să vorbeşti religia de rău?! Te bate Dumnezeu! Da’ cine e Dumnezeu? Moroşanu?! Ba chiar se şi spune că e cumplit blestemul preotilor. Uite părerea mea. Dumnezeu nu face rău. Niciodată! Nimănui! Dumnezeu e iubire. Aşa că, decât să pup eu mâna unor borfaşi mercantili turnători, n-ar vrea să mă pupe ei? Ghici unde? Treziţi-vă!!!”, a postat Bendeac în urmă cu patru ani. 

Citeşte şi Averea NEŞTIUTĂ a lui GIGI BECALI. „Este peste Ion Ţiriac, are 2-3 miliarde de EURO!”

Actorul a recidivat în urmă cu două zile, în urma unei discuţii pornite de la Catedrala Mânturii Neamului, care va avea cel mai mare clopot din Europa, turnat cu chiul Patriarhului Daniel pe el. „Eu sunt perfect de acord ca ortodocşii, creştinii, religioşii să fie umiliţi, fraieriţi, sclavagiţi în permanenţă. Fiindcă merită. Dacă eşti atât de prost încât să crezi că nu poţi canaliza energia şi comunicarea cu Dumnezeu sau cum vrei să-l numeşti decât prin intermediul unor bandiţi cu barbă şi a unei infecţii numite religie, e treaba ta. Şi meriţi să se plătească, din banii tăi, un clopot de 5 milioane, nu de 500 de mii. Dar eu ce vină am? De ce să finanţez şi din banii mei (prin taxe şi impozite) nişte mafioţi doar pentru că tu eşti dobitoc? Eu nu am nevoie de clopot. Eu cred într-o sursă iniţială, o divinitate, spune-i Dumnezeu daca vrei, cu care sunt conectat şi într-o ghenă de gunoi. Mi-e greaţă”, a fost reacţia lui Bendeac.

Persoană religioasă, Gigi Becali nu a mai suportat afirmaţiile lui Mihai Bendeac şi l-a pus la punct pe actor, numindu-l „slujitorul lui Satan”. Totodată, patronul Stelei susţine că preoţii trebuie respectaţi indiferent că sunt „hoţi, curvari sau beţivi”.

„Aşa cum Dumnezeu are slujitorii lui pe pământ, aşa şi Diavolul îi are pe ai lui. Iar Bendeac este unul dintre aceştia. Este slujitorul Diavolului, e al lui Satan. Bendeac se bate cu preoţii, cu călugării pentru că este Diavolul. Este un satanist, are idei satanice. Eu cu sataniştii nu discut. Vreau doar ca lumea să ţină cont de spusele Sfântului Ioan Gură de Aur. A spus aşa: . Trebuie să ţinem minte un lucru: fătă preot nu există mântuire!”, a spus Becali pentru CANCAN.RO.

Citeşte şi Mihai Bendeac a dezvăluit MOTIVUL pentru care nu se va căsători NICIODATĂ. Acum A RECUNOSCUT

Gigi Becali nu găseşte nimic în neregulă că pe clopotul Catedralei Mânturii Neamului va fi turnat chipul Patriarhului Daniel. „Clopotul a costat 500.000 de euro, nu cinci milioane! Dar asta e o nimica toată. Trebuie să coste cinci milioane. Clopotul trebuie să răsune în tot Bucureştiul, să-l auzim cu toţii şi să ne aducă aminte de judecata de apoi. Să ştim că se apropie sfârşitul, să ne pregătim de rai şi iad. Clopotul trebuie să răsune şi să ne facă să venim cu toţii la biserică, să ne spălăm de păcate. Şi încă un lucru. Nu este trufie din partea Patriarhului Daniel că are chipul turnat pe clopot. Este un lucru normal, lumea trebuie să ştie că această catedrală s-a construit sub domnia sa”, a spus Gigi Becali. 

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Motivul pentru care nu trebuie să bei cafea sau ceai în avion. Te vei gândi de două ori înainte să mai faci asta
Capital.ro
Nu te vom uita! A murit cea mai iubită actriță. Marea doamnă a făcut accident vascular cerebral
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Greva minerilor care l-a cutremurat pe Ceaușescu. Cum s-a schimbat Valea Jiului, după epoca de aur a cărbunelui VIDEO
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Chiftele cu dovlecei și telemea. Rețeta care vă face să uitați de carne
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Mutu și-a băgat soția la înaintare! Masculilor le-a stat ”ceasul” chiar în buza mării: și-a făcut apariția Sandra, într-un minuscul costum de baie!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Prețul carburanților pentru ziua de luni, 29 iulie 2024: Carburanții au înregistrat o nouă ieftinire. Cât costă un litru de benzină?
Capital.ro
Ordin UE, obligație în România. Decizie pentru cine stă la bloc. Se trece pe zero
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Doi frați, loviți în plin de o mașină în Pantelimon. Băiatul de 9 ani a murit, fata și-a pierdut un picior. La volan era un adolescent de 16 ani
substantial.ro
Președintele venezuelean Nicolas Maduro a câștigat un al treilea mandat cu 51% din voturi
MediaFlux
LOVITURĂ pentru PENSIONARI! NU se dau BANI ÎN PLUS
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!