„Ţinta nu cred că eram eu, ţinta cred că era unul dintre magistraţii Curţii de Apel Timişoara. Este o practică curentă ca ei să încerce să însceneze un oarecare trafic de influenţă avocatului pentru ca ulterior să ajungă la magistraţi. Acest lucru însă nu pot să-l probez cu înscrisuri. O serie de avocaţi, judecători şi procurori se plâng de aceeaşi situaţie la noi în Timişoara. Speţele nu sunt identice, dar există o serie de asemănări. DNA-ul, nu întrega structura ci doar o parte a acesteia, obişnuieşte după acelaşi şablon să întrăznească să fabrice anumite denunţuri, să îndemne anumite persoane să scrie după dictarea dânşilor pentru ca ulterior finalitatea să fie arestarea ori a unor avocaţi sau a unor judecători. În situaţia noastră, au fost vizaţi nişte judecători ai Curţii de Apel Timişoara de la Secţia Penală„, a declarat avocata împotriva căreia s-a făcut un denunţ mincinos pentru România TV.
Direcţia Naţională Anticorupţie Timişoara este implicată într-un scandal de proporţii. Unul dintre cei mai cunoscuţi procurori DNA Timişoara este cercetat în momentul de faţă de Inspecţia Judiciară. El este acuzat de fapte deosebit de grave cum ar fi fabricarea de probe. Un deţinut povesteşte că în timp ce era trimis în judecată pentru trafic de droguri, procurorul l-ar fi vizitat la penitenciar şi i-ar fi cerut să scrie un denunţ îndreptat împotriva avocatei deţinutului, dar şi a trei judecători. Procurorul i-ar fi cerut deţinutului să spună că i-a dat avocatei o sumă importantă pentru a o da mită judecătorilor în schimbul unei pedepse mai mici. Mai mult, deţinutul susţine că procurorul DNA l-ar fi ameninţat cu bătaia dacă nu scrie acest denunţ şi că i-ar fi spus chiar că o să-i aducă şi celelalte rude la penitenciar.
Când a aflat despre întâmplare, avocata deţinutului a trimis o sesizare la DNA. Aceasta a ajuns şi la CSM, iar procurorul este în acest moment cercetat de inspecţia judiciară.