SIMONA HALEP – COCO VANDEWEGHE la Madrid: 6-1, 6-1!

Simona Halep, cap de serie numărul 3 şi locul 8 WTA, a învins-o, joi, cu scorul de 6-1, 6-1, pe jucătoarea americană Coco Vandeweghe, locul 20 WTA, calificându-se a treia oară în semifinalele turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid. Calificarea în semifinale este recompensată la Madrid Open cu 257.555 de euro şi cu 390 de puncte WTA.
Filip Stan
11 mai 2017, 06:37
SIMONA HALEP - COCO VANDEWEGHE la Madrid: 6-1, 6-1!

Simona Halep a legat pentru prima dată în acest an patru victorii la rând. Românca a fost de neoprit în meciul cu Vandeweghe, căreia nu i-a permis să-şi valorifice forţa loviturilor. Cu un serviciu la cel mai înalt nivel (90 la sută în setul I, 77 % la final), cu o mobilitate dezarmantă şi cu lovituri care şi-au atins ţinta cu o precizie excepţională (o eroare neforţată în primul set, trei în total, şase lovituri câştigătoare, 11 la final), Halep şi-a surclasat adversara.

Jucătoarea română a servit şi a condus cu 1-0, înainte ca Vandeweghe să egaleze. Au urmat nouă ghemuri consecutive câştigate de Simona Halep, majoritatea fără egalitate. După cinci dintre acestea, jucătoarea cel mai bine clasată în ierarhia WTA dintre sportivele sfertfinaliste a câştigat primul set, cu 6-1, în 25 de minute. 

Vandeweghe a schimbat cifra din dreptul numelui ei pe tabela de marcaj la 0-4, în setul al doilea. A fost un moment pe care l-a celebrat cu mâinile ridicate, salutând publicul. La scorul de 6-1, 4-1, 30-0, o scurtă repriză de ploaie a oprit partida, dar jucătoarele au rămas pe teren. Organizatorii au decis să acopere arena Manolo Santana şi meciul s-a reluat după patru minute, dar nu a mai durat mult, pentru că Halep a câştigat şi al doilea set, tot cu 6-1, după o oră de la start.

În faza următoare, Halep, deţinătoarea trofeului, va evolua cu învingătoarea din partida Kiki Bertens (Olanda), locul 19 WTA – Anastasija Sevastova (Letonia), locul 22 WTA.

Calificarea în semifinale este recompensată la Madrid Open cu 257.555 de euro şi cu 390 de puncte WTA.

Tot joi şi tot în sfertuti va evolua şi Sorana Cîrstea, locul 83 WTA, beneficiară a unui wild card. Ea o va întâlnit pe franţuzoaica Kristina Mladenovic, locul 17 WTA şi cap de serie numărul 14.

SIMONA HALEP COCO VANDEWEGHE la Madrid: 6-1, 6-1!

SIMONA HALEP COCO VANDEWEGHE la Madrid: 6-1, 5-1!

UPDATE 13.59: Halep, la doua game-uri de victorie, 4-1, meci întrerupt de ploaie

UPDATE 13.53: Halep se desprinde, 4-0!

UPDATE 13.46: Halep începe în forţă setul al doilea, 3-0!

UPDATE 13:35, Halep – Vandeweghe 6-1, campioana se impune în primul set

UPDATE 13:24, Halep – Vandeweghe 4-1. Game, Halep. Nicio emoţie pentru Simona, care îşi continuă jocul solid şi îşi consolidează uşor avantajul breakului. 

UPDATE 13:22, Halep – Vandeweghe 3-1. BREAK, Halep! Simona rupe echilibrul în acest prim set, reuşind să câştige pe serviciul adversarei, la a doua oportunitate de break de care a beneficiat. Vandeweghe a reacţionat nervos după pierderea punctului decisiv şi a dat cu racheta de pământ.  

UPDATE 13:16, Halep – Vandeweghe 2-1. Game, Halep. Se merge în continuare cu serviciul în acest început de meci, care stă sub semnul echilibrului. Simona a servit din nou bine şi nu a avut emoţii să închidă game-ul rapid. 

UPDATE 13:13, Halep – Vandeweghe 1-1. Game, Vandeweghe. Jucătoarea din Statele Unite şi-a făcut la rândul său serviciul şi a restabilit egalitatea în primul set. 

UPDATE 13:10, Halep – Vandeweghe 1-0. Game, Simona. Început solid de meci pentru Simona, care şi-a făcut rapid serviciul şi a preluat conducerea încă din start.

SIMONA HALEP COCO VANDEWEGHE LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGI SPORT. Simona Halep a vorbit despre duelul cu Coco Vandeweghe, din sferturile de finala ale turneului de la Madrid, LIVE VIDEO STREAM ONLINE la DIGI SPORT. Simona Halep spune ca Coco Vandeweghe are un joc mai plat, la care trebuie sa se adapteze pentru a obtine un rezultat bun. „Coco Vandeweghe are un joc mai plat, primul ei serviciu este plat. Nu stiu daca am jucat impotriva ei pana acum, dar stiu ca va fi un meci dificil. Am urmarit-o putin. Trebuie sa dau tot ce pot. Vorbim mai multe despre meci maine, acum sunt foarte obosita. Vom vedea ce va fi. O sa fie o provocare pentru mine. Sunt din nou in sferturi aici. Nu am nimic de pierdut”, a spus Simona Halep.

SIMONA HALEP COCO VANDEWEGHE LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGI SPORT. SIMONA HALEP a jucat in primul tur cu Kristyna Pliskova, in fata careia nu a avut probleme in obtinerea victoriei, 6-1, 6-2. In turul secund, Simona Halep a intalnit-o pe Roberta Vinci (34 WTA), 6-3, 2-6, 7-6. In optimile de finala, Simona Halep a trecut de Samantha Stosur, 6-4, 4-6, 6-4.

SIMONA HALEP COCO VANDEWEGHE LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGI SPORT. COCO VANDEWEGHE a trecut de Anett Kontaveit, scor 6-4, 7-6, in primul tur, pentru ca in urmatoarele doua tururi sa le elimine pe rand pe Laura Siegemund, 6-2, 4-6, 6-3, si Carla Suarez-Navarro, 5-7, 6-4, 7-5.

SIMONA HALEP COCO VANDEWEGHE LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGI SPORT.

SIMONA HALEP COCO VANDEWEGHE LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGI SPORT. SIMONA HALEP COCO VANDEWEGHE este primul meci din sferturile de finală ale turneului de la Madrid, LIVE VIDEO STREAM ONLINE la DIGI SPORT. Partida SIMONA HALEP – COCO VANDEWEGHE începe la ora 13:00. DIGI SPORT transmite LIVE VIDEO STREAM ONLINE meciul SIMONA HALEP-COCO VANDEWEGHE.

DailyBusiness
România, foarte aproape de Schengen. Predoiu: „Va fi o decizie politică!”
Spynews
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Bzi.ro
Apariție strălucitoare a Mihaela Rădulescu pe rețele de socializare! Iată cum s-a afişat vedeta
Fanatik.ro
Peștera din România, puțin cunoscută, în care se țin concerte de muzică clasică. Aici are loc un fenomen foarte rar
Capital.ro
Decizie pentru românii cu permis auto categoria B. Cine e obligat să facă iar ore la școala de șoferi
Playtech.ro
Doamne cât de frumoasă era Adriana Iliescu în tinerețe. Cea mai bătrână mamă din România era superbă
DailyBusiness
De la 1 octombrie, ratele cresc iar! Românii vor scoate din nou bani de la saltea
Adevarul
Cât a ajuns să coste un apartament în cea mai mare comună a țării. Cu același preț s-ar putea lua mai multe locuințe în Spania sau Anglia
wowbiz.ro
Scene cumplite în pușcărie, după ce Gabriel de la "Puterea Dragostei" și-a înmormântat soția ucisă în Olanda. Ce se întâmplă cu el în aceste momente?
Spynews
Cine e milionarul care o face acum fericită pe Irisha. Influencerița, prima apariție alături de noul iubit
Spynews
Românii vor plăti o nouă taxă începând de luna viitoare. Va fi afișată direct în factura la energie electrică
Evz.ro
Plata pensiilor pe luna octombrie. Pensionarii care vor primi mai mulți bani
Ego.ro
Denise Rifai, imagini de INFARCT! Cum a fost surprinsă după ce a renunțat la hainele office
Prosport.ro
FOTO. Gafă uriașă a uneia dintre cele mai frumoase femei
kanald.ro
Băiatul care a înjunghiat doi tineri în Grădina Botanică din Craiova a fost condamnat definitiv. Câți ani de închisoare îl așteaptă
Cancan.ro
Scandal pe bunurile soției lui Gabriel Vasiliu de la Puterea Dragostei. Ce pretenții au rudele Anei Maria, la o săptămână după înmormântare
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
A murit cea mai mare ACTRIȚĂ! Marea doamnă s-a stins chiar azi. Românii, în doliu
StirileBZI
Nu ai voie să înregistrezi cu telefonul! Este infracțiune și se pedepsește cu închisoarea 2 ani!
Prosport.ro
FOTO. Actriță de filme interzise a spus dacă ar petrece o noapte cu Gigi Becali! Cum arată
stirilekanald.ro
"I-a murit creierul" Cel mai monstruos culturist din lume a decedat. Ilia avea 36 de ani și mânca șapte mese pe zi
substantial.ro
BEC clarifică: Klaus Iohannis nu poate candida ca independent pe listele PNL
MediaFlux
S-A AFLAT cine VA FI PREȘEDINTELE ROMÂNIEI! Răsturnare COMPLETĂ de SITUAȚIE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Studenţii cresc cu 20% cererea pe piaţa închirierilor de locuinţe şi trag în sus chiriile apartamentelor vechi