BAREME GEOGRAFIE BAC 2017: Cum se rezolvau SUBIECTE GEOGRAFIE BACALAUREAT 2017, proba la alegere

SUBIECTE SI BAREME BAC 2017, proba la alegere a profilului si specializarii. Absolventii de liceu sustin astazi proba la alegere a profilului si specializarii, ultima proba din cadrul examenului de Bacalaureat 2017.
Filip Stan
30 iun. 2017, 10:03
BAREME GEOGRAFIE BAC 2017: Cum se rezolvau SUBIECTE GEOGRAFIE BACALAUREAT 2017, proba la alegere

BAREME GEOGRAFIE BAC 2017: La Geografie, la subiectul 1 elevii au avut de depistat Croatia pe harta, apoi sa identifice o capitala, si sa compare Italia si Irlanda, scrie Adevarul. La subiectul 2, la cerintele despre Romania, candidatii trebuia sa compare Campia de Vest si Subcarpatii de curbura, iar la subiectul 3 au avut de descris Marea Britanie si de calculat evolutia populatiei intr-o perioada determinata.

Alte subiecte la Geografie: 

1a – Harta muta a Europei – identificare capitale 
1b – Comparatie climatica: Italia versus Irlanda 1c – Mentionare si descrierea a doua orogeneze 2a – Harta muta a Romaniei – identificare de orase, rauri si forme de relief 
2b – Doua avantaje ale faptului ca Romania este tara pontica si dunareana 
2c – Comparatie intre Subcarpatii cde Curbura si Campia de Vest 
3a – Comparatie (in baza a doua tabele) intre populatia Romaniei din 1992 si 2011 
3b – Comparatie intre suprafata agricola a Romaniei din 2005 si 2010 (in baza a doua tabele) 3c – Marea Britanie – caracteristici geografice 
3d – Comparatie a productiei de cherestea din Finlanda, Ungaria si Islanda. Argumente ale diferentelor.

BAREM GEOGRAFIE BACALAUREAT 2017 Peste 120.000 de elevi din clasa a XII-a sunt prezenți vineri la ultima probă din cadrul examenului de Bacalaureat 2017. BAREM GEOGRAFIE BACALAUREAT 2017 Subiectele urmează să fie afișate pe bacalaureat.edu.ro. BAREM GEOGRAFIE BACALAUREAT 2017 Primele note la Bac 2017 vor fi publicate pe 5 iulie. 

BAREM GEOGRAFIE BACALAUREAT 2017 Eliminați la română

BAREM GEOGRAFIE BACALAUREAT 2017 Doi elevi suceveni au fost eliminaţi pentru tentativă de fraudă cu telefonul mobil, luni, de la proba scrisă de Limba şi literatura română a examenului de bacalaureat, a declarat presei purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Suceava, Cezar Anuţei. 

BAREM GEOGRAFIE BACALAUREAT 2017 Totodată, purtătorul de cuvânt al IŞJ Suceava a spus că de la proba scrisă la Limba şi literatura română au absentat 145 de elevi. 

BAREM GEOGRAFIE BACALAUREAT 2017 Potrivit lui Anuţei, numărul total al elevilor înscrişi la această probă a fost de 5.192, dintre care 4.948 din seria curentă şi 244 elevi care au susţinut proba în serii anterioare şi au solicitat recunoaşterea probei. 

BAREM GEOGRAFIE BACALAUREAT 2017 Dintre cei 4.948 de elevi înscrişi pentru a susţine proba, 4.801 au fost prezenţi, 145 au absentat şi doi au fost eliminaţi pentru tentativă de fraudă cu telefonul mobil, respectiv cu dispozitiv electronic de ascultare. 

BAREM GEOGRAFIE BACALAUREAT 2017 Cei doi elevi eliminaţi sunt de la centrele de examen Colegiul National ”Dragoş Vodă” Câmpulung Moldovenesc şi Liceul Tehnologic „Ion Nistor” Vicovu de Sus.

BAREM GEOGRAFIE BACALAUREAT 2017 I-a sunat telefonul

BAREM GEOGRAFIE BACALAUREAT 2017 Un elev a fost eliminat, luni, din proba scrisă la limba română a Bacalaureatului, după ce i-a sunat telefonul în timpul examenului, chiar dacă ştia că este interzis să intre cu acesta în sală. 

BAREM GEOGRAFIE BACALAUREAT 2017 Vicepreşedintele Comisiei Judeţene de Bacalaureat, inspectorul Bartolf Hedvig, a declarat pentru AGERPRES că elevul, de la centrul de examen din Topliţa, a fost instruit înainte de a intra în examen, i s-a spus că nu are voie să aibă asupra sa telefonul şi a semnat că a luat la cunoştinţă, dar a intrat, totuşi, cu acesta în sală. La un moment dat, telefonul a sunat, iar potrivit regulamentului băiatul a fost eliminat şi nu mai are voie să susţină examenul decât în august 2018. 

BAREM GEOGRAFIE BACALAUREAT 2017 „A fost o situaţie evidentă, băiatul a recunoscut că a fost telefonul lui. Potrivit reglementărilor, mai poate susţine bacalaureatul în august 2018′, a spus Bartolf Hedvig. 

BAREM GEOGRAFIE BACALAUREAT 2017 61 de absenți în Harghita

BAREM GEOGRAFIE BACALAUREAT 2017 Datele statistice arată că la proba scrisă de limba şi literatura română s-au prezentat, în Harghita, 2224 de candidaţi, iar 61 au fost absenţi. 

BAREM GEOGRAFIE BACALAUREAT 2017 Mai mulţi elevi au susţinut examenul de bacalaureat în condiţii speciale, din cauza problemelor de sănătate pe care le au. 

BAREM GEOGRAFIE BACALAUREAT 2017 Inspectorul şcolar Bartolf Hedvig a precizat că patru elevi care suferă de de dislexie, disgrafie, discalculie au susţinut proba într-o sală diferită şi au dictat rezolvarea subiectelor unor supraveghetori de altă specialitate decât proba la care s-a susţinut examenul. 

BAREM GEOGRAFIE BACALAUREAT 2017 De asemenea, un candidat care suferă de diabet a solicitat să îşi poată administrata tratamentul în timpul examenului, iar o elevă care are hipoacuzie a cerut voie să poarte aparatul auditiv, ambele solicitări fiind acceptate

 

Spynews
Românii s-au bătut crunt cu polițiștii din Leeds! Au răsturnat și incendiat mașini: „Să vină mascații de la București” | FOTO
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Produsul Lidl adorat de români care apare la raft, sâmbătă, 20 iulie 2024. Retailerul îl bagă la promoție, costă doar 3.49 lei. Sunt și alte oferte pe măsură. Află ce poți cumpăra cu doar câțiva lei de la magazinele Lidl din toată țara
Capital.ro
Ilegal în România. Îți confiscă totul, inclusiv mașina. Nu există excepție în lege
Playtech.ro
5 greșeli pe care le faci când folosești aparatul de aer condiționat și îți măresc considerabil factura la curent
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Caz unic în rețeaua globală a geoparcurilor UNESCO: propunere retrasă din cauza unei primării din România FOTO
Spynews
Au fost găsite noi fragmente osoase în Vaslui. Și acestea ar purta „semnătura” Narcisei și a lui Zoro
Spynews
30 de elevi din Coreea de Nord, uciși pentru că s-au uitat la seriale sud-coreene. Au fost împușcați în văzul tuturor
Evz.ro
Haos în sistemul medical. Unde se calcă pacienții în picioare
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Misterul crimei din Brăila se ADÂNCEȘTE! Ce făcea dentista cu pacienții ei, în cabinet, când veneau la ea. Poliția a descoperit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
N-ai voie dacă nu prezinți BULETIN. S-a dat azi lege obligatorie în România. Amendă 30.000 lei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Tel Aviv lovit de o dronă cu rază lungă: o persoană ucisă, alte opt rănite
MediaFlux
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'