HOROSCOP SEPTEMBRIE 2017: Zodii care îşi găsesc sufletul-pereche în această toamnă

Toamna care va veni în mai puțin de o lună se anunță una tumultoasă din foarte multe puncte de vedere, mai ales dacă vorbim despre aspectul amoros. În anotimpul în care natura oferă un spectacol al culorilor, speranțele zodiilor reînvie, iar dragostea o să înflorească, în ciuda atmosferei lipsite de viață.
Alina Costache
30 aug. 2017, 11:27
HOROSCOP SEPTEMBRIE 2017: Zodii care îşi găsesc sufletul-pereche în această toamnă

Fecioară

Fecioarele s-au concentrat prea mult pe muncă în ultima perioadă și au uitat să se mai preocupe de ele. Toamna vine cu câteva schimbări, astfel că va apărea cineva în viața lor și va reuși să le detașeze de partea profesională. Își întâlnesc sufletul-pereche la momentul potrivit, pentru că vor conștientiza ce este mai important pentru ele și ce ar trebui să conteze mai mult. Femeile Fecioară sunt foarte harnice și își doresc să facă totul perfect, dar în unele momente au nevoie de o pauză în care să se detașeze de la problemele cotidiene și să petreacă mai mult timp cu cel care le va fi suflet pereche.

Scorpion

Nativelor născute în zodia Scorpion nu le mai priește perioada de singurătate pe care au traversat-o cu greu. Începând cu luna septembrie, situația o să se schimbe, iar persoana care apare în viașa lor își va lua foarte în serios misiunea de a le face fericite. Lucrurile se vor desfășura ușor, fără presiune, astfel că povestea de dragoste care prinde contur se va transforma în ceva ce ar putea dura toată viața.

Norocul celor născute în această zodie este că sunt extrem de sociabile, cu o imaginație care depășește granițele, lucru ce le face să atragă foarte mulți oameni în jurul lor. Atitudinea pe care o adoptă va ușura considerabil găsirea sufletului pereche, așa că lozul fericirii este la ele în buzunar toamna aceasta.

Vărsător

Cele născute în Vărsător au încredere că dragostea va ajunge la ele mai repede decât s-ar aștepta. Preferă să aștepte și să nu forțeze cu nimic mâna destinului, iar acest lucru o să se întâmple. În viitorul apropiat, mai exact în cele trei luni de toamnă, viața femeilor din zodia Vărsător se va schimba complet cu ajutorul sufletului pereche pe care îl vor întâlni.

Firea glumeață și extrem de pozitivă reușește să îi facă pe ceilalți să zâmbească, astfel că această poftă de viață nu va trece neobservată.

Pești

Femeia Pești a trecut prin dezamăgiri constante și a întâlnit persoane care au reușit să o rănească profund. Încrederea sa în oameni a avut de suferit, dar acest lucru este pe cale să se schimbe. Astrologii prevăd în această toamnă că persoanele născute în acest semnzodiacal își vor întâlni sufletul pereche care va reuși să le readucă la viață și să le ofere o stare de spirit mai bună.

Deși femeia Pești este mai retrasă și nu prea îi place să comunice, situația actuală o va face să își schimbe atitudinea și să se concentreze mai mult pe a cunoaște oameni. Conștientizează faptul că nu va întâlni pe cineva dacă va sta închisă între patru pereți.

Aceste patru zodii vor avea o toamnă care o să le rămână cu siguranță în amintiri. Întâlnirea sufletului pereche le va schimba total starea și le va aduce la un nivel de fericire la care doar sperau.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!