S-au îndrăgostit înainte de a se vedea. „Ştiam ca voi fi soţia lui, chiar dacă nu îl cunoşteam”

Brie si-a petrecut copilaria intr-un sat din Marea Britanie, foarte aproape de locul de bastina al logodnicului ei. Chiar daca au fost tot timpul aproape, cei doi s-au cunoscut tarziu.
Iulian Tudor
13 mai 2017, 04:47
S-au îndrăgostit înainte de a se vedea.

Pe cand avea 16 ani, Brie a fost cucerita de Matt, care atunci nici macar nu o observase.

„L-am vazut pe Matthew cand se plimba pe coridorul scolii. Avea acei ochi albastri si o geaca din piele. El nu stia cine sunt, insa pentru micuta Brie el ramanea iubirea ei neimplinita al carei nume ramanea un secret”, isi aminteste femeia. Chiar daca cei doi aveau sa se cunoasca dupa mai multi ani, Brie nu a incetat sa-l iubeasca, iar pentru ca nu ii stia numele, a preferat sa-l numeasca „tipul slab si necunoscut”.

Citeşte şi Un profesor a fost reţinut după ce a şantajat o elevă cu fotografii indecente

Femeia nu a avut niciodata curajul de-al aborda, cu toate ca se simtea foarte atrasa de el: „El era precum un vis. Nu il vedeam foarte des, insa atunci cand il vedem inima imi sarea din piept. Ii spuneam mereu universului ca mi-as dori sa-l cunosc, insa acest lucru nu s-a intamplat pe atunci, cand ne aflam inca in scoala”, isi aminteste Brie.

Dupa terminarea liceului, Brie s-a inscris la o scoala de teatru din Londra, insa distanta nu a facut-o sa-si uite prima iubire. Brie a avut ocazia sa apara intr-una dintre emisiunile celebre, iar apatitia sa pe micul ecran l-a surprins pe Matthew, care era student la Grafica si Design, potrivit stirileprotv.ro.

Surprins de aparitia femeii la televizor, Matthew si-a amintit-o pe timida Brie si a cautat-o pe o retea de socializare.

Cei doi au inceput sa vorbeasca pe Internet, dar fara sa se intalneasca in realitate. „Am incercat ani buni sa ne cunoastem, insa de fiecare data ne trimiteam mesaje private atunci cand era ziua unuia dintre noi sau purtam scurte discutii stanjenitoare. Ne-am propus sa ne vedem in Vietnam, dupa la Londra, insa niciodata nu a functionat – si in mare parte pentru ca eram eu foarte emotionata.”

Citeşte şi Facebook a lansat funcţia aşteptată de toţi. Care sunt beneficiile utilizatorilor

Intr-un final cei doi indragostiti si-au facut curaj si au stabilit sa se intalneasca pe 22 martie 2014.

Intr-una dintre zile, nerabdatoare sa-l cunoasca, Brie a decis sa-i faca o surpriza. Pe atunci cei doi locuiau in colturi diferite ale lumii – Brie locuia in Los Angeles, in timp ce Matt lucra ca antrenor si model in Australia. „La un moment dat am trecut de la mesajele pe Whatsapp la vorbitul la telefon, dupa care ne vedeam pe Skype, iar mai apoi ne scriam scrisori de dragoste. Dupa patru luni, mi-am luat inima in dinti si am rezervat un zbor de la Los Angeles la Sidney”, se confeseaza Bria.

Cei doi au ramas muti de uimire atunci cand s-au vazut pentru prima data. „Ne-am cunoscut in terminalul Aeroportului din Sidney. Prima noastra intalnire, prima noastra imbratisare, primul nostru sarut, totul s-a inamplat acolo”, marturiseste cu emotie femeia.

Brie recunoaste ca a fost o nebunie sa zboare atatia zeci de kilometri pentru a ajunge sa-l cunoasca in sfarsit pe Matt, insa iubirea fata de el a fost mai puternica.”Prietena mea cea mai buna mi-a spus ca sunt nebuna sa traversez lumea pentru a ma vedea cu un barbat pe care nu il cunoascusem niciodata, insa nu i-am putut spune ce simt. Am stiut din primul moment ca ma voi marita cu el, chiar daca nu ne cunoscusem si nu eram speriata sa le spun asta oamenilor din jurul meu”, sustine Brie.

Dupa ce s-au intalnit, cei doi sunt de nedespartit, iar dupa trei ani de relatie au hotarat sa se casatoreasca. Momentul cererii in casatorie a fost unul special, petrecandu-se in acelasi loc unde s-au si cunoascut. „Ne intoarceam dintr-o vacanta din Singapore in Sidney si ne reaminteam de momentul in care ne-am cunoascut. Am ajuns in terminalul aeroportului si eram numai noi doi. El m-a cerut in casatorie exact in locul acela. Incercata de milioane de emotii i-am raspuns: Da, vreau!”

DailyBusiness
Gratuitatea momentului în România! 50% reducere la toată lista
Spynews
Cum a arătat tortul de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. Noi imagini exclusive de la petrecere / VIDEO
Bzi.ro
Ia cei mai mulți bani pentru concertele de Crăciun! Andra nu mai este primul loc
Fanatik.ro
Brandul prezent în viața românilor pe timpul comunismului reînvie: ”Spune o poveste memorabilă a unei tradiții românești”
Capital.ro
Mașinile care NU trec ITP-ul. Ce obligații au șoferii: Trebuie înlocuite cu totul
Playtech.ro
Doamne cum arăta Anamaria Prodan înainte să-și micșoreze sânii!!! Imaginile secrete au SCĂPAT pe net
DailyBusiness
Ploile mătură România. ANM anunță prognoza până pe 10 octombrie
Adevarul
Misterul planează asupra tăcerii suspecte a liderului Hamas. Yahya Sinwar ar fi mort
wowbiz.ro
Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?
Spynews
Ce tort au avut la nuntă Lora și Ionuț Ghenu. Cei doi au organizat un eveniment spectaculos / FOTO
Spynews
Liviu Vârciu s-a sărutat cu altă femeie! Anda ce spune? Imaginile au fost filmate!
Evz.ro
Șir de evenimente astrale în octombrie. Momente de cumpănă pentru două zodii
Ego.ro
Elena Udrea, de nerecunoscut!!! Fosta blondă de la Cotroceni, extrem de slabă și cu părul creț
Prosport.ro
FOTO. Ea e considerată cea mai sexy mamă a unui fotbalist din întreaga lume. La 40 de ani, arată mai bine ca multe tinere de 20 de ani
kanald.ro
Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025. Cu cât vor crește veniturile angajaților și cine va beneficia de bani mai mulți
Cancan.ro
Marele absent de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță! Nu se așteptau niciodată ca el să lipsească
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
UE schimbă legea. NU se mai vinde. Se aplică obligatoriu din 30 decembrie și în România
StirileBZI
Vor fi verificate aproape 4,6 milioane de pensii! Cine trebuie să dea banii înapoi
Prosport.ro
FOTO. A dansat twerk în fața ei, după ce a sugrumat-o! Cea mai controversată luptătoare
stirilekanald.ro
"De data asta nu mai scapi" - Fata de 18 ani UCISĂ, la Bacău, de un vecin...
substantial.ro
Fostul judecător CCR explică respingerea candidaturii Dianei Șoșoacă de către BEC
MediaFlux
LOVITURĂ privind TICHETELE de MASĂ! SE DAU AMENZI
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Delicii exotice dintr-o livadă din Buzău