HOROSCOP MAI 2017 Mariana Cojocaru: Ce zodii au noroc în ultima lună a primăverii. Cine poate cîştiga la Loto

HOROSCOP MAI 2017 Astrologul Mariana Cojocaru ne spune care sunt zilele norocoase in noua luna astrologica. Vezi mai jos horoscopul detaliat pentru fiecare zodie in luna taurului.
Alina Costache
25 apr. 2017, 10:37
HOROSCOP MAI 2017 Mariana Cojocaru: Ce zodii au noroc în ultima lună a primăverii. Cine poate cîştiga la Loto

HOROSCOP MAI 2017 BERBEC – Luna Noua are loc in casa I –  Este o perioada de afirmare, de evidentiere in tot ce va propuneti. Este un moment ideal pentru noi inceputuri, pentru initierea de drumuri noi, pentru initiative personale, pentru a va manifesta cu indrazneala si a va pune in lumina adevarata personalitate. Aveti curajul sa porniti proiecte noi, care pot ajunge mai usor la succes.

HOROSCOP MAI 2017 TAUR –  Luna Noua are loc in casa XII – Este o perioada in care crizele si surprizele nedorite pot sa apara in orice moment. Nu va simtiti prea bine si preferati sa stati mai mult in umbra. Preferati izolarea, singuratatea, visarea, iluzia. Ati putea trece pe la biserica. Nu sunteti o prezenta prea vie, ci deveniti mai pasiv, mai inchis, mai intunecat. Va faceti tot felul de procese de constiinta si va incearca un puternic sentiment de culpabilitate. Posibile probleme de sanatate sau simptome ciudate. 

HOROSCOP MAI 2017 GEMENI – Luna Noua are loc in casa XI – Este o perioada in care preocuparea dv. se indreapta spre lume, societate, colectiv, umanitate. Va integrati mai bine in plan social. Faceti noi cunostinte, asocieri, prietenii. Deveniti mai interesat de soarta lumii si vreti sa fiti mai apropiat de cei care au nevoie de ajutor (actiuni caritabile). Prietenii sunt pe primul loc. Puteti face o cunostinta noua, care sa joace un rol important in viitor. 

HOROSCOP MAI 2017 RAC – Luna Noua are loc in casa X – Este o perioada in care planul profesional iese in evidenta. Incepeti proiecte noi care va pot aduce succes. Va preocupa mai mult ca oricand imaginea dv. profesionala, reputatia, legatura cu superiorii, faima dv., deci faceti tot posibilul sa atrageti atentia asupra dv. Poate fi un moment bun pentru afirmare, succes, ascensiune socio-profesionala.

HOROSCOP MAI 2017 LEU – Luna Noua are loc in casa IX – Este o perioada in care va largiti orizonturile prin relationare cu lumea, prin studiu si cunoastere, prin calatorii si spiritualitate. Fiti deschis spre latura spirituala si abstracta a vietii. Mergeti la biserica. Cititi o carte de filosofie. Incepeti un curs de specializare, de limbi straine sau inscrieti-va la o facultate. Examenele pot fi de succes. Studiati, incercati sa va extindeti cunostintele in mai multe domenii. Calatoriti sau luati legatura cu persoane de departe.

HOROSCOP MAI 2017 FECIOARA – Luna Noua are loc in casa VIII – Este o perioada in care preocuparile dv. se indreapta spre lucruri ascunse ale vietii. Deveniti mult mai indiscret, mai curios, mai misterios, mai atras de barfa si secrete, vreti sa descoperiti adevarata fata a lucrurilor. Viata sexuala creste in intensitate si ati putea avea o aventura erotica pasionala.

HOROSCOP MAI 2017 BALANTA – Luna Noua are loc in casa VII – Este o perioada buna pentru noi asocieri si contracte, pentru colaborari si parteneriate in orice plan. Fiti mai deschis spre ceilalti, spre lume, spre societate, care va pot fi de ajutor in momentele importante. Nu stati singur, acceptati compania celor din jur, pentru ca veti simti o mai mare nevoie de sustinere si intelegere. Munca de echipa trece pe primul plan.

HOROSCOP MAI 2017 SCORPION – Luna Noua are loc in casa VI – Este o perioada in care atentia vi se indreapta spre curatirea sufletului si a trupului. Faceti o cura de slabire, de dezintoxicare, un tratament benefic pentru insanatosire. Dedicati-va sarcinilor de serviciu, pentru a termina restantele. Sunteti mai constiincios si va vedeti de treaba, la serviciu, preluand sarcini si responsabilitati noi.

HOROSCOP MAI 2017 SAGETATOR – Luna Noua are loc in casa V – Este o perioada dinamica, plina de energie si creativitate, cand va puneti la treaba talentele native. Va puteti manifesta din plin calitatile, deci poate fi un moment de afirmare deplina a celui care sunteti, poate chiar un moment de glorie si stralucire. Va puteti remarca mult mai usor, scotand in evidenta ceea ce aveti unic si special. Norocul este de partea dv., poate chiar la loto. 

HOROSCOP MAI 2017 CAPRICORN – Luna Noua are loc in casa IV – Este o perioada intens emotionala, cand sensibilitatea creste la maximum. Sufletul este in prim plan, deci oferiti-i ceea ce are nevoie. Simtiti o mai mare nevoie de ocrotire si dragoste. Relatiile cu familia sunt intensificate, deci mergeti mai des la parinti sau jucati-va mai mult cu copiii.

HOROSCOP MAI 2017 VARSATOR – Luna Noua are loc in casa III – Este o perioada de intensificare a planului relational si intelectual, deci trebuie sa va aplecati asupra acelor proiecte ce au nevoie de flexibilitate, de schimbare, de innoire. Este favorizat tot ce este legat de comunicare, studiu, informatie, cunoastere, deplasare, miscare, corespondenta, telefonie. Incepeti studiul unui nou domeniu, incepeti sa cititi o carte noua, faceti noi cunostinte sau dinamizati contactul cu lumea. Invatati, dati examene, care pot fi de succes.

HOROSCOP MAI 2017 PESTI – Luna Noua are loc in casa II – Este o perioada de materializare a unor proiecte mai vechi, de succes financiar dupa eforturi sustinute, deci este vremea recoltei. Puteti fi recompensat – financiar – pentru ceea ce ati realizat pana acum. Porniti o afacere noua, deschideti un cont de economii, faceti o tranzactie importanta, cumparati ceva mult dorit, investiti si scoateti bani din proiecte serioase.

 

 

Spynews
Mireasa - Iubește de 10. Ce și-au spus Alexandru și Daiana când credeau că nu îi aude nimeni. Mirela Vaida i-a dat de gol | VIDEO
Bzi.ro
Sandra Mutu, încântătoare pe litoral, în costum de baie! Soția Briliantului a făcut furori!
Fanatik.ro
Animalul scump, a căruit înfățișare îi sperie pe mulți. Cu cât se vinde un exemplar
Capital.ro
Interzis de joi, 1 august. Se dau amenzi de până la 2.500 de lei. Autoritățile au luat decizia
Playtech.ro
Mirela Vaida, apariție de INFARCT! S-a pozat DEZBRĂCATĂ, a lăsat la vedere…
DailyBusiness
Românii NU își vor mai putea pune plombe dentare. Se INTERZIC de la 1 ianuarie 2025
Adevarul
Bombardiere nucleare rusești și chineze ar fi încercuit coasta americană din Alaska. SUA și Canada au mobilizat mai multe avioane de vânătoare
Spynews
Daniela Crudu, imagine rară cu bărbatul care a cucerit-o. Acum nu îl mai ține ascuns! Vedeta, vacanță romantică cu tatăl copiilor | VIDEO
Spynews
O femeie a fost condamnată la închisoare pentru că i-a dat prea multă mâncare câinelui. Ce alte măsuri au luat autoritățile în acest caz
Evz.ro
Traian Băsescu, o durere peste care nu poate trece. Nu și-a îndeplinit o mare dorință
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei
Cancan.ro
A plecat cu 20.000 € de la Bordea! Cum s-a negociat divorțul dintre comendiant și soția sa, Livia
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Ce conține cutia misterioasă pe care sportivii medaliați o primesc la Jocurile Olimpice de la Paris. Creația a necesitat 2.000 de ore de muncă
Capital.ro
Răsturnare totală de situație în cazul UDREA. E nevinovată. A apărut dovada
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
'Durere mare'- Părinții doctoriței Gavril, reacție sfâșietoare
substantial.ro
Secretarul general al Ligii Arabe acuză Israelul de politicile nesăbuite în Orientul Mijlociu
MediaFlux
Când vin PENSIILE MAJORATE! Anunț OFICIAL
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?