HOROSCOP 12 august. O zi cu veşti bune şi favorabilă relaţiilor. Atenţie la planurile fără viitor

Configuratia astrala a zilei de azi este dominata de trigonul format intre planetele Venus si Neptun. Acest trigon este un aspect benefic in general si favorabil mai ales creativitatii, creatiei artistice si actiunilor caritabile. Este o zi buna pentru consolidarea relatiilor in general si pentru relaxare si divertisment. In schimb, asceasta configuratie poate sa induca un idealism exagerat si sa diminueze pragmatismul.
Romania TV
11 aug. 2017, 17:01
HOROSCOP 12 august. O zi cu veşti bune şi favorabilă relaţiilor. Atenţie la planurile fără viitor

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

O zi in care ai nevoie de liniste, odihna si singuratate. Este mai dificil sa relationezi cu altii sau sa te implicit in activitati deosebite. Starile tale de spirit fluctueaza destul de mult si bine ar fi sa nu lasi sa se observe asta. Privesti partea frumoasa a lucrurilor din viata ta si evita provocarile celorlalti. Spre seara iti poti gasi linistea alaturi de membrii familiei.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Aveţi mari şanse de reuşită în activităţi casnice: curăţenie, reparaţii, mutat mobila etc. Vă recomandăm să acordaţi mai multă atenţie persoanelor vârstnice din familie.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Relatiile cu sefii sau autoritatile sunt tema principala de astazi. Exista multe nemultumiri legate de cariera, insa lucrurile se pot remedia, daca stii cu adevarat ce vrei. Imaginea ta in ochii celorlalti poate avea de suferit, de aceea fii prudent si evita combativitatea sau tonul sarcastic. Bazeaza-te doar pe fortele tale si nu iti divulga intentiile de viitor.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Discuţiile cu persoana iubită vă irită, iar starea de nervozitate vă poate afecta relaţiile sociale. Vă recomandăm să vă exprimaţi clar şi să nu evitaţi comunicarea.

Leu (23 iulie – 22 august)

Chestiunile financiare te preocupa intreaga zi. Este vorba despre achitarea datoriilor de orice fel sau, in functie de caz, pot intra in discutie mostenirile sau partajele. Ai idei bune, forta in cuvinte, dar incearca sa asculti si parerile celorlalti. Spre sfarsitul zilei, dorinta de rafinare sufleteasca prinde contur. Cineva din strainatate iti poate da vesti neplacute.

Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Relaţiile sentimentale pot avea de suferit dacă refuzaţi să mergeţi într-o vizită la rude. Partenerul de viaţă nu este de acord că un eşec în afaceri poate fi un motiv pentru a rămâne acasă.

Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Cuvantul de ordine al zilei este munca. Ai multe treburi de facut si parca muncesti doar tu, iar ceilalti sunt plecati demult in vacanta. Santatea este in vizorul astrelor, iar consultatiile si analizele medicale ar trebui evitate deocamdata. Dozeaza-ti eforturile, ocupa-te de prioritati si bazeaza-te doar pe fortele tale.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

În prima parte a zilei, aveţi dificultăţi de concentrare, ceea ce vă scoate din sărite. Acordaţi mai mult timp odihnei! Vă aşteaptă o săptămână grea.

Sagetator (22 noiembrie – 20 decembrie)

Daca in prima parte a zilei esti preocupat de treburile casei si problemele membrilor familiei, in a doua parte dorinta de a te ocupa de hobby-urile tale este la cote inalte. Relatia cu persoana iubita poate cunoaste fluctuatii, de aceea se recomanda multa prudenta si discernamant. Spre finalul zilei, organizeaza o mica petrecere pentru cei dragi.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Aveţi tendinţa de a fi impulsiv. Vă sfătuim să vă calculaţi bine fiecare pas, în special pe plan sentimental. Nu exageraţi cu munca, pentru că puteţi avea probleme cu sănătatea!

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Veniturile din munca desfasurata la un serviciu ti se pot rotunji. Insa cum vin banii, asa se si duc, Se pare ca deja ai planificate cheltuieli serioase. Recomandabil este sa fii cumpatat si sa eviti cheltuielile extravagante. Pe de alta parte, in sfera profesionala sunt tot felul de schimbari, conflicte ascunse si cu greu le poti deslusi. Ai grija la ce spui si croieste-ti in taina planuri de viitor. Energia vitala fluctueaza si de aici si starile tale de spirit.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Aflaţi că trebuie să plecaţi de urgenţă într-o delegaţie, spre nemulţumirea partenerului de viaţă. Vă recomandăm să vă păstraţi calmul, indiferent de situaţie.

Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Animalul care poate trăi chiar și 500 de ani. Longevitatea sa i-a uimit pe oamenii de știință
Capital.ro
Mașinile interzise pe șosele. Ordinul UE pentru cei care alimentează cu motorină. Când devine lege
Playtech.ro
Stațiunea din România, adorată de turiști! E o reală comoară! Vin de la mii de km să o viziteze!
DailyBusiness
Este vestea cea mare! BNR anunță ce se întâmplă cu ratele românilor
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Spynews
”Nu îmi este frică”. A fost sau nu Gabi Bădălău bătut de Bianca Drăgușanu?! Ce spune despre presupusele acte de violență ale vedetei de la o petrecere
Evz.ro
Bogdan Vlădău nu știe cum să-i mai intre în grații Ginei. Vedeta îl ignoră total, cel puțin pe net
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Nuntă cu final tragic! O șoferiță și-a condus mama spre MOARTE, după ce s-a răsturnat într-o râpă.
Capital.ro
Doliu național. S-a stins un titan al muzicii românești: A dus numele țării pe toate continentele lumii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Ministrul de externe al Ucrainei, Dmitro Kuleba, în vizită oficială la Beijing pentru prima dată de la începutul invaziei ruse
MediaFlux
EUROPA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu RUSIA! AVERTISMENT de la granița ROMÂNIEI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!