DOLCE SPORT LIVE VIDEO BARCELONA-JUVENTUS ONLINE 2017: 0-0

Juventus a acces în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a remizat pe terenul Barcelonei, scor 0-0, securizându-și astfel victoria categorică obținută în meciul tur, scor 3-0.
Filip Stan
19 apr. 2017, 13:48
DOLCE SPORT LIVE VIDEO BARCELONA-JUVENTUS ONLINE 2017: 0-0

DOLCE SPORT LIVE VIDEO BARCELONA-JUVENTUS ONLINE 2017 0-0


LIVE BARCELONA JUVENTUS LIVE VIDEO ONLINE STREAM DOLCE SPORT

UPDATE 23.37: Final de meci, 0-0, Juve merge mai departe, pentru Barcelona urmează derby-ul cu Real Madrid.

UPDATE 23:08 Ocazie mare Barcelona! Lionel Messi a trecut din nou foarte aproape de gol. Voleul său, cu piciorul drept, a trecut puţin peste poarta apărată de Buffon. 

UPDATE 22:58 Ocazie Barcelona! Încă o şansă ratată de Lionel Messi, care a şutat de la marginea careului de 16 metri, foarte puţin pe lângă poarta lui Buffon.

UPDATE 22:32 Pauză pe Camp Nou. Barcelona şi Juventus se află la egalitate, scor 0-0. Torinezii conduc cu 3-0 la general.

UPDATE 22:17 Ocazie Barcelona! Lionel Messi a fost din nou aproape de gol, însă şutul său s-a oprit în plasa laterală a lui Buffon.

UPDATE 22:06 Ratare Barcelona! Şansă mare irosită de Lionel Messi, care a reluat puţin pe lângă poarta apărată de Buffon.

UPDATE 22:01 Minutul 16. „Foarfecă” spectaculoasă a lui Cuadrado, care a trecut puţin peste poarta catalanilor. 

UPDATE 22:00 Minutul 15. Croatul Ivan Rakitic a şutat mult peste poartă, de la 18 metri.

UPDATE 21:58 Ocazie Juventus! Şansă importantă de gol a lui Juventus, ratată în minutul 13 de Gonzalo Higuain, al cărui şut a trecut puţin peste poarta lui Ter Stegen.


 Echipele de start:

Barcelona: ter Stegen – Sergi Roberto, Pique, Umtiti, Alba – Rakitici, Busquets, Iniesta – Messi, Suarez, Neymar
Rezerve: Cillessen, C. Alena, L. Digne, A. Gomes, J. Mascherano, Paco Alcacer, D. Suarez
Antrenor: Luis Enrique

Juventus: Buffon – Dani Alves, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro – Khedira, Pjanici – Cuadrado, Dybala, Mandzukici – Higuain
Rezerve: Neto – K. Asamoah, Barzagli, Benatia, Lemina, Lichtsteiner, T. Rincon
Antrenor: Massimilliano Allegri

Statistica ne arată că Juventus a disputat 21 de meciuri pe teren străin în actuala stagiune, iar în 20 dintre ele a înscris minimum un gol. Singurul duel în care n-a reușit să marcheze a fost derby-ul cu AC Milan, disputat pe San Siro. 

Torinezii s-au impus în manșa tur cu 3 la 0, devenind favoriți cerți la calificare. Totuși, de-a lungul acestui sezon, Barcelona a câștigat de zece ori la minimum patru goluri diferență pe teren propriu. 

Nu mai departe de faza anterioară din Liga Campionilor catalanii reușeau o revenire istorică. După 0-4 la Paris, aceștia se impuneau cu 6-1 pe teren propriu. În acest moment, Barcelona are o serie de șase meciuri consecutive cu minimum trei goluri înscrise acasă.

Torinezii pierd rar, iar atunci când o fac, nu o fac la diferențe mai mari de două goluri. Genoa este singura echipă care i-a învins la o asemenea diferență în acest sezon.

DOLCE SPORT LIVE VIDEO BARCELONA-JUVENTUS ONLINE 2017. LIVE STREAMING LIGA CAMPIONILOR. ECHIPELE PROBABILE

Barcelona (3-4-3): Ter Stegen; Mascherano, Piqué, Umtiti; Rakitić, Busquets, Iniesta, Sergi Roberto; Messi, Luis Suárez, Neymar.
Absenți: Rafinha, Aleix Vidal 
Incerți: Arda Turan, Mascherano, Mathieu 
În pericol de suspendare: Neymar, Piqué, Rakitić, Suárez

Juventus (4-2-3-1): Buffon; Dani Alves, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro; Pjanić, Khedira; Cuadrado, Dybala, Mandžukić; Higuaín.
Absenți: Pjaca
În pericol de suspendare: Cuadrado, Mandžukić, Khedira

 

„Barcelona nu are antrenor. Dacă un tehnician zice «la vară voi pleca», e ca și cum nu ar fi mai fi. Echipa aceasta este fără motivație. fără idei și fără forță. Asta se vede pe teren. Nu văd posibilă o revenire. Defensiva lui Juventus este la alt nivel. Înainte de meciul tur, mă așteptam ca Juventus să facă un meci mare și să aibă un rezultat pozitiv. Dacă Barcelona va evolua ca la Torino, nu văd vreo posibiltiate de victorie”, a spus Luciano Moggi, fostul patron de la Juventus, pentru ziarul AS.

De partea cealaltă, atacantul Neymar e gata de război: „Nu contează cine joacă în atac, cred în potențialul nostru. Nu mai avem nimic de pierdut, ci doar de câștigat. Juventus e foarte bine organizată, dar dacă totul decurge bine repetăm remuntada. Avem unu la sută șanse de calificare, iar pentru restul de 99% trebuie să alergăm, să credem și, cu voia lui Dumnezeu, o să vină și golurile”.

Și clubul catalan crede în minuni, postând miercuri pe un site de socializare un mesaj mobilizator: „7-0, 4-0, 4-0 și 6-1. O invitație la optimism”. FC Barcelona a făcut aluzie la succesele cu Celtic, Man. City, M’gladbach și PSG.

DOLCE SPORT LIVE VIDEO BARCELONA-JUVENTUS ONLINE 2017. LIVE STREAMING LIGA CAMPIONILOR. Enrique: „Dacă ei marchează de două ori, noi trebuie să o facem de şase ori”

Antrenorul Barcelonei, Luis Enrique, și-a dopat jucători cu optimism: „Ştim că Juve are posibilitatea de a marca cel puţin un gol, astfel că obiectivul nostru e să înscriem cinci. Miercuri va fi mai uşor decât în tur. Sunt convins că dacă dăm repede un gol, al doilea va fi marcat de publicul de pe Camp Nou, iar al treilea va veni de la sine. Nu ştiu ce vor să facă cei de la Juventus, dar dacă ei marchează de două ori, noi trebuie să o facem de şase ori.

Miercuri e un retur din sferturile de finală. Cuvântul miracol îl las în seama voastră. Nu avem nimic de pierdut, iar acest lucru ne va elibera de orice presiune. Juventus are practic semifinala în mână. Ei vor fi cei care vor lua decizii, noi putem doar să atacăm, să atacăm şi să atacăm.

Nu e nevoie de meciul perfect. Trebuie să încercăm să avem cât mai multe ocazii şi să anulăm siguranţa lui Juve. Restul trebuie să facă publicul. Însă e nevoie să oferim fanilor entuziasmul necesar pentru a sări în tribune”, a declarat Luis Enrique, la conferinţa de presă care a prefaţat returul cu Juventus.

În acelaşi timp, Andres Iniesta consideră că Barcelona are nevoie să facă „cel mai bun meci al sezonului”.

„Juve e una dintre cele mai bune echipe din Europa. Domină campionatul încă de la început şi are mulţi campioni. Nu ştiu ce abordare vor avea. Au un rezultat favorabil şi pot decide ce să facă – ori să apere acel 3-0, ori să încerce să marcheze. Pot spune, însă, care e ideea noastră. Rezultatul din tur e foarte rău şi pentru a merge mai departe trebuie să atacăm.

Ştim că e nevoie să marcăm primii şi apoi să vedem cum continuă meciul. E important să avem răbdare şi să creştem ritmul când e necesar. Şi să fim cinici în faţa porţii. Nu e altă posibilitate”, a spus mijlocaşul formaţiei blaugrana.

FC Barcelona – Juventus. Evoluții oscilante în competițiile interne

În ultimele cinci partide, Barcelona a înregistrat trei victorii și două înfrângeri (0-2 cu Malaga, în La Liga și 0-3 cu Juventus). Catalanii au câștigat la limită ultimul meci din campionat, scor 3-2 cu Real Sociedad, rezultat în urma căruia a revenit la trei puncte în urma liderului Real Madrid (galactii au însă și o restanță).

De partea cealaltă, „Bătrâna Doamnă” a bifat trei victorii, o remiză (1-1 cu Napoli, în Serie A) și o înfragere (2-3 cu Napoli, în Cupa Italiei) în ultimele cinci confruntări. Cu șase etape înainte de incheierea campionatului din Italia, Juventus este lider, la o distanță de opt puncte față de AS Roma (locul doi).

”Echipa e într-o condiție foarte bună. Trebuie să fim relaxați și calmi. Avem nevoie de multă calitate și determinare în ambele faze. Dybala? Va juca din primul minut”, a declarat Allegri la conferința de presă. Acesta a precizat că sunt mari șanse ca Juventus să înceapă meciul în aceeași formulă ca și în tur.

”Trebuie să încercăm să marcăm un gol, pentru a ne crește șansele de calificare. Va trebuie să jucăm în același mod în care am făcut-o la Torino și să exploatăm slăbiciunile Barcelonei. Fiecare joc are propria poveste. 

Va trebui să ne apărăm, să atacăm și să marcăm. Barcelona nu a scăpat de slăbiciunile din apărare într-o săptămână, iar noi va trebui să profităm”, a mai zis Allegri.

”Să sperăm că nu vor fi 5-6 goluri așa cum a spus Luis Enrique. Avem un mare respect pentru adversar. Cu siguranță va trebui să stăm mereu cu un ochi pe atacanții lor.

PSG a încasat trei goluri în ultimele minute, așa ca va trebui să avem forța mentală de a rămâne concentrați pe durata întregului meci”, a adăugat Max Allegri, cel care a început să se gândească la finala de la Cardiff și chiar la trofeu.

Cum a fost în tur

LIGA CAMPIONILOR. Juventus-FC Barcelona 3-0 (Dybala – min. 7 şi 22, Chiellin – min. 55). Catalanilor nu le rămâne decât să spere că minunea de acum cinci săptămâni, din returul cu PSG, se va repeta şi cu Juve. „Remontada” este însă de această dată de o m ie de ori mai dificilă, Juventus fiind o echipă de cu totul alt calibru faţă de PSG. Mult mai solidă, mai experimentată, mai cerebrală. A dovedit-o în multe momente şi în meciul de marţi seara, în faţa ofensivei Barcelonei.

Primele două două goluri au fost marcate destul de repede, în primele 22 de minute. Al doilea a venit imediat după o ocazie monumentală ratată de Iniesta la poarta lui Buffon, acesta trăgând în diagonală, pe lângă portarul torinez, însă puţin pe lângă poartă. În repriza secundă meciul a fost mai echilibrat, dar tot Juve a marcat, la un corner, după ce Chiellini a scăpat din marcajul lui Mascherano.

Rezumat Juventus-Barcelona 3-0

A marcat Chiellini, minutul 55

Gol Dybala, minutul 22

Gol Dybala, minutul 7

BARCELONA – JUVENTUS LIVE. ONLINE STREAM Liga Campionilor DOLCE Sport – VIDEO. Barcelona și Juventus se întâlnesc în manșa retur a sferturilor de finală din CHAMPIONS LEAGUE. Catalanii încearcă o nouă REMONTADA, după cea reușită în meciul cu PSG din optimi. Condusă cu 3-0 la general, după meciul de la Torino, FC Barcelona visează și speră în continuarea la accederea în semifinalele LIGII CAMPIONILOR. 

BARCELONA – JUVENTUS LIVE. ONLINE STREAM Liga Campionilor DOLCE Sport – VIDEO. Misiunea spaniolilor este îngreunată de reputația torinezilor de a avea o apărare exemplară, însă JUVENTUS a dat semne de slăbiciune într-o partidă cu scenariu similar, returul din semifinalele Cupei Italiei cu Napoli. Acolo JUVENTUS a supraviețuit asaltului de final al napoletanilor, însă va reuși oare să oprească tripleta magică a Barcelonei: MESSI, SUAREZ, NEYMAR?

BARCELONA – JUVENTUS LIVE. ONLINE STREAM Liga Campionilor DOLCE Sport – VIDEO. Partida începe la ora 21:45 și este transmisă ÎN DIRECT pe DOLCE SPORT. Meciul va fi comentat LIVE TEXT și pe Antena3.ro.

 

BARCELONA – JUVENTUS LIVE. ONLINE STREAM Liga Campionilor DOLCE Sport – VIDEO. Neymar crede că Barcelona poate furniza încă un miracol, în returul cu Juventus

tacantul brazilian Neymar este încrezător că FC Barcelona va reuşi un nou miracol şi o va elimina pe Juventus Torino în manşa a doua, de miercuri, a sferturilor de finală a Ligii Campionilor la fotbal, chiar dacă italienii au câştigat cu 3-0 în tur, relatează Reuters. 

Ca şi în turul precedent, când Barca a eliminat-o pe PSG cu scorul general de 6-5, după ce pierduse cu 0-4 în meci tur, Neymar este optimist că jucătorii catalani vor reuşi un alt come back de senzaţie şi se vor califica în semifinale. 

”Trebuie să credem că putem face asta, a declarat Neymar la emisiunea de televiziune Esporte Interativo. Tatăl meu mi-a spus un lucru care mi-a rămas în cap şi cred că e adevărat. În faţa noastră va fi o echipă diferită, dar Barcelona este aceeaşi. Şi putem reuşi. Am reuşit o dată şi putem s-o facem şi a doua oară. Trebuie să dăm absolut maximum. Dacă totul merge bine, va exista un nou come back. Cred în echipă şi în forţa noastră. Acum totul e pierdut, aşa că nu mai avem ce pierde, ci doar de câştigat”. 

BARCELONA – JUVENTUS LIVE. ONLINE STREAM Liga Campionilor DOLCE Sport – VIDEO. Starul brazilian, autor a două goluri în returul cu PSG (6-1), a avut prilejul să se odihnească în meciul de sâmbătă cu Real Sociedad (3-2) din campionat, din cauza suspendării de trei meciuri care nu îi va permite să joace nici cu Real Madrid, în El Clasico de duminica viitoare. 

La Barca este incert Javier Mascherano, care nu s-a antrenat luni, şi nu nu vor evolua nici Aleix Vidal şi Rafinha, accidentaţi. 

BARCELONA – JUVENTUS LIVE. ONLINE STREAM Liga Campionilor DOLCE Sport – VIDEO. Iniesta (FC Barcelona), optimist în privinţa răsturnării rezultatului cu Juventus Torino în Liga Campionilor

Andres Iniesta speră că FC Barcelona va fi în măsură să întoarcă rezultatul cu Juventus Torino, miercuri, în returul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, după 0-3 în tur. 

BARCELONA – JUVENTUS LIVE. ONLINE STREAM Liga Campionilor DOLCE Sport – VIDEO. Pentru Barca a devenit o obsesie răsturnarea rezultatului după palma primită în turul sferturilor de finală în faţa lui Juventus Torino (0-3), acum o săptămână, pe Juventus Stadium. ”Există multe similitudini cu meciul împotriva lui PSG (când Barca a reuşit calificarea după 0-4 şi 6-1 – n.r.), a spus Andres Iniesta, căpitanul catalanilor, marţi, în conferinţă de presă. Noi trebuie să marcăm şi să le lăsăm puţine ocazii de a marca”. 

”La Torino, am jucat foarte prost, mai ales în prima repriză, a spus el. Vom încerca acum să răsturnăm situaţia. Juve încasează puţine goluri, însă continui să cred că putem întoarce situaţia şi, chiar dacă va fi dificil, este posibil”. 

În ce priveşte tactica pe care Barca o va adopta împotriva lui Juve, Iniesta a spus: ”Va trebui să avem răbdare şi să încercăm să fim eficienţi în atac. Va fi un rezultat dificil de obţinut, însă noi avem potenţialul şi argumentele pentru a-i destabiliza şi a încerca să evităm eliminarea. Nu ştiu cum va aborda Juve acest meci, dar ştiu că noi va trebui să atacăm pentru a marca”.

BARCELONA – JUVENTUS LIVE. ONLINE STREAM Liga Campionilor DOLCE Sport – VIDEO. ”Obiectivul? Să marcăm cinci goluri”, spune Luis Enrique (Barcelona)

”Obiectivul este să marcăm cinci goluri”, a declarat marţi antrenorul Barcelonei, Luis Enrique, adăugând că se aşteaptă ca Juventus să înscrie cel puţin un gol miercuri, în returul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, ceea ce-i va constrânge pe catalani să marcheze de cinci ori pentru a se califica. 

BARCELONA – JUVENTUS LIVE. ONLINE STREAM Liga Campionilor DOLCE Sport – VIDEO. Tehnicianul barcelonez a spus în conferinţa de presă că este o provocare ”mult mai uşoară” să întoarcă rezultatul cu Juve decât ”remontada” reuşită în turul precedent în faţa lui Paris Saint-Germain, pe care a învins-o cu 6-1 după ce pierduse în tur cu 0-4. 

”Ne aflăm în circumstanţe similare, însă avem nevoie de mai puţine goluri: de data asta, trei vor fi suficiente. Însă ţinând cont că adversara va avea şi ea ocazii şi că poate marca oricând, obiectivul este de a marca cinci goluri”, a anunţat Luis Enrique. 

”Având în vedere rezultatul din tur, va fi un meci în care nu avem nimic de pierdut şi asta elimină orice formă de presiune. În acest moment, adversarul are deja semifinala în buzunar şi va trebui să decidă dacă va ataca sau se va replia. Pentru noi, singura opţiune este să atacăm, să atacăm, să atacăm şi, chiar când ne vom relaxa, să continuăm să atacăm”, a insistat el. 

BARCELONA – JUVENTUS LIVE. ONLINE STREAM Liga Campionilor DOLCE Sport – VIDEO. Dacă torinezii vor juca ofensiv pe Camp Nou şi vor înscrie două goluri, situaţia ar putea să se complice pentru catalani, însă asta nu-l îngrijorează pe Luis Enrique. 

”Atunci va trebui să marcăm şase goluri”, a spus el ironic. ”Ceea ce este sigur este că va fi o seară foarte specială pentru toată lumea şi în mod deosebit pentru suporterii barcelonezi”. 

Luis Enrique a precizat că are încredere în faptul că echipa sa va putea reuşi o nouă performanţă cu ajutorul fantasticului său public. 

”Sunt convins că dacă vom marca primul gol, Camp Nou îl va marca pe al doilea, iar al treilea va veni imediat”, a spus tehnicianul, provocându-i pe suporteri să creadă până la capăt. 

”Să nu plece din minutul 80, pentru că riscă să rateze totul. Noi vom lupta până la capăt. S-a văzut împotriva lui PSG că putem marca trei goluri în cinci minute, deci trebuie să rămânem cu toţi împreună până în minutul 95”, a adăugat Luis Enrique.

BARCELONA – JUVENTUS LIVE. ONLINE STREAM Liga Campionilor DOLCE Sport – VIDEO. ALLEGRI: Juventus trebuie să joace la victorie

„Cel mai important lucru pentru noi este să uităm cele trei goluri înscrise în partida tur și să jucăm din nou la victorie”, a declarat și antrenorul celor de la JUVENTUS.

BARCELONA – JUVENTUS LIVE. ONLINE STREAM Liga Campionilor DOLCE Sport – VIDEO. ECHIPE DE START:

BARCELONA – Ter Stegen; Jordi Alba, Pique, Umtiti; Sergio; Sergi Roberto, Rakitic, Iniesta, Neymar; Messi, Suarez.

JUVENTUS – Buffon; Dani Alves, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro; Khedira, Pjanic; Cuadrado, Dybala, Mandzukic; Higuain.

 

Programul complet al sferturilor de finală:

Real Madrid – Bayern Munchen

Leicester – Atletico Madrid

LIVE Juventus – Barcelona

LIVE AS Monaco – Borussia Dortmund

DailyBusiness
România, foarte aproape de Schengen. Predoiu: „Va fi o decizie politică!”
Spynews
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Bzi.ro
Apariție strălucitoare a Mihaela Rădulescu pe rețele de socializare! Iată cum s-a afişat vedeta
Fanatik.ro
Piramida naturală de la granița cu România. Locul de legendă, cu peisaje naturale minunate, despre care se spune că te revitalizează și ascunde mult aur
Capital.ro
Vecinii pot intra peste tine în casă. E legal! N-ai voie să faci așa ceva la bloc
Playtech.ro
Doamne cât de frumoasă era Adriana Iliescu în tinerețe. Cea mai bătrână mamă din România era superbă
DailyBusiness
De la 1 octombrie, ratele cresc iar! Românii vor scoate din nou bani de la saltea
Adevarul
Boris Johnson s-a gândit să invadeze Olanda în timpul pandemiei. Cum s-a ajuns la o asemenea „nebunie” şi care era planul
wowbiz.ro
Scene cumplite în pușcărie, după ce Gabriel de la "Puterea Dragostei" și-a înmormântat soția ucisă în Olanda. Ce se întâmplă cu el în aceste momente?
Spynews
Cine e milionarul care o face acum fericită pe Irisha. Influencerița, prima apariție alături de noul iubit
Spynews
Românii vor plăti o nouă taxă începând de luna viitoare. Va fi afișată direct în factura la energie electrică
Evz.ro
Plăcintă cu umplutură de halva. O rețetă inedită
Ego.ro
Denise Rifai, imagini de INFARCT! Cum a fost surprinsă după ce a renunțat la hainele office
Prosport.ro
FOTO. Actriță de filme interzise a spus dacă ar petrece o noapte cu Gigi Becali! Cum arată
kanald.ro
Băiatul care a înjunghiat doi tineri în Grădina Botanică din Craiova a fost condamnat definitiv. Câți ani de închisoare îl așteaptă
Cancan.ro
Ce mâncau Nicolae și Elena Ceaușescu la micul-dejun, de fapt. Românii duceau lipsa acestor alimente, în anii ’80
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Proprietarii de mașini trebuie să plătească până luni, 30 septembrie
StirileBZI
Aceste pensii riscă să fie tăiate! Nu le vor mai primi din 1 octombrie
Prosport.ro
El a petrecut alături de Simona Halep şi de familia lor de ziua campioanei. Primele imagini cu sportiva la 33 de ani
stirilekanald.ro
"I-a murit creierul" Cel mai monstruos culturist din lume a decedat. Ilia avea 36 de ani și mânca șapte mese pe zi
substantial.ro
Paza de Coastă a Statelor Unite salvează un bărbat și câinele său în urma uraganului Helene
MediaFlux
S-A AFLAT cine VA FI PREȘEDINTELE ROMÂNIEI! Răsturnare COMPLETĂ de SITUAȚIE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Studenţii cresc cu 20% cererea pe piaţa închirierilor de locuinţe şi trag în sus chiriile apartamentelor vechi