SIMONA HALEP-SLOANE STEPHENS: 6-2, 6-1. Simona Halep, în finală cu Garbine Muguruza la CINCINNATI

Stephens - Halep 2-6, 1-6. Simona e în finală la Cincinnati. Duel cu Garbine Muguruza pentru locul 1 mondial.
Alina Costache
19 aug. 2017, 18:26
SIMONA HALEP-SLOANE STEPHENS: 6-2, 6-1. Simona Halep, în finală cu Garbine Muguruza la CINCINNATI

Simona Halep, locul 2 WTA, s-a calificat a doua oară în finala turneului de la categorie Premier 5 de la Cincinnati, după ce a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-2, 6-1, pe americanca Sloane Stephens, locul 151 WTA, beneficiară a unui wild card. Halep este pentru a treia oară în acest an la un meci de locul 1 WTA, după ce a ratat oportunităţi similare în finala de la Roland Garros şi în sferturile de finală de la Wimbledon.

UPDATE 00:30 – Stephens – Halep 2-6, 1-6. Simona e în finală la Cincinnati! Românca a cedat doar trei game-uri în fața americancei și urmează să o întâlnească pe Garbine Muguruza, duminică.UPDATE: SIMONA HALEP-SLOANE STEPHENS 6-2,  în doar 28 de minute


SIMONA HALEP-SLOANE STEPHENS LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT. LIVE STREAMING CINCINNATI. Meciul Simona Halep – Sloane Stephens se joacă, sâmbătă, nu înainte de ora 23.00, în semifinalele turneului de la Cincinnati. 

Ele se vor întâlni a doua oară în această lună. La 1 august, românca a învins-o, cu scorul de 7-6 (3), 6-0, pe americancă, în turul al doilea al turneului de categorie WTA de la Washington. Scorul general al întâlnirilor directe dintre ele este de 4-2, pentru Halep.

În cealaltă semifinală, Garbine Muguruza a trecut de nr.1 WTA, Karolina Pliskova, scor 6-3, 6-2 şi s-a calificat în finală.

Simona Halep poate deveni numărul 1 mondial dacă va câştiga turneul.

Tot sâmbătă la Cincinnati este programată finala probei de dublu, în care vor juca perechea Monica Niculescu/Su-Wei Hsieh (România/Taiwan) şi cuplul Yung-Jan Chan/Martina Hingis (Taiwan/Elveţia), cap de serie numărul 2. Această partidă va avea loc, duminică, în jurul orei 04.00, ora României.

Simona Halep, locul 2 WTA, s-a calificat în semifinalele turneului de la Cincinnati, după ce a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-4, 7-6 (1), pe britanica Johanna Konta, locul 7 WTA, Aceasta a fost prima victorie a româncei în faţa lui Konta în circuitul WTA, din patru partide. Halep a câştigat în acest an în faţa jucătoarei de origine australiană o partidă în Cupa Federaţiei, dispută la Mamaia.

Simona Halep ar fi trebuit să se impună cu uşurinţă, dar a ratat cinci mingi de meci în setul secund, două consecutive la 5-3 şi alte trei la rând, la 6-5. Ea are meritul de a nu-şi fi pierdut cumpătul în momentele dificile, ajutată fiind şi de Darren Cahill, care a intervenit de două ori, şi de a-şi fi ridicat foarte mult nivelul jocului când a fost în criză şi sub presiune

Halep a arătat o altă evoluţie în meciul cu Johanna Konta, superioară faţă de precedentele două partide jucate la Western&Southern Open, cu Taylor Townsend şi cu Anastasija Sevastova. Jucătoarea română a fost mai calmă şi mai concentrată, mai dispusă la efort şi mai inspirată.

Nesusţinută de primul serviciu, aflat la cote alarmante de nereuşită, românca a mizat foarte mult pe retur. În acelaşi timp, ea a cedat iniţiativa, a trimis des mingea pe centrul terenului, pentru a o lăsa pe adversară să deschidă unghiurile. Iar Konta nu a stat pe gânduri, şi-a luat responsabilitatea de a căuta loviturile decisive, dar a greşit mult, chiar din poziţii şi, mai ales, în momente favorabile, la numeroasele mingi de break avute. Când britanica a găsit marginile terenului, Halep şi-a pus în valoare mobilitatea ridicată şi a punctat decisiv.

Konta a fost prima care a rupt echilibrul cu un break, la 1-1. Halep a răspuns cu rebreak, a câştigat din nou pe serviciul adversarei la 3-2 şi a salvat un 0-40 la 4-2, pentru a se distanţa la trei ghemuri pe tabelă. La 5-3, Halep a fost condusă pe propriul serviciu cu 15-40, apoi a avut o minge de set, dar Konta a reuşit break-ul. A fost un moment care părea că-i readuce Simonei Halep starea de irascibilitate arătată în acest sezon american. Dar l-a chemat pe antrenorul Darren Cahill, care a reuşit să o liniştească şi, cu un rebreak, Halep a luat primul set, cu 6-4, după 46 de minute.

Konta a început setul secund câştigând pe serviciul adversarei, dar a continuat să greşească excesiv şi a pierdut următoarele patru ghemuri. Apoi, jocul s-a echilibrat din nou, însă Halep a reuşit să ajungă la 5-3 şi să servească pentru câştigarea partidei. Ea a avut 40-15, dar a irosit cele două mingi de meci, pentru că Johanna Konta a jucat la nivelul cel mai înalt de până atunci şi a străpuns apărarea rivalei. După ce a făcut cadou numeroase puncte, Konta a găsit resurse pentru lovituri excepţionale, egalând la 5 şi conducând în următorul ghem cu 40-15 pe serviciul româncei. Obligată de jocul adversarei şi după ce Cahill intervenise a doua oară, Halep nu a cedat şi şi-a ridicat şi ea nivelul evoluţiei, întorcând soarta ghemului în favoarea ei. A fost un moment care a mai slăbit încrederea Johannei Konta şi Halep a avut 40-0 pe serviciul ei. Penru că Johanna Konta a servit foarte bine, Halep a ratat toate cele trei mingi de meci şi setul a ajuns în tie-break. De această dată, Simona Halep nu a mai iertat şi a câştigat cu 7-1, punând capăt meciului după o oră şi 50 de minute de la start.

Învinsă în sferturi la Wimbledon de Konta, într-un meci ce putea să-i aducă locul 1 WTA , Halep are acum din nou ocazia să lupte pentru a deveni în premieră lider al WTA. Pentru această performanţă, ea are nevoie acum să câştige trofeul la Cincinnati.

Simona Halep a afirmat că a fost un pic prea nervoasă şi din acest motiv a ratat cinci mingi de meci înainte de a câştiga partida cu Johanna Konta, din sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati.

În penultimul act, Halep va evolua cu Sloane Stephens, locul 151 WTA, beneficiară a unui wild card. Ele se vor întâlni a doua oară în această lună. La 1 august, românca a învins-o, cu scorul de 7-6 (3), 6-0, pe americancă, în turul al doilea al turneului de categorie WTA de la Washington. Scorul general al întâlnirilor directe dintre ele este de 4-2, pentru Halep.

În cealaltă semifinală vor evolua Karolina Pliskova din Cehia, locul 1 WTA, şi spaniola Garbina Muguruza, locul 6 WTA.

Calificarea în semifinale este recompensată la Cincinnati cu un premiu de 128.330 de dolari şi cu 350 de puncte WTA.

Simona Halep a ajuns anul trecut tot în faza semifinalelor la Cincinnati, când a pierdut, cu 3-6, 4-6, în faţa germanei Angelique Kerber. În 2015, Halep a evoluat în finală, fiind învinsă de Serena Williams, cu scorul de 6-3, 7-6 (5).

SIMONA HALEP-SLOANE STEPHENS LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul doi mondial, s-a calificat, vineri, în semifinalele turneului WTA de la Cincinnati (Ohio), dotat cu premii totale în valoare de 2.536.154 dolari, după ce a învins-o pe britanica Johanna Konta, cu 6-4, 7-6 (1). SIMONA HALEP-SLOANE STEPHENS LIVE VIDEO STREAM ONLINE În această noapte, Halep joacă cu Sloane Stephens, jucătoarea americană pe care a învins-o în urmă cu două săptămâni. SIMONA HALEP-SLOANE STEPHENS LIVE VIDEO STREAM ONLINE

SIMONA HALEP-SLOANE STEPHENS LIVE VIDEO STREAM ONLINE Victorie muncită 

SIMONA HALEP-SLOANE STEPHENS LIVE VIDEO STREAM ONLINE Halep a reuşit să câştige într-o oră şi 50 de minute. 

SIMONA HALEP-SLOANE STEPHENS LIVE VIDEO STREAM ONLINE Simona a început cu dreptul (1-0), dar apoi a cedat următoarele două ghemuri (1-2). Halep a legat apoi patru ghemuri la rând, pe fondul unui joc foarte strâns, ajungând la 5-2. Românca i-a permis adversarei să se apropie la 5-4, ratând o minge de set, dar a încheiat primul act cu un break la zero (6-4).

SIMONA HALEP-SLOANE STEPHENS LIVE VIDEO STREAM ONLINE Konta (26 ani, 7 WTA) a debutat în setul al doilea cu break, însă a urmat o nouă serie splendidă de patru ghemuri a Simonei (4-1), care apoi a condus cu 5-2. Halep a ratat două mingi de meci la 5-3, iar apoi Konta a restabilit egalitatea, 5-5. Britanica a fost aproape să preia conducerea, dar Simona a salvat două mingi de break şi a făcut 6-5. Halep a avut apoi 40-0 pe serviciul britanicei, dar a ratat cele trei noi mingi de meci şi jocul a ajuns în tiebreak. Halep a dominat tiebreak-ul, adjudecat cu 7-1.

SIMONA HALEP-SLOANE STEPHENS LIVE VIDEO STREAM ONLINE Puțini ași

SIMONA HALEP-SLOANE STEPHENS LIVE VIDEO STREAM ONLINE Halep (25 ani) a avut 3 aşi în acest meci, a făcut două duble greşeli, salvând 13 din cele 17 mingi de break create de Konta. Românca a avut 15 winners şi a comis 17 erori neforţate.

De partea cealaltă, Konta a adunat 4 aşi, a făcut o dublă greşeală, a salvat 6 din cele 11 mingi de break, a reuşit 26 de mingi direct câştigătoare, dar a făcut şi 34 de erori neforţate.

SIMONA HALEP-SLOANE STEPHENS LIVE VIDEO STREAM ONLINE Scorul meciurilor directe dintre Halep şi Konta este acum de 3-3. Konta s-a impus în 2015 la Wuhan, în optimi, cu 6-3, 3-6, 7-5, anul acesta, la Miami, în sferturi, cu 3-6, 7-6 (7), 6-2, şi la Wimbledon în sferturi, luna trecută, cu 6-7 (2), 7-6 (5), 6-4. În afara victoriei de la Cincinnati, Simona a mai obţinut două succese în Fed Cup, cu 6-1, 6-3, pe 23 aprilie, la Mamaia, şi în 2014, la Budapesta, cu 6-1, 6-4. Cele două au mai disputat anul acesta un meci demonstrativ, la turneul Tie Break Tens, unde Halep s-a impus cu 10-2.

SIMONA HALEP-SLOANE STEPHENS LIVE VIDEO STREAM ONLINE Cât e scorul direct

SIMONA HALEP-SLOANE STEPHENS LIVE VIDEO STREAM ONLINE Românca şi-a asigurat un cec de 128.330 dolari şi 350 de puncte WTA, urmând să joace în penultimul act cu americanca Sloane Stephens, care a dispus în sferturi cu 6-1, 7-6 (3) de germanca Julia Goerges. Halep are 4-2 în meciurile directe cu Stephens (24 ani, 151 WTA), câştigând ultimele trei meciuri, cel mai recent acum două săptămâni, la Washington, în primul tur, cu 7-6 (3), 6-0.

Halep a pierdut finala la Cincinnati în 2015, în faţa Serenei Williams, iar anul trecut s-a oprit în semifinale, învinsă de Angelique Kerber.

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Românii care stau la casă sunt obligați să plătească. Este ORDIN în România
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
E ZIUA DECISIVĂ pentru milioane de români! Anunțul momentului
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Adevărul despre Traian Băsescu. A lovit sau nu a lovit copilul
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Mașinile sunt interzise. Restricția a intrat în vigoare de miercuri, 14 august, de la ora 20:00
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
Daniel Baciu, anunțul momentului pentru seniori după ce s-a terminat recalcularea! Șeful Casei de Pensii a dat vestea: „Avem o creștere a pensiei”
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...