STEAUA – CSU CRAIOVA 3-0, dar Viitorul ia titlul

Formaţia FC Viitorul a învins CFR Cluj, scor 1-0, în ultima etapă a play-off-ului Ligii I şi, conform LPF, este noua campioană a României. FCSB a învins CSU Craiova cu 3-0 şi a terminat la egalitate de puncte cu FC Viitorul, 44. Însă, potrivit părerii oficialilor FCSB şi potrivit interpretării regulamentului de către ei, la egalitate de puncte trebuie să se ţină cont de toate rezultatele directe, şi din sezonul regulat şi din play-off.
Filip Stan
13 mai 2017, 07:47
STEAUA - CSU CRAIOVA 3-0, dar Viitorul ia titlul

STEAUA – CSU CRAIOVA 3-0

Min. 44: Jakolis face 3-0

Min. 42: Steaua se desprinde, 2-0.

Min.18: Alibec deschide scorul pe Arena Naţională, 1-0.

Anamaria Prodan a ieșit la atac din cauza scandalului legat de finalul de sezon din Liga 1. „După meci, Becali și Reghe vor anunța viitorul antrenorului. Decizia e luată” Anamaria Prodan Reghecampf.

Min.1: OCAZIE CRAIOVA! Oltenii încep tare. Dimitrov centrează din bandă, Momcilovic greșește, însă Briceag reia doar în plasa laterală.

FCSB – CSU CRAIOVA

Echipele de start:

FCSB: Niță  – Enache, Bălaşa, Moke, Momcilovic – Pintilii, Boldrin – Jakolis, Tănase, De Amorim – Alibec
Rezerve: Stăncioiu, Tamaș, Tudorie, Pleașcă, Ov. Popescu, Gnohere

CSU Craiova: Calancea – Dimitrov, Kelici, Barthe, Briceag – Mateiu, Screciu, Zlatinski – Băluță, A. Ivan, Bancu 
Rezerve: Mingote, Gustavo, Jazvici, Măzărache, R. Petre, Fajici, Burlacu

STEAUA – CSU CRAIOVA LIVE SCORE. Zi decisivă pentru desemnarea campioanei Ligii 1 la fotbal! Meciul Steaua – CSU Craiova se va disputa sâmbătă seară, 13 mai, de la ora 20:00.

STEAUA – CSU CRAIOVA LIVE SCORE. Așadar, zi plină în fotbalul românesc! Sâmbătă seară aflăm cine devine campioana României.

STEAUA – CSU CRAIOVA LIVE SCORE. Liga Profesionistă de Fotbal a pregătit în detaliu festivitatea de premiere a campioanei Ligii 1. Astfel, pe toate cele trei stadioane pe care se vor disputa meciurile decisive sunt pregătite câte un trofeu, medaliile şi tricourile galbene pentru campioni, precizează oficialii LPF. În cazul în care FC Viitorul va fi campioană, primarul Constanţei, Decebal Făgădău, va înmâna trofeul pe stadionul „Central” din Ovidiu, alături de reprezentanţii LPF.

STEAUA – CSU CRAIOVA LIVE SCORE. În cazul în care FCSB va triumfa, Helmuth Duckadam va fi cel care va da cupa jucătorilor antrenaţi de Laurenţiu Reghecampf.

STEAUA – CSU CRAIOVA LIVE SCORE. Nu în ultimul rând, pe stadionul Dinamo, Adrian Mutu va fi pregătit să conducă festivitatea de premiere.

Steaua Bucureşti:

Echipa probabilă: Fl. Niţă – Pleașcă, Bălașa, Moke, Momčilović – Ov. Popescu, Boldrin – Enache, Alibec, Fl. Tănase – Gnohéré

Rezerve: Stăncioiu, Tamaș, Muniru, De Amorim, V. Achim, Jakoliš, Man

Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

CSU Craiova:

Echipa probabilă: Calancea – Dimitrov, Screciu, Kelić, Briceag – Mateiu, Zlatinski, Bancu – Băluţă, A. Ivan, Măzărache

Rezerve: A. Vlad, Dumitraş, R. Petre, Bârzan, Jazvić, Fajić, Al. Popescu

Antrenor: Gheorghe Mulţescu

Gigi Mulțescu îi are la dispoziție și pe Băluță, și pe Mateiu, care au avut probleme medicale în ultima perioadă, iar acum ambii fotbaliști pot intra în primul „11” contra lui Reghe și compania.

Ivan este și el în pole position să apară titular sâmbătă seară. Andrei vrea să marcheze din nou contra roș-albaștrilor. Primul său gol în tricoul Craiovei în Liga 1 a fost chiar în poarta FCSB-ului.

„La Bucureşti va fi un meci foarte greu. Trebuie să facem un joc bun pentru a avea moral pentru partida cu FC Voluntari din Cupă. În meciul cu FCSB nu o să răspundem la provocări, noi o să ne vedem de meciul nostru. Nu o să fim bine primiţi acolo, după cum s-a vorbit despre noi în ultimul timp, dar vom merge cu capul sus să câştigăm meciul cu FCSB”, a spus atacantul oltean.

„Eu sunt mândru că joc la Universitatea Craiova. Îmi doresc să joc din primul minut în fiecare meci, să marchez şi să dau ce am mai bun pentru echipa mea. Ultimele două etape noi am arbitrat play-off-ul şi sperăm să jucăm cât mai bine şi în ultima”


Liga Profesionistă de Fotbal a pregătit în detaliu festivitatea de premiere a campioanei Ligii 1. Astfel, pe toate cele trei stadioane pe care se vor disputa meciurile decisive sunt pregătite câte un trofeu, medaliile şi tricourile galbene pentru campioni, precizează oficialii LPF.În cazul în care FC Viitorul va fi campioană, primarul Constanţei, Decebal Făgădău va înmâna trofeul pe stadionul „Central” din Ovidiu, alături de reprezentanţii LPF.

În cazul în care FCSB va triumfa, Helmuth Duckadam, eroul de la Sevilla, va fi cel care va da cupa jucătorilor antrenaţi de Laurenţiu Reghecampf.

Nu în ultimul rând, pe stadionul Dinamo, legendarul fotbalist şi actualul conducător al „alb-roşilor”, Adrian Mutu va fi pregătit să conducă festivitatea de premiere.

De altfel, Liga Profesionistă de Fotbal va organiza ceremonia de premiere prin reprezentanţii săi special desemnaţi pe cele trei stadioane. Astfel, pe stadionul „Central” din Ovidiu, vor fi prezenţi vicepreşedintele LPF Robert Pongracz şi directorul de Imagine şi Comunicare, Marius Mitran.

Pe „Arena Naţională” vor fi directorul Economic Ionuţ Calancia şi directorul Departamentului competiţii, Eduard Alexandru.

Pe stadionul „Dinamo”, Liga Profesionistă va fi reprezentată de secretarul general al LPF, Justin Ştefan şi de Mircea Călin.

Pe această cale, Liga Profesionistă de Fotbal mulţumeşte Federaţiei Române de Fotbal pentru dorinţa exprimată de a fi prezentă, prin reprezentanţii săi, pe cele trei stadioane şi îi asigură pe aceştia că va întreprinde toate demersurile ca numele lor să fie făcute cunoscute spectatorilor prin staţia de amplificare a fiecărei arene, se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

MECIURILE ALTERNATIV PE DOLCE SPORT 4

Singurul canal TV din România care va oferi în direct, în acelaşi timp, toate cele 3 meciuri va fi Dolce Sport 4. După modelul Multi-Feed-ului din Champions League, pe acest post partidele vor fi oferite în transmisie alternativă. De fiecare dată când se va întâmpla ceva notabil pe una dintre arene, din Ovidiu, Ştefan cel Mare şi Arena Naţională, se va comuta automat, astfel că telespectatorii vor fi conectaţi non-stop la orice eveniment important de la cele 3 meciuri.

 

STEAUA – CSU CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE 2017 DIGI SPORT. LIVE STREAMING DOLCE SPORT. Prima dispută a avut loc pe 2 august 2014, Steaua-CS U Craiova 3-1. Adi Popa a deschis scorul, apoi Sânmărtean a stabilit rezultatul pauzei, direct din lovitură liberă, după care, în partea secundă, Varela (minutul 90+3) şi Andrei Ivan (min 90+4, aflat la întâia sa reuşită în campionat) au completat lista marcatorilor.

FCSB este neînvinsă pe teren propriu în confruntările cu o reprezentantă a Craiovei din 29 noiembrie 1989, când Universitatea a câştigat în Ghencea cu 2-1 (marcatori Gabi Balint / Ştefan Stoica, Danuţ Bica; antrenori Anghel Iordănescu / Sorin Cârţu).

 

Mihai Stoica a reacționat pe pagina sa de Facebook după anunțul făcut de finanțatorul FCSB, conform căruia echipa sa va fi campioană dacă va termina sezonul la egalitate de puncte cu Viitorul. Directorul sportiv al roș-albaștrilor susține ideea lansată de Gigi Becali și face referire la articolul 27, punctul 3, alineatul a, din ROAF.

 

aptură din articolul 27 din ROAF

 

 

 

”FC Viitorul – FC Steaua Bucuresti 1:3; FC Steaua Bucuresti – FC Viitorul 2:0; FC Viitorul – FC Steaua Bucuresti 3:1; FC Steaua Bucuresti – FC Viitorul 1:1. ROAF – Art 27 (a). VICTORIE AZI = TITLUL 27”, a postat MM pe contul său de Facebook.

De altfel și pe contul oficial de Facebook al celor de la FCSB este specificat faptul că roş-albaştrii vor fi campioni dacă vor câștiga cu CS U Craiova.

”Victorie cu CSU Craiova = Titlul 27! Articolul 27 din Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice – revizuit în decembrie 2016”, au publicat cei de la FCSB pe contul lor de Facebook.

În schimb, Liga Profesionistă de Fotbal a posta un articol pe site-ul oficial prin care susţine că după criteriul rotunjirii punctelor, vine cel al meciurilor directe din play-off, caz în care Viitorul ar avea câștig de cauză, iar FCSB ar avea nevoie ca echipa lui Hagi să nu se impună cu CFR, pentru a câștiga titlul.

CSU CRAIOVA-STEAUA 0-1 în etapa a 5-a din PLAY-OFF

CSU CRAIOVA-STEAUA 0-1.Gazdele au avut prima ocazie după 10 minute prin Ivan, care l-a întors pe Moke și a șutat periculos, dar Niță a reținut cu mari emoții. CSU a mai avut o șansă de a marca în minutul 15, când Jazvic a încercat o pasă în fața porții la Ivan, însă acesta din urmă n-a ajuns la timp la balon. Îminutul 34, Ivan a oferit emoții uriașe după ce a fost lovit involuntar cu cotul de Bălașa și a căzut pe cazon. Niță a fost primul care i-a acordat îngrijiri adversarului său, iar apoi au intervenit și medicii care l-au pus pe picioare pe fotbalist.

CSU CRAIOVA-STEAUA 0-1. Unicul gol al partidei a fost marcat de Gnohere, în minutul 73, după ce a finalizat cu capul din interiorul careului. Steaua e lider în play-off, cu 36 de puncte, la două lungimi peste Viitorul. CSU Craiova e abia a patra, cu 27 de puncte.

CSU CRAIOVA – STEAUA 0-1

A marcat: Gnohere 73

CSU Craiova: Calancea – Dimitrov, Barthe, Kelici, Bancu – Mateiu (77 Mateiu), Screciu (83 Markovic), Zlatinski – Jazvic (60 Măzărache), Ivan, Băluță.

Steaua: Fl. Niță – Pleașcă (53 Jakolis), Bălașa, Moke, Momcilovic – Muniru (38 Boldrin), Pintilii – G. Enache, Fl. Tănase, De Amorim (54 Gnohere) – Alibec.

CLASAMENT

 

 

Spynews
ADN-ul principalului suspect a fost găsit pe corpul Marinei, femeia ucisă în Brăila. Bărbatul i-ar fi mințit pe anchetatori
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Horoscop zilnic pentru luni, 22 iulie 2024. Oportunități pentru nativul Fecioară
Capital.ro
Mașinile care au interzis. Au interdicție. A intra intrat în vigoare de pe 18 iulie 2024
Playtech.ro
Țeapa pe care și-a luat-o un român într-o benzinărie din Grecia: Aveți mare grijă, verificați pompa
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Gropile săpate în nisipul de pe plaje se pot dovedi mortale. Cazul care a șocat opinia publică din SUA
Spynews
Ilie Pălie și Foca. Ce reprezintă cele două sărbători care vin după Sfântul Ilie
Spynews
”Noi nu suntem criminali”. Mama bărbatului suspectat că a ucis-o pe Marina din Brăila își apără fiul! Femeia spune că cei doi se cunoșteau
Evz.ro
Drum de mare viteză în România. Traseul pornește din București
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
DEZVĂLUIRI NOI | Ce au descoperit legiștii sub unghiile Marinei, dentista din Brăila. Cât ar fi plătit suspectul pentru serviciile ei
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dentista din Brăila a fost ucisă în 33 de secunde! Principalul suspect a fost reținut pentru 24 de ore
Capital.ro
Suspendare permis auto, 30 de zile. Este ilegal în sensul giratoriu, chiar dacă ești singur pe șosea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Principalii republicani cer demisia lui Joe Biden după retragerea sa din cursa pentru realegere
MediaFlux
Se MODIFICĂ VÂRSTA de PENSIONARE! Simona Bucura Oprescu a anunțat EXACT
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'