iUmor 2017: Un concurent face mici în direct, pe scenă. LIVE VIDEO ANTENA 1

iUmor 2017: Cea de a șaptea ediție a emisiunii „iUmor”, difuzată de la ora 20:30 chiar în duminica Paștelui, va fi una specială. Printre surprizele acestei ediții, telespectatorii Antena 1 vor vedea unul dintre cele mai spectaculoase numere de umor la nivel mondial. 
Alina Costache
16 apr. 2017, 13:46
iUmor 2017: Un concurent face mici în direct, pe scenă. LIVE VIDEO ANTENA 1

iUmor 2017: Un concurent din Franța, care vine în România exclusiv pentru emisiunea „iUmor”, îi va înmărmuri pe membrii juriului. Acesta va urca pe scenă îmbrăcat în frac, cu un stativ și o partitură, însă aparențele vor fi înșelătoare. Ce anume va face concurentul francez de îi va lăsa cu gurile căscate pe Delia, pe Mihai Bendeac și pe Cheloo, telespectatorii vor descoperi în ediția de Paște la „iUmor”. 

Și tot atunci nu va lipsi de la „iUmor” un preparat foarte iubit de români: micii! Nu mică le va fi mirarea juraților când vor vedea că un concurent îi va găti direct pe scenă, în timpul unui număr de stand-up.  

Un om cu o chitară pe scena ”iUmor” nu va stârni foarte mult interes în momentul apariției. Însă după ce va începe să cânte, el va reuși într-un mod pe cât de simplu, pe atât de senzațional să schimbe complet starea de spirit și părerea juraților, înveselindu-i pe toți cei care îl priveau. Cum va face acest lucru, despre ce anume va cânta acesta și ce alte surprize vor fi la „iUmor”, telespectatorii vor vedea în ediția specială de Paște, duminică, 16 aprilie, de la ora 20:30 la Antena 1.

Nu va lipsi nici magia din această ediție de Paște și chiar una în care va fi prezent și umorul. Pentru că numărul va fi prezentat de nimeni altul decât Magitot sau „Agitot” cum îi spune Delia. Într-un ritm năucitor și cu un debit verbal pe măsură, magicianul îi va ameți complet pe Delia și pe Mihai Bendeac, aceștia nereușind să țină pasul, în postura de asistenți, cu concurentul prezent chiar la masa juriului. De ce singurul nemuțumit va fi Cheloo și ce motive întemeiate va avea juratul, publicul „iUmor” va afla în ediția de duminică.

În ediția specială de Paște a emisiunii „iUmor” un concurent îi va lăsa cu gurile căscate pe jurați. Și fără cuvinte, mai ales pe Mihai Bendeac, o performanță deloc ușor de atins pentru un candidat la premiul cel mare al emisiunii.

Îmbrăcat în frac, cu papion, concurentul care va sosi special din Franta pentru a participa la „iUmor” îi va surprinde pe toți cu un număr despre care nimeni nu va ști ce va cuprinde, la prima vedere. Să fie oare dansator, după cum încearcă să ghicească prezentatorul emisiunii, Șerban Copoț? Cântăreț de operă, după partitura și stativul care vor face parte din recuzita de pe scenă? Tot ce va dezvălui acesta înainte de a se înfățișa în fața juriului și publicului „iUmor” este că știe o melodie românească, „Dragostea din tei”, și că a mai performat acest spectacol în mai mult de 35 de țări.

La finalul show-ului, Mihai își va reveni cu greu din uimire, și va spune că pur și simplu marchează acest moment prin …tăcere. „Am un respect atât de mare pentru ceea ce am văzut, încât vreau să tac”, reacție cu care juratul își va surprinde inclusiv colegii. După acest număr, actorul va explica faptul că s-a simțit copleșit de admirație și că i s-a părut de-a dreptul impresionant tot ce a făcut acest om pe scenă, în primul rând din punct de vedere tehnic, într-un număr cu un nivel foarte ridicat de dificultate. „Am văzut un moment de perfecțiune și mi se pare incredibil”, va adăuga Bendeac.

Cheloo îl va ajuta pe Mihai și va urca el pe scenă pentru a strânge mâna concurentului, spunându-i acestuia „respectul nostru, îți mulțumim!”, caracterizând la rândul lui numărul ca unul „extraordinar, în care se simte munca, se simte luciditatea artistică”. „Sunt foarte curioasă ce poate să facă acest domn în finală. Și eu mi-l doresc în finală, sunt convinsă că va fi votat în consecință”, va menționa Delia, încântată de fiecare moment al spectacolului pe care îl va vedea pe scenă.

Ce anume va face francezul la „iUmor” de va reuși să fie atât de apreciat de jurații emisiunii, telespectatorii Antena 1 vor afla în ediția specială de Paște, duminică, de la ora 20:30.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Cinci zodii au parte de schimbări radicale și noroc major. Din 15 iulie primesc tot ce își doresc, bogății, relații noi și succes garantat
Capital.ro
Maghiarii ne salvează. Moment ISTORIC. Ajutor nesperat din partea Ungariei
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Vestea momentului pentru o categorie de români! Data la care vor încasa mai mulți bani
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Un nou tip de locuri de muncă. Aplicația care a revoluționat piața
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer. Imagini uluitoare!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Imagini apocaliptice în Grecia, din cauza incediilor de vegetație! Zeci de mii de turisti au fost evacuați din hoteluri
Capital.ro
S-a impus prin lege începând cu 1 iulie. Este obligatoriu în România să declari la stat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Coaliția va discuta calendarul alegerilor prezidențiale joi la ora 9:00
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?