SIMONA HALEP-MARIANA DUQUE-MARINO 3-6, 6-4, 6-2. Următorul adversar, Ekaterina Makarova

Simona Halep, locul 2 WTA, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Washington, după victoria obţinută în faţa Marianei Duque-Marino, locul 115 WTA, scor 3-6, 6-4, 6-2.  
Iulian Tudor
03 aug. 2017, 13:37
SIMONA HALEP-MARIANA DUQUE-MARINO 3-6, 6-4, 6-2. Următorul adversar, Ekaterina Makarova

UPDATE: SIMONA HALEP-MARIANA DUQUE-MARINO 3-6, 6-4, 6-2. Simona se va duela în sferturi cu Ekaterina Makarova, a șaptea favorită a turneului american.

Primul set al întâlnirii de joi a fost poate unul dintre cele mai slabe ale Simonei Halep în 2017. Fără precizie, fără incisivitate, Halep a fost copleşită de un joc corect, dar nu extraordinar al adversarei. Românca nu a avut nicio minge de break în acest set. În spatele unui serviciu bun, al unor lovituri cu amplitudine şi unghiuri potrivite, columbianca a dominat-o pe Halep. Favorita principală a câştigat trei mingi în trei ghemuri, iar scorul de fost de 3-0 pentru Duque-Marino, în vreo şase minute de joc. Break-ul din al doilea ghem i-a fost suficient sportivei mai slab clasate să câştige setul cu 6-3, după 29 de minute. 

Setul al doilea a arătat o altă Simona Halep, mai agresivă, mai dispusă la efort, mai precisă, mai aproape de statutul pe care îl are. Ea a câştigat cinci din primele şase ghemuri şi a condus cu 5-1, după ce şi-a cedat serviciul la 2-0. Apoi, sportiva din Constanţa a intrat din nou într-un con de umbră în ceea ce priveşte evoluţia, permiţându-i sportivei din Columbia să anuleze avantajul celor două break-uri. La 5-4, Halep a reuşit un nou break şi a închis setul cu 6-4, după o oră şi 11 minute de la start.

În decisiv, Simona a condus cu 2-0 , după un break în al doilea ghem. Duque-Marino nu a cedat si a egalat la 2, iar acestea au fost ultimele ei ghemuri. Halep nu a mai lăsat nimic până la final şi s-a impus cu 6-2, după o oră şi 40 de minute de la start.

În faza următoare, Halep va evolua cu rusoaica Ekaterina Makarova, locul 58 WTA şi cap de serie numărul 7. Halep conduce cu 3-1 în meciurile directe.

Calificarea în sferturi este recompensată cu 6.200 de dolari şi 60 de puncte WTA.

În primul tur, Halep s-a impus în fața americancei Sloane Stephens, 7-6, 6-0. Duque-Marino a trecut de Shelby Rogers, scor 6-4, 6-1.

SIMONA HALEP-MARIANA DUQUE-MARINO LIVE VIDEO DIGISPORT. Columbianca Mariana Duque-Marino, numărul 115 mondial, a eliminat-o luni pe americanca Shelby Rogers. Halep şi Duque Marino s-au mai întâlnit o dată, în 2011, când românca a câştigat cu 6-3, 7-6 în turul doi al calificărilor pe tabloul principal al turneului de la Madrid.

SIMONA HALEP-MARIANA DUQUE-MARINO LIVE VIDEO DIGISPORT. Câştigătoarea meciului Simona Halep – Mariana Duque-Marino va juca în sferturile de finală împotriva rusoaicei Ekaterina Makarova, care a trecut cu 6-2, 6-4 de campioana olimpică, portoricanca Monica Puig.

SIMONA HALEP-MARIANA DUQUE-MARINO LIVE VIDEO DIGISPORT.Pentru calificarea în optimi la Washington, Simona Halep şi-a asigurat 30 de puncte WTA şi un cec de 3.420 de dolari.

Spynews
Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit religios tot astăzi, după cununia civilă! Imagini exclusive de la biserica unde și-au jurat iubire pentru totdeauna / VIDEO
Bzi.ro
Cum scapă Mirela Vaida de kilogramele acumulate în vacanță. Ieșeanca a recunoscut: „Îmi plac mâncărurile bine făcute!”
Fanatik.ro
Județul din România care a fost luat cu asalt de turiști. Se află într-o zonă frumoasă și are multe locuri spectaculoase. Sute de mii de români l-au vizitat deja
Capital.ro
UE, ordin pentru grupele de muncă la pensie. Olguța Vasilescu: N-au vrut să accepte
Playtech.ro
WOW cât de frumoasă e Sue Ellen din Dallas, la 83 de ani! Imagini BOMBĂ, NU a îmbătrânit DELOC
DailyBusiness
Locul din România în care turiștii sunt terorizați de urși. Oamenii sunt disperați
Adevarul
Un geniu medieval a inventat viagra pentru săraci. Rețeta naturistă pentru virilitate, veche de peste un mileniu
Spynews
Jucător de fotbal, prăbuşit pe teren în timpul meciului! Sportivul în vârstă de 27 de ani s-ar confrunta cu probleme cardiace / VIDEO
Spynews
”Mâine strângem mieii". Discuțiile șocante dintre Andrew și Tristan Tate au fost făcute publice. Cum ar fi vorbit despre femeile care ar fi lucrat pentru ei
Evz.ro
Secretele averii lui Alexandru Arșinel. Cum au fost împărțiți banii
Ego.ro
ATENȚIE, pensionari! Ce faci dacă primești o pensie MAI MARE decât te așteptai
Prosport.ro
Fostul vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova i-a cerut lui Ion Țiriac să îi premieze și pe medaliații olimpici de peste Prut ca pe „frații” lor români: „Nu suntem o Țară?”
wowbiz.ro
Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Florin Salam! Motivul pentru care a dispărut din me
Cancan.ro
Pachetul oferit de Digi RCS-RDS tuturor abonaților din România. Costă doar 5 lei!
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
Recalcularea pensiilor. O pensionară este revoltată că a primit cu 500 de lei mai puțin: „Ce lege e asta? Să mă furați în halul ăsta?” 11.000 de plângeri au avut loc în doar o săptămână
Capital.ro
Ungurii salvează omenirea. Viktor Orban a dat ordin: Vor răsturna lumea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare în costum de baie cu una dintre cele mai frumoase femei din fotbalul românesc!
stirilekanald.ro
Descoperire șocantă la autopsia lui Filip, băiețelul mort la bazin
substantial.ro
Adolescent de 15 ani arestat în legătură cu atacul de la festivalul de muzică din Solingen
MediaFlux
Cresc PENSIILE de la 1 ianurie. Vor fi MAJORĂRI de 380 de lei
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...