Viitorul Constanţa – FC Salzburg 1-3. Şanse aproape nule de calificare UPDATE

Viitorul e aproape eliminată din cupele europene după ce a pierdut prima manșă de pe teren propriu a play-off-ului Europa League cu Red Bull Salzburg, scor 1-3.  
Alina Costache
16 aug. 2017, 20:21
Viitorul Constanţa - FC Salzburg 1-3. Şanse aproape nule de calificare UPDATE

Viitorul Constanţa – FC Salzburg 1-3

Finalul meciului. Salzburg se impune cu 3-1 la Ovidiu și este la un pas de grupele Europa League.

 

Min. 31: GOL SALZBURG! Dabur înscrie cu un șut plasat de la marginea Viitorului, iar austriecii marchează de trei ori din patru șuturi pe poartă. Calificarea este, în mare parte, compromisă.

Min. 28: GOL SALZBURG! O nouă eroare mare în apărarea gazdelor, Wolf profită și înscrie după ce rămâne singur cu portarul Viitorului, Rîmniceanu.

 

Min. 7: GOOOL VIITORUL! Lainer greșește și el, Țucudean este pe fază și marchează cu un șut la colțul lung. Viitorul înscrie la prima șansă de gol din acest meci.

Min. 6: Echipa lui Hagi pare cu moralul la pământ și are probleme mari pe faza de construcție.

Min. 2: GOOOL SALZBURG! Boli greșește nepermis, balonul ajunge la Hee-Chan Hwang, iar acesta înscrie cu un șut puternic. Debut catastrofal de meci pentru campioaan României!

Echipele de start: 

Viitorul: Râmniceanu – Boli, Țîru, M. Constantin, Cr. Ganea – D. Lopez, Mladen, Vînă – Chițu, Țucudean, Cicâldău
Rezerve: Buzbuchi, T. Băluță, F. Coman, Eric, D. Dumitrescu, Ov. Herea, R. Hodorogea
Antrenor: Gheorghe Hagi

Salzburg: Stankovici – Lainer, Doin, Caleta-Car, Ulmer – Rzatkowski, Wolf, Samassekou, Berisha – Hwang, Dabbur
Rezerve: Carlos, P. Farkas, F. Gulbrandsen, A. Haidara, C. Leitgeb, T. Minamino, M. Pongracici
Antrenor: Marco Rose

Meciul FC Viitorul – FC Salzburg, din prima manşă a play-off-ului Ligii Europa, va avea loc joi, de la ora 21.45. „O dublă importantă. Avem în comun cu adversarii noştri anumite lucruri, suntem două echipe campioane, tinere, care investesc în tineri, care joacă un fotbal ofensiv, două echipe care totdeauna încearcă să câştige. Aceste lucruri mă fac să cred că o să iasă o dublă importantă, frumoasă, un meci frumos şi sperăm ca noi să ieşim câştigători. Am încredere în echipă, am avut după luna pe care am petrecut-o jucând din trei în trei zile două zile şi jumătate pauză, ne antrenăm de trei zile, se pare că lucrurile sunt bune, i-am văzut cu entuziasm, motivaţi, abia aşteaptă să jucăm meciul şi sperăm să facem un meci foarte bun, un rezultat pozitiv acasă. Adversarul are o istorie mult mai mare decât noi, bani mai mulţi, puternici, cu experienţă, dar sperăm să fim mai buni decât ei. Vor fi două meciuri extreme de frumoase. Sperăm să ne ridicăm la înălţimea meciului, cu mentalitate bună, cu încredere şi cu curaj. Nu avem nimic de pierdut, din contră, să jucăm cu toată încrederea, cu curaj şi cu fotbalul pe care îl ştim”, a spus Hagi.

Gheorghe Hagi consideră că jocurile cu FC Salzburg se vor disputa la o intensitate mare. „Important e să jucăm, să marcăm goluri, cu spiritul de a câştiga meciul. Mintea mea şi a jucătorilor este la meciul de mâine, să facem un meci bun, avem multe în comun cu adversarul, dar ei au mai multă experienţă. Vor fi un ritm şi o intensitate foarte mare. Vor fi două meciuri spectaculoase. Mâine trebuie să nu facem greşeli,să stăm bine, să facem fotbalul pe care îl ştim. O să încercăm să îipunem în dificultate. Sper să fu inspirat. Jocul fără minge trebuie să fie foarte bun mâine din partea fiecărui jucător”, a afirmat el.

Hagi a precizat că pentru FC Viitorul o calificare în grupe ar fi ceva fantastic. „Calificarea ar fi ceva fantastic. ar fi un lucru extraordinar. Am face iar un lucru nemaipomenit. Orice performanţă mare ar fi incredibilă pentru noi. Eu am convingerea că avem şansa noastră egală cu a lor, vom vedea dacă va fi aşa şi pe teren. Singurul dezavantaj mare pe care îl avem este că jucăm al doilea meci în deplasare”, a adăugat tehnicianul.

Englezul Anthony Taylor va arbitra meciul FC Viitorul – FC Salzburg

Arbitrul englez Anthony Taylor va conduce la centru partida FC Viitorul – FC Salzburg, din prima manşă a play-off-ului preliminariilor Ligii Europa.

El va fi ajutat de asistenţii Gary Beswick şi Adam Nunn, în timp ce Robert Madley va fi rezervă.

Taylor este arbitru în Premier League din 2010 şi pe lisa FIFA din 2013. El a condus ultima finală a Cupei Angliei, disputată între Chelsea şi Arsenal (1-2) şi finala Cupei Ligii din 2015, dintre Chelsea şi Tottenham (2-0)

Meciul de fotbal Viitorul Constanţa – FC Salzburg, din play-off-ul Ligii Europa, va fi transmis în direct, joi, de TVR

Meciul de fotbal dintre echipele Viitorul Constanţa şi FC Salzburg, din play-off-ul Ligii Europa, va fi transmis în direct de Televiziunea Română, joi, de la ora 21.45, la TVR 1 şi TVR HD. 

Meciul va fi comentat de Marian Olaianos şi Emil Hossu-Longin şi va fi precedat şi urmat, de la orele 21.15 şi 23.45, de ediţii speciale ”Repriza a treia”, transmise în direct din studioul de la Bucureşti şi moderate de Costin Deşliu, informează TVR.

Asemănător campioanei României, învinsă de APOEL Nicosia în preliminariile Champions League, şi campioana Austriei a ratat play-off-ul Ligii Campionilor, după 0-0 şi 1-1 cu croaţii de la Rijeka. Salzburg are în palmares UEFA Youth League 2017, cea mai importantă competiţie intercluburi pentru echipe de tineret.

 

Campioana României i-a vândut săptămâna trecută pe Benzar şi pe Nedelcu la FCSB, pentru aproape 3 milioane de euro. ”Poate voi alinia o echipă formată în proporţie de 90% din jucători ai Academiei”, a anunţat Gheorghe Hagi.

Viitorul este a patra echipă din România care se confruntă în cupele europene cu Salzburg, după UTA, Steaua şi Astra. Returul va avea loc în Austria, pe 24 august.

VIITORUL SALZBURG LIVE VIDEO STREAM ONLINE TVRVIITORUL – SALZBURG, meci din play-off-ul EUROPA LEAGUE, se joacă, joi, de la ora 21:45, la Ovidiu, LIVE VIDEO STREAM TVR. Partida contează pentru prima manşă. TVR transmite LIVE VIDEO STREAM ONLINE VIITORUL SALZBURG.

VIITORUL – SALZBURG ONLINE LIVE VIDEO STREAM. Viitorul speră să uite de eliminarea din Liga Campionilor cu o calificare în grupele Europa League. Va fi un duel între două campioane în play-off – trupa lui Hagi va înfrunta pe Salzburg, echipa care a câştigat titlul în Austria. Turul are loc pe stadionul din Ovidiu în această seară, de la ora 21.45.

VIITORUL – SALZBURG ONLINE LIVE VIDEO STREAM. „Ar fi foarte bine să câştigăm. Adversarul are o istorie mai mare, ani mai mulţi, bani mai mulţi, puternic, cu experienţă, dar sperăm, cu tinereţea noastră, să jucăm mai bine ca ei”, a declarat managerul tehnic al constănţenilor, Gheorghe Hagi, pentru DigiSport.

VIITORUL – SALZBURG ONLINE LIVE VIDEO STREAM. Salzburg este o adevarată multinaţională, cu fotbalişti din Brazilia, Croaţia, Israel, Mali şi Ghana în lot. Austriecii au fost eliminaţi din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor de croaţii de la Rijeka după două egaluri, 1-1 şi 0-0.

VIITORUL – SALZBURG ONLINE LIVE VIDEO STREAM. Campioana Austriei a mai fost de şase ori în grupele Europa League, ultima dată chiar sezonul trecut, o dată în grupele Ligii Campionilor, iar în 1994 a disputat finala Cupei UEFA, contra Interului.

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Românii care stau la casă sunt obligați să plătească. Este ORDIN în România
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
E ZIUA DECISIVĂ pentru milioane de români! Anunțul momentului
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Adevărul despre Traian Băsescu. A lovit sau nu a lovit copilul
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Mașinile sunt interzise. Restricția a intrat în vigoare de miercuri, 14 august, de la ora 20:00
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
Daniel Baciu, anunțul momentului pentru seniori după ce s-a terminat recalcularea! Șeful Casei de Pensii a dat vestea: „Avem o creștere a pensiei”
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...