Cât de dispusă eşti să te împaci cu fostul iubit, în funcţie de zodia pe care o ai

Despartirile sunt foarte dificile, cu totii stim asta. Cand doua persoane se plac, isi dezvaluie unul altuia pasiuni, temeri, realizari, obiective. Exista momente in care legatura le va fi pusa la incercare. Daca sentimentele si dorinta de a ramane impreuna pot invinge divergentele, vor merge mai departe. Daca nu reusesc sa treaca pentru conflicte, legatura se va rupe.
Iulian Tudor
30 apr. 2017, 11:53
Cât de dispusă eşti să te împaci cu fostul iubit, în funcţie de zodia pe care o ai

Atunci cand nu putem uita persoana care ne-a fost partener un timp, este usor sa ne dorim sa facem orice pentru a doua sansa si sa avem incredere ca am avut ce invata din greselile trecute, scrie elle.ro. Citeste mai jos care sunt sansele de a te intoarce sau nu la fostul iubit, potrivit zodiei tale.

Citeşte şi Horoscopul banilor pe luna mai 2017. Vezi ce zodii au noroc la bani

Berbec

Cel mai probabil lucru care te va face sa ii mai ceri o sansa fostului tau iubit este daca acesta a inceput deja sa cunoasca pe altcineva. Vei lua acest lucru ca pe o provocare si vei incerca sa o duci la capat.

Taur

Ti-a luat mult timp sa ajungi in punctul in care sa te poti deschide complet in fata celuilalt, asa ca, despartirea poate fi foarte dureroasa pentru tine. Nu vei fi pregatita sa experimentezi din nou acest sentiment. Odata ce ti-a inselat increderea, nu exista cale de intoarce; nu vei repeta greseala.

Gemeni

Inca de la inceput, probabil ca nu ai vrut sa iti iei un angajament in aceasta relatie. Ti-a facut un favor daca s-a despartit de tine, pentru ca vei avea timp sa explorezi toate acele optiuni care ti se parea ca lipsesc atunci cand erati impreuna. Vrei sa ramaneti prieteni, insa partea sentimentala a relatiei nu mai exista.

Rac

Sansele sunt foarte mari atunci cand vine vorba sa va impacati. Nu ai trecut niciodata peste sentimentele pentru el iar in tot acest timp te-ai rugat sa realizeze ca a facut o mare greseala. Ai nevoie de un stalp de rezistenta si iti place sa fii intr-o relatie.

Leu

Ar trebui sa te implore pentru o a doua sansa, in special daca el este cel care a pus punct relatiei. Orgoliul tau este puternic si nu ai de gand sa-i primesti din nou in viata ta prea curand si fara efort. Crezi ca cea mai buna solutie de a trece peste o relatie este sa gasesti pe altcineva. Te vei asigura sa postezi online toata distractia de care ai parte pentru a-l face pe fostul tau iubit sa sufere.

Fecioara

Nu esti sigura daca sa-i acorzi sau nu o a doua sansa fostului tau iubit. Deja te gandesti la relatie ca la unul dintre esecurile tale si ai prefera sa nu repeti greseala de a avea din nou incredere in el. Legatura dintre voi s-a rupt iar o impacare ar face doar sa-ti provoace frustrare.

Balanta

Esti dispusa sa-l ierti daca ideea de impacare nu este prea stresanta sau complicata. Daca fostul tau iubit s-a comportat urat, nu-l vei ierta niciodata si nu va mai exista o sansa. Iti place ca lucrurile sa fie linistite.

Scorpion

Daca fostul tau iubit te-a inselat sau te-a mintit, nu exista sansa de impacare. Insa, daca lucrurile nu stau atat de rau si inca exista chimie, atunci te gandesti serios sa va impacati. Pe langa asta, el deja stie la ce sa se astepte iar acest lucru conteaza mult atunci cand o persoana este atat de intensa si pasionata cum esti tu.

Citeşte şi HOROSCOP MAI 2017: Zodiile care zboară din floare-n floare în această lună

Sagetator

Cu siguranta nu-i vei acorda o sansa. Iti place sa mergi mai departe si sa cunosti oameni noi. Te ghidezi dupa un cod moral, pe care el l-a incalcat. Singuratatea nu te ingrijoreaza; esti sigura ca vei intalni pe altcineva. Le doresti binele dar nu te vei gandi prea mult la ceea ce ar fi putut sa fie.

Capricorn

Esti dispusa sa va impacati daca celalalt lucreaza la comportamentul lui si la relatie. Vei avea nevoie sa incetinesti lucrurile si sa te gandesti daca impacarea este o idee buna. Va dura un timp pana cand va veti simti din nou ca un cuplu.

Varsator

Pentru tine nu exista sansa impacarii. De ce ai repeta ceva care nu a mers in trecut? Este timpul sa treci peste si sa mergi inainte. Poate veti ramane prieteni, insa deja l-ai uitat. Daca totusi va impacati, probabil vor fi multe lacrimi si sentimente, iar tu nu esti pregatita pentru asta – nici acum, nici vreodata.

Pesti

Esti dispusa sa acorzi a doua sansa…chiar a treia si a patra, de asemenea. De fapt, iti doresti atat de mult sa va impacati incat parca ai avea amnezie si uiti de ce v-ati despartit. Cand iti vei recapata memoria, vei realiza ce anume nu a mers in relatia voastra. Daca te-a inselat, te vei convinge ca s-a schimbat; daca nu erai fericita in relatie, iti imaginezi cat de diferit va fi totul.

Spynews
„Ați divorțat amândouă?”. Cum răspund Adriana și Karmen Simionescu întrebării care stă pe buzele tuturor
Bzi.ro
Imagini fierbinți cu cea mai senzuală conducătoare de federație din România! Irina Deleanu arată senzațional la 49 de ani!
Fanatik.ro
Singura țară din Europa unde e bine să te muți la pensie. Poți să trăiești fără griji aici și ai tot ce îți trebuie
Capital.ro
Mașinile care rămân garantat blocate la ITP. Vor fi reverificate la sânge de RAR
Playtech.ro
Zodiile care câștigă o gălăgie de bani în octombrie 2024. Norocul le surâde
DailyBusiness
Se dau bani de la Guvern pentru încă 4 milioane de români! Anunțul major în România
Adevarul
Șeful serviciului de informații al armatei ucrainene anunță „schimbări serioase” în blocul de putere al Rusiei
Spynews
Fosta logodnică a lui Adrian Minune Jr., înțepătură pentru fiul manelistului, după ce a fost acuzată de infidelitate: „Fostul ruinează acum viața altcuiva”
Spynews
Soția lui Florin Salam, mesaj cu subînțeles: „Vei realiza cât rău mi-ai făcut”. Postarea cu care Roxana Dobre și-a surprins urmăritorii / FOTO
Evz.ro
Florin Piersic, surpriză pentru fani. Marele actor se întoarce pe scenă
Ego.ro
”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță
Cancan.ro
Au crezut că nu le vede nimeni dar… 50 de vedete sexy cu mâna în chiloţei
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
Se dau rechizite școlare gratuite pentru elevii defavorizați! Data la care începe depunerea dosarelor
Capital.ro
Doliu la Digi și Antena 1. Tragedia a lovit lumea televiziunii: Să citiți și să-l pomeniți
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
Mariana spune că are o șopârlă în stomac: Medicii m-au trimis la...
substantial.ro
Gloria Bistriţa debutează cu victorie în Liga Campionilor împotriva CSM Bucureşti
MediaFlux
BANII au intrat deja în CONTURI! Simona Bucura-Oprescu a ANUNȚAT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...