Femei americane care au devenit capete încoronate GALERIE FOTO

Provenite din "Lumea Nouă" - aşa cum li se mai spune Statelor Unite - unele femei americane au avut privilegiul de a se căsători cu capete încoronate, devenind prinţese şi chiar regine. De la Grace Kelly şi până la sora mai mică a lui Jackie Kennedy, aceste femei au rămas în istorie pentru aceste căsătorii cu bărbaţ cu "sânge albastru". 
Sânziana Stancu
14 mai 2017, 05:21
Femei americane care au devenit capete încoronate GALERIE FOTO

Grace Kelly, sau Prinţesa de Monaco, aşa cum a fost cunoscută, pare a fi de departe cea mai frumoasă, populară şi apreciată prinţesă dintre acestea. Născută în Philadelphia, Grace a ajuns la Hollywood unde a obţinut un Premiu Oscar ca fiind cea mai bună actriţă în rolul din „The Country Girl”.

În 1956, Kelly s-a căsătorit cu Prinţul Rainier al III-lea şi a devenit, oficial, prinţesă. Din acel moment, ea a devenit etalonul modei. Multe femei au fost inspirate de toaletele ei elegante, care îi puneau în valoare trăsăturile fine, frumoase ale corpului ei. Prinţesa de Monaco l-a inspirat şi pe celebrul designer Hermes să îi consacre numele „Kelly” unei poşete de lux pe care a purtat-o ea.

Wallis Simpson, ducesă de Windsor, admirată pentru stilul ei şic, dar şi pentru relaţiile sale. Probabil că Wallis ar fi devenit regină a Angliei dacă Regele Edward al VIII-lea nu ar fi abdicat de la tron pentru a se căsători cu ea.

Simpson a devenit alteţă regală după ce s-a căsătorit cu prinţul Edward, duce de Windsor, devenind astfel ducesa de Windsor. Lui Wallis îi plăceau foarte mult creaţiile designerilor de haute couture şi devenise o bună prietenă cu Hubert de Givency.

Kendra Spears, devenită Prinţesa Salwa Aga Khan a fost o perioadă în comunitatea modei, iar acum promovează braduri ca Prada, Chanel şi Yves Saint Laurent.

 

Născută în Seattle, ea s-a căsătorit, în 2013, cu Prinţul Rahim Aga Khan. Kenda continuă să facă modeling. 

Lisa Halaby, devenită Regina Noor a Iordaniei, s-a născut în Princeton, statul New Jersey. Lucra la Royal Jordanian Airlines când l-a întâlnit pe Regele Hussein al Iordaniei. S-au căsătorit în 1978, dar în 1999, Regele Hussein a murit.

Regina Noor este admirată pentru stilul său vestimentar, cu rochii bine croite, care îi pun trupul în valoare şi pentru blazerele pe care le poartă.

Rita Hayworth a fost o stea de cinema în adevăratul sens al cuvântului, când l-a cunoscut pe Prinţul Aly Khan, fiul lui Aga Khan.

 

Actriţa de la Hollywoo, devenită prinţesă, a captivat audienţa prin rolurile sale de femeie fatală, prin personalitatea ei îndrăzneaţă şi stilul direct.

Marie-Chantal Miller, Prinţesa încoronată a Greciei era patroana unui duty-free şi una dintre vestitele surori Miller. În 1995, a devenit prinţesă, după ce s-a căsătorit cu Pavlos, Prinţul Încoronat al Greciei.

Marie-Chantal este o prezenţă obişnuită în circuitul modei, făcându-se remarcată prin stilul său dezinvolt. În 2015, la petrecere Vanity Fair Oscar a purtat un ţinută albă, strălucitoare.

Diane von Furstenberg, fosta Prinţesă Diane de Furstenberg, şi-a fondat propria ei companie de modă, deşi era deja prinţesă. Fostul ei soţ era Prinţul Egon von Furstenberg, din Germania.

Diane von Furstenberg a continuat să şocheze lumea modei creând rochia „înfăşurată” şi eticheta eponimă.

Alexandra von Furstenberg, fostă prinţesă von Furstenberg este chiar fosta noră a Dianei von Furstenberg. Alexandra Miller, a cărei soră este Prinţesa Marie-Chantal a Greciei, s-a căsătorit cu fiul Dianei, Prinţul Alexander von Furstenberg în 1995.

 

Alexandra a lucrat pentru Diane von Furstenberg – şi nu e de mirare având în vedere stilul său impecabil. Alexandra şi-a fondat acum o companie de mobilier.

Lee Radziwill este sora mai mică a lui Jackie Kennedy. Ea s-a căsătorit cu Prinţul Stanislaw Albrecht Radziwill în 1959.

Stilul ei vestimentar foarte rafinat o face să figureze pe lista persoanelor cel mai bine îmbrăcate şi are înclinaţie spre lucruri sofisticate.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Aceasta este cea mai veche gară din lume. Are peste 200 de ani și sute de mii de turiști o vizitează
Capital.ro
Gestul complet ilegal în România. Ești condamnat pe loc la închisoare și îți pierzi drepturile
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cea mai mare dezamăgire din viața lui Ilie Năstase. Are sufletul bucăți
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Un român a plătit 2.000 € pentru o săptămână la "all inclusive" în Turcia. Ce a primit să mănânce și să bea 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Elevii care au obținut nota maximă la Evaluarea Națională, dar și la BAC, vor fi răplătiți cu bani! Suma nu este deloc mică
Capital.ro
Statul va plăti câte 5.000 LEI de persoană. Guvernul a pregătit deja banii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Femeie din Belarus condamnată la şase ani de închisoare pentru finanţarea unui grup de voluntari în Ucraina
MediaFlux
A EXPLODAT prețul la ENERGIE! Cât a AJUNS să COSTE un Kwh
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!