Horoscopul săptămânii 10-16 iulie. Află ce te aşteaptă

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia.
Alina Costache
10 iul. 2017, 07:04
Horoscopul săptămânii 10-16 iulie. Află ce te aşteaptă

Rac

Ar trebui să acorzi o atenţie mai mare partenerului de viaţă, sau după caz, familiei. Dacă nu te ocupi la timp de problemele pe care le întâmpinaţi, e posibil ca mai târziu să te trezeşti într-o situaţie iremediabilă. Dacă eşti singură, depune eforturi mai mari în ceea ce priveşte acceptarea unui partener care are atât calităţi, cât şi defecte.

Orice pas greşit în această săptămână te va costa scump. Chiar dacă ţi se va părea că nu s-a întâmplat nimic, în viitorul apropiat te vei trezi cu bani mai puţini sau cu relaţii profesionale degradate. Încearcă să fii cât de responsabilă poţi, dar şi corectă cu şefii şi colegii tăi.

Leu

Astrele sunt de partea ta în această săptămână şi îţi oferă numeroase soluţii de petrecere a timpului liber alături de partener. Voi doi aveţi nevoie de mai multă intimitate şi romantism, de aceea nu ar strica să plecaţi într-o vacanţă neînsoţiţi. Dacă aveţi copii, fă tot posibilul să îi laşi acasă cu cineva în care ai încredere!

Chiar dacă ţi se pare că munceşti degeaba şi nimeni nu te vede, realitatea e cu totul alta. Evoluţia ta profesională, dar şi financiară stă în ocaziile şi propunerile pe care le vei primi în această săptămână. Trebuie doar să fii atentă şi să nu le ratezi, dar mai ales să nu ai impresia că nimeni nu îţi apreciază munca şi să te laşi pe tânjeală.

Fecioară

Săptămâna aceasta va fi una extrem de grea pentru tine pe plan sentimental. Tot ce se întâmplă între tine şi partener este accentuat şi te suprasolicită. E posibil ca schimbările care se produc în această perioadă, dar şi volumul mare de muncă să îţi pună capac şi să te facă să fii mult mai sensibilă în faţa unor probleme banale.

Nu ai probleme cu banii, însă se anunţă cheltuieli majore în perioada imediat următoare. Cel mai probabil este vorba despre o vacanţă costisitoare pe care nu o aştepţi cu prea mare nerăbdare. Dacă totul este planificat, încearcă măcar să nu strici totul din cauza supărărilor legate de bani.

Balanţă

Eşti cu nervii la pâmânt în această săptămână din cauza geloziei partenerului de viaţă. Ai atâtea pe cap, încât cicăleala din cuplu era tot ce îţi mai lipsea. E posibil să cedezi şi să faci lucruri nepotrivite din răzbunare, lucru care te va costa tot pe tine scump. Încearcă să păstrezi calmul iubitului şi astfel totul va fi bine!

Cheltuielile din ultima perioadă te-au cam dat peste cap şi ai tendinţa de a deveni foarte restrictivă. Cel mai probabil cineva îţi va da o lecţie şi te va face să vezi problema cu alţi ochi, însă nu trebuie să îţoi schimbi părerea doar de moment. Situaţia ta financiară este una bună şi nu ai motive să te plângi.

Scorpion

Ai parte de o atmosferă extrem de frumoasă şi liniştită în sânul familiei. Fie că e vorba de partener, părinţi sau copii, cert e că lucrurile merg din ce în ce mai bine pentru tine pe plan sentimental. Dacă eşti o nativă singură şi disponibilă, cel mai probabil acum vei avea şansa de a cunoaşte pe cineva într-un loc în care păşeşti pentru prima oară.

Începe în forţă această săptămână, însă încearcă să eviţi mişcările drastice spre finalul ei. Daă vrei să faci o schimbare, începe să cercetezi terenul chiar de luni, altfel nu vei avea şanse de succes. Situaţia financiară nu e una de care să te plângi, însă ar fi păcat să nu profiţi de oportunităţile care ţi se oferă.

Citeşte mai mult pe eva.ro

Spynews
„Ați divorțat amândouă?”. Cum răspund Adriana și Karmen Simionescu întrebării care stă pe buzele tuturor
Bzi.ro
Imagini fierbinți cu cea mai senzuală conducătoare de federație din România! Irina Deleanu arată senzațional la 49 de ani!
Fanatik.ro
Șase zodii care vor trăi 3 luni de poveste. Bogăție, fericire și zile perfecte le așteaptă
Capital.ro
E doliu naţional! Am mai pierdut o legendă: A fost un colos al istoriei noastre
Playtech.ro
Zodiile care câștigă o gălăgie de bani în octombrie 2024. Norocul le surâde
DailyBusiness
Vestea cea mare pentru românii care plătesc facturi la gaz și curent! Ce se întâmplă cu prețurile până la primăvară
Adevarul
Ce limbă vorbeau românii în Evul Mediu. Cum își spuneau în vremea lui Ștefan cel Mare și de unde vine numele lor
Spynews
Fosta logodnică a lui Adrian Minune Jr., înțepătură pentru fiul manelistului, după ce a fost acuzată de infidelitate: „Fostul ruinează acum viața altcuiva”
Spynews
Soția lui Florin Salam, mesaj cu subînțeles: „Vei realiza cât rău mi-ai făcut”. Postarea cu care Roxana Dobre și-a surprins urmăritorii / FOTO
Evz.ro
Ce se întâmplă cu carnea când este gătită. Procesul a rămas o enigmă
Ego.ro
”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO
Prosport.ro
Avem detaliile fabuloase din dosarul secretizat în care Florinel Coman a primit 11 luni de închisoare! Cum a luat permisul fals din Ucraina și câți bani a dat
wowbiz.ro
Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță
Cancan.ro
Roxana l-a lăsat din nou pe Salam?! Îşi strigă durerea, în faţa tuturor: 'Cât rău mi-ai făcut...
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
Se dau rechizite școlare gratuite pentru elevii defavorizați! Data la care începe depunerea dosarelor
Capital.ro
Șoc istoric în Ungaria. Se vinde țara. Ce se întâmplă la granițele României
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
stirilekanald.ro
Mariana spune că are o șopârlă în stomac: Medicii m-au trimis la...
substantial.ro
Giorgia Meloni reafirmă sprijinul Italiei pentru Ucraina în contextul războiului cu Rusia
MediaFlux
VICTORIE pentru DONALD TRUMP. Când se va pronunța SENTINȚA
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...