Kristen Stewart l-a înşelat pe Robert Pattinson. Află cu cine

Actriţa americană Kristen Stewart l-a înşelat pe partenerul ei de viaţă, Robert Pattinson, cu un regizor de la Hollywood, care este căsătorit şi are doi copii, informează câteva surse citate de people.com.
Romania TV
25 iul. 2012, 09:53
Kristen Stewart l-a înşelat pe Robert Pattinson. Află cu cine

Relaţia dintre cei doi protagonişti din franciza „Amurg/ Twilight” a fost puternic zguduită de apariţia în presă a unor articole potrivit cărora Kristen Stewart a avut o legătură amoroasă de scurtă durată cu regizorul Rupert Sanders.

Kristen este complet devastată. Spune că a fost o greşeală şi că i-a lipsit complet judecata„, afirmă o sursă.

Aventura actriţei americane cu Rupert Sanders, regizorul cu care a colaborat la filmul „Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător/ Snow White and the Huntsman”, a avut loc cu puţin timp în urmă, a precizat aceeaşi sursă, informează people.com.

Nu a avut o relaţie de dragoste cu Rupet. A fost doar o aventură scurtă, care nu ar fi trebuit să se întâmple. Ea nu a vrut să rănească pe nimeni. Este o persoană bună, care a făcut însă o alegere proastă„, a spus aceeaşi sursă.

Regizorul britanic Rupert Sanders este căsătorit cu modelul Liberty Ross. Cuplul are doi copii – Skyla şi Tennyson.

Kristen Stewart, în vârstă de 22 de ani, şi Robert Pattinson, în vârstă de 26 de ani, au apărut împreună, recent, la Comic-Con 2012 şi păreau fericiţi. Ei au făcut şi câteva glume cu această ocazie, vorbindu-le jurnaliştilor despre scenele de dragoste pe care le-au filmat pentru seria „Amurg/ Twilight”.

Presa americană a anunţat în urmă cu câteva zile că cei doi actori – care se află într-o relaţie de lungă durată, după ce s-au întâlnit pe platourile de filmare ale francizei „Amurg/ Twilight” – au decis să se mute oficial împreună, dorind să ducă relaţia lor de dragoste la un nivel superior.

Seria „Amurg/ Twilight” prezintă povestea unei tinere, Bella Swan, interpretată de Kristen Stewart, care se îndrăgosteşte de vampirul Edward Cullen, interpretat de actorul britanic Robert Pattinson, într-o lume în care vampirii şi vârcolacii trăiesc printre oamenii obişnuiţi.

Primele patru lungmetraje din franciza de succes „Twilight” – „Amurg”, de Catherine Hardwicke, „Saga Amurg: Lună Nouă”, în regia lui Chris Weitz, „Saga Amurg: Eclipsa”, de David Slade, şi „Saga Amurg: Zori de Zi – Partea I”, de Bill Condon – au obţinut împreună încasări de 2,5 miliarde de dolari. Ultimul film din serie, intitulat „Saga Amurg: Zori de Zi – Partea II”, va fi lansat pe marile ecrane pe 16 noiembrie 2012.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Cum se spune corect: “viruși” sau “virusuri”? Confuzia pe care o fac mulți români
Capital.ro
Dispar banii cash. Capcana de care oamenii n-au fost conștienți. Băncile dau banii înapoi
Playtech.ro
Două eleve din România au obținut 2 medalii de argint și 2 de bronz la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2024
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Avertisment pentru utilizatorii de iPhone și Android. Riscuri mari la încărcarea prin USB
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Roxana Dobre l‐a părăsit pe Florin Salam! Și-a luat copiii și a fugit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Autonomie în Ținutul Secuiesc! S-a aflat marele plan al maghiarilor: Îi vindeți pe români
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Primele decese din lume cauzate de virusul Oropouche înregistrate în Brazilia
MediaFlux
BANI în plus la PENSIE. Pensionarii care vor beneficia de 2 MAJORĂRI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!