PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea se răceşte, vezi cum o să fie de Paşte

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că vremea va fi în general frumoasă și ușor mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. De miercuri, mercurul din termometre va scădea. De Paşte, regimul termic va fi caracterizat de valori apropiate de cele climatologic specifice perioadei, iar probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi mai ridicată în a doua parte a intervalului.
Romania TV
10 apr. 2017, 11:45
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea se răceşte, vezi cum o să fie de Paşte

PROGNOZA METEO NOAPTE. Cerul va fi variabil în regiunile nord-vestice și la munte și mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -4 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 10 grade în Dealurile de Vest. Pe arii restrânse, în Transilvania va fi brumă.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi de 4…5 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească.

PROGNOZA METEO MARTI. În vestul, centrul, nordul țării și la munte vremea va fi în general instabilă, cu înnorări temporar accentuate și mai ales după-amiaza și în prima parte a nopții vor fi averse și descărcări electrice. Izolat se vor acumula cantități de apă de peste 10…15 l/mp și vor fi condiții de grindină. În restul teritoriului, în cursul zilei, vremea va fi frumoasă, cu cerul mai mult senin, dar noaptea vor fi înnorări și ploi sub formă de aversă, local în est și izolat în sud. În a doua parte a intervalului, la munte, la altitudini de peste 1400 m, izolat și trecător, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale și temporare în majoritatea zonelor. Temperaturile maxime, mai ridicate decât în mod obișnuit la această dată, vor avea valori de la 11 grade pe litoral, până la 23 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor încadra, în general, între 2 și 8 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi în general frumoasă și ușor mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Cerul va fi mai mult senin, cu înnorări spre sfârșitul intervalului, când trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 21…22 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 8 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea se va răci față de ziua anterioară, mai accentuat în sudul, estul și centrul țării. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 19 grade, iar cele minime între 0 și 8 grade, mai scăzute în depresiuni. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări și ploi slabe, în timpul zilei, pe arii restrânse în regiunile sudice, iar noaptea, izolat, în extremitatea nordică a teritoriului. La munte, trecător, vor fi precipitații slabe, mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări, în prima parte a intervalului, în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și pe crestele montane. Noaptea, se va produce brumă pe arii restrânse în Transilvania, Maramureș și Moldova și izolat în celelalte regiuni.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea se va răci accentuat față de ziua anterioară. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua, când vor fi condiții de ploaie slabă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 13…15 grade, iar cea minimă de 4…6 grade.

PROGNOZA METEO JOI. Valorile de temperatură, în creștere ușoară față de ziua anterioară, se vor situa în jurul mediilor climatologice specifice acestei perioade în toată țara. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile nord-vestice, nordice și la munte, unde pe arii restrânse va ploua slab, iar la altitudini mari, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale și temporare, mai ales în cursul zilei, la munte, în vestul și nordul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 22 de grade, iar cele minime între 1 și 9 grade. Noaptea, izolat în nord-vestul și centrul țării vor fi condiții de brumă.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea se va încălzi față de ziua anterioară. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 20 de grade, iar cea minimă va fi de 6…8 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Valorile termice se vor menține în jurul mediilor climatologice specifice acestei perioade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile nord-vestice, nordice și estice, unde pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în cursul zilei la munte, dar local și în sud-vestul și nord-estul țării. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 21 de grade, iar cele minime între 1 și 10 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, unde noaptea se va forma brumă.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în cursul zilei când, trecător este posibil să plouă slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 19 grade, iar cea minimă va fi de 4…6 grade.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ, DUMINICĂ, LUNI. Regimul termic va fi caracterizat de valori apropiate de cele climatologic specifice perioadei, iar probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi mai ridicată în a doua parte a intervalului.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Temperatura aerului se va situa ușor peste media climatologică specifică perioadei, iar probabilitatea de apariție a ploii va fi mai ridicată în a doua parte a intervalului.

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Localitățile din România care au fost șterse de pe hartă. Aveau nume bizare și stârneau amuzamentul tuturor. Ce s-a întâmplat cu oamenii care locuiau acolo
Capital.ro
Vladimir Putin a ordonat retragerea. Umilință pentru Rusia: A însemnat o batjocură
Playtech.ro
Cele mai norocoase zodii în toamna 2024. Vor avea parte de mulți bani și iubire adevărată
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
ANALIZĂ. Cât de afectată este imaginea României de scandalul Dianei Șoșoacă în Parlamentul European
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
Bătaie între Harry și William. Până unde s-a ajuns
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
De ce și-a plimbat bărbatul iubita moartă cu căruciorul, vineri seara, în Sectorul 5. Ce le-a spus polițiștilor că s-ar fi întâmplat cu ea, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Ce făcea dentista din Brăila cu pacienții în cabinet? Era singurul cabinet stomatologic fără camere de supraveghere
Capital.ro
Amendă de 500 de lei. Este lege pentru toți șoferii: Trebuie să fie vizibil
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
MUNCITOR DIN BISTRIȚA-NĂSĂUD PRINS ÎN FLAGRANT DISTRUGÂND O CAMERĂ DE SUPRAVEGHERE PE ȘANTIER
MediaFlux
RĂSTURNARE de SITUAȚIE! JOE BIDEN a CONFIRMAT OFICIAL
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'