De ce eşti mereu nemulţumită, în funcţie de zodie

Uneori, stările noastre de nemulțumire sunt moștenite de la planete. Nu prea avem ce să facem, dacă acceptăm că firea noastră și stările noastre sunt influențate de astre. Dar putem încerca să înțelegem și să prevenim aceste momente.
Iulian Tudor
08 mai 2017, 07:22
De ce eşti mereu nemulţumită, în funcţie de zodie

Berbec

Ești nefericită pentru că lucrurile nu merg uneori cum ai vrea tu. Ești o idealistă și o luptătoare și vei face orice îți stă în puteri să îți vezi visul împlinit. Nu poți fi fericită atâta timp cât nu accepți că până și tu ai limite.

Taur
Ești nemulțumită pentru că vrei să ai mereu dreptate. Ți-e greu să accepți defectele altora, cu atât mai mult ale tale. Dacă nu ești în poziție de avantaj, te va sâcâi mai mult decât alte probleme.

Gemeni
Nu-ți place deloc să te simți neînțeleasă. Din cauză că visezi la o lume în care toată lumea să se înțeleagă și să se tolereze reciproc în deplină armonie, de fiecare dată când cineva nu va fi pe aceeași lungime de undă ca tine, vei avea de suferit.

Citeşte şi HOROSCOP: La ce afecţiuni eşti predispus, în funcţie de zodie

Rac

Tu te necăjești când crezi că nu vei găsi niciodată dragostea și aprecierea meritate. Ești o romantică incurabilă și o realistă și te superi când viața scoate la înaintare situații care îți creează disconfort la nivel în primul rând emoțional.

Leu
Nemulțumirea ta se trage din teama de a pierde tot ce ai agonisit. Indiferent dacă vorbim despre bani sau te temi pentru pierderea integrității tale fizice, o relație sau un stil de viață, te înfioară ideea că ai putea deveni săracă, singură sau deprivată de beneficii cu care te-ai obișnuit. Și pentru care, desigur, ai muncit.

Fecioară
Perfecționismul este cel care stă în calea mulțumirii tale. Ai nevoie mereu să deții controlul și te afectează imens schimbările bruște sau întreruperi neplanificate. Ai vrea ca viața să fie un drum lung, lin și liniștit.

Balanță
Ești nefericită pentru că te temi că oamenii te-ar putea judeca în funcție de vulnerabilitățile tale.
De aceea, îți ții emoțiile pentru tine și încerci mereu să păstrezi aparențele. Gândul că lumea ar putea vedea defectele tale îți poate da și coșmaruri.

Scorpion
Drama începe la tine când observi că nimic nu durează la nesfârșit. Pui presiune enormă pe relații, prietenii, colaborări profesionale. Practic, în fiecare aspect al vieții tale. Te întristezi când oamenii nu țin pasul cu standardele tale.
Săgetător
Idealismul tău și dorul constant de ducă îți dau multă bătaie de cap. Din cauză că ți-ai dorit dintotdeauna din ce în ce mai mult spațiu de expresie și contextul de a te bucura de frumusețea vieții, accepți cu greu situațiile care te plictisesc sau te încarcă.

Capricornul
Pentru tine, nemulțumirea cea mai mare o prezintă ieșirea înafara zonei de confort. Ai prefera să fii un fel de Peter Pan pe vecie și să te bucuri într-una de tot felul de aventuri neverosimile, fără să trebuiască să faci eforturi reale pentru ceea ce ai chef să ai sau să obții.

Citeşte şi HOROSCOP: Semne că nu e interesat de tine, în funcţie de zodia lui

Vărsător

Ești trist când îți amintești că ideile tale umanitare nu prea se reflectă în viața reală. Te idealizezi și ai tendința să intelectualizezi sentimentele tale, țelurile tale și viața în general. Din cauza asta, te simți frecvent singură sau nefericită. Când ești în elementul tău, lumea e a ta. Când nu, ai senzația că traversezi deșertul.

Pești
Paradoxal, nemulțumirea ta vine din aceeași sursă, dar merge în două direcții: singurătatea este cea care te nefericește, dar tot ea îți dă puterea de care ai nevoie ca să exiști. Ești într-o contradicție permanentă între cum ai vrea să fii și cum ești de fapt, ba vrei prea mult, ba prea puțin, ba te panichezi, ba te izolezi, ba vrei să te exprimi mai bine.

DailyBusiness
Gratuitatea momentului în România! 50% reducere la toată lista
Spynews
Cum a arătat tortul de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. Noi imagini exclusive de la petrecere / VIDEO
Bzi.ro
Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025! Creșterea va fi de cel puţin 650 de lei
Fanatik.ro
Alimentul pe care regele Charles îl consumă în fiecare zi la prânz. Îi oferă energie și e bombă de vitamine și de minerale
Capital.ro
S-a decis o nouă taxă. Românii vor plăti de fiecare dată câte 360 lei: O jecmăneală
Playtech.ro
Noi imagini spectaculoase de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. Ce au făcut mirii când a venit tortul. NICIODATĂ nu i-ai mai văzut așa
DailyBusiness
Ploile mătură România. ANM anunță prognoza până pe 10 octombrie
Adevarul
Tot mai mulți români își doresc să muncească de acasă. Domeniile care încă acceptă munca remote
wowbiz.ro
Oana, mama și tatăl său au fost găsiți morți în casa din Bistrița! Erau în țară de câteva zile și urmau să se întoarcă în Spania, dar au murit într-un mod cumplit
Spynews
Ce tort au avut la nuntă Lora și Ionuț Ghenu. Cei doi au organizat un eveniment spectaculos / FOTO
Spynews
Liviu Vârciu s-a sărutat cu altă femeie! Anda ce spune? Imaginile au fost filmate!
Evz.ro
„Joker 2” conduce în box office-ul internațional Cu 81,1 milioane de dolari
Ego.ro
Elena Udrea, de nerecunoscut!!! Fosta blondă de la Cotroceni, extrem de slabă și cu părul creț
Prosport.ro
FOTO. Ea e considerată cea mai sexy mamă a unui fotbalist din întreaga lume. La 40 de ani, arată mai bine ca multe tinere de 20 de ani
kanald.ro
A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională
Cancan.ro
Corina Caragea şi Robert Pongracz, sărutări lungi și apăsate. Ştirista de la ProTV, aşa cum nu ai mai văzut-o! A dat frâu liber sentimentelor şi…
Playsport.ro
Incredibil! Schimbare RADICALĂ de look pentru Gigi Becali! Cum arată acum milionarul
Capital.ro
Sunt taxați în plus. Lovitură pentru românii cu mașini pe benzină. Se aplică de luni, 7 octombrie
StirileBZI
Facturile se vor dubla după 1 aprilie 2025! Creșterile ar putea fi de până la 120%
Prosport.ro
FOTO. A dansat twerk în fața ei, după ce a sugrumat-o! Cea mai controversată luptătoare
stirilekanald.ro
"De data asta nu mai scapi" - Fata de 18 ani UCISĂ, la Bacău, de un vecin...
substantial.ro
Pierderi semnificative ale armatei ruse pe frontul din Ucraina în septembrie 2024
MediaFlux
RĂSTURNARE TOTALĂ în ALEGERILE PREZIDENȚIALE! Cine va fi PREȘEDINTELE ROMÂNIEI
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Delicii exotice dintr-o livadă din Buzău