ROMANIA – ARMENIA LIVE VIDEO ONLINE TVR: 1-0 Stancu ratează penalty, Maxim înscrie!

România s-a impus greu în disputa cu Armenia de pe Arena Națională, scor 1-0, printr-un gol marcat de Maxim în minutele de prelungire ale meciului.  
Romania TV
01 sept. 2017, 19:08
ROMANIA - ARMENIA LIVE VIDEO ONLINE TVR: 1-0 Stancu ratează penalty, Maxim înscrie!

ROMANIA – ARMENIA 1-0, gol Maxim!

  • România acumulează 9 puncte și rămâne pe locul patru, la patru puncte de Danemarca și Muntenegru;
  • Următorul meci: Muntenegru – România se joacă pe 4 septembrie. Ambele partide încep la ora 21:45. 

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Puncte
1. Polonia 16p
2. Muntenegru 13p
3. Danemarca 13p
4. România 9p
5. Armenia 6p
6. Kazahstan 2p


ROMANIA ARMENIA LIVE. Unde vezi LIVE VIDEO ONLINE STREAM meciul ROMANIA-ARMENIA. În primul meci al zilei din Grupa E, KAZAHSTAN – MUNTENEGRU 0-3 (Vesovic 31, Beciraj 53, Simic 63). Vineri se mai joacă, tot de la ora 21:45, DANEMARCA-POLONIA 0-1 (Delaney 15). Clasamentul în timp real AICI.

Min. 55: Stancu ratează o lovitură de la 11 m.

ROMANIA – ARMENIA LIVE VIDEO ONLINE TVR: 0-0 la pauză

Min. 38: GOL anulat pentru Florin Andone, pozitie de ofsaid.

 
Min. 14. MARE OCAZIE ARMENIA! Mkhtaryan a reușit să creeze panică în careul nostru, i-a pasat în zonă centrală, printre fundașii noștri centrali, lui Barseghian iar acesta din urmă a reușit să șuteze, dar Tătărușanu a demonstrat că este un portar mare și a respins în lateral. 
Min. 9: OCAZIE ROMÂNIA! Totul a plecat de la o gafă a lui Mkhtaryan, ai noțștri au recuperat, Băluță i-a pasat lui Stancu iar acesta din urmă, dintr-o poziție foarte bună, 14 metri, poziție centrală, a trimis peste transversală.


ROMANIA: Tătăruşanu – Benzar, Chiricheş, Toşca, Cr. Ganea – Pintilii, N. Stanciu – Chipciu, Băluţă, B. Stancu – Fl. Andone. 

* Costel Pantilimon (30 de ani) a fost împrumutat pentru un sezon de la Watford la Deportivo la Coruna, în La Liga, anunță cotidianul spaniol Marca.


„Tricolorii” sunt pe locul 4 în grupa E, cu şase puncte după şase meciuri, şi mai au doar şanse matematice de calificare la turneul final din Rusia. Mai mult, postul lui Daum e în pericol din cauza rezultatelor înregistrate și un pas greșit în duelul din această seară îi poate fi fatal neamțului.

Christoph Daum pregătește o formulă ofensivă cu Armenia și speră să păstreze naționala României în calculele pentru Mondialul din Rusia. Neamțul va miza totul pe cartea atacului și pregătește o surpriză în echipa de start. Deși sistemul de joc va fi 4-2-3-1, selecționerul României va trimite în teren un singur închizător, iar în primul 11 îi vom regăsi pe Băluță sau Stanciu.

Decarul oltenilor se află în fața primului meci ca titular, după debutul cu gol din partida cu Chile. Stanciu a început sezonul ca rezervă la Anderlecht, dar se bucură în continuare de încrederea lui Daum.

Tricolorii au nevoie de 12 puncte în ultimele 4 meciuri din grupă pentru a mai spera la calificare. Bineînțeles nu de pe prima poziție, adjudecată deja de Polonia ci de pe locul 2, care duce la baraj. Pe lângă asta, naționala lui Daum mai are nevoie de și de ajutorul polonezilor, care ar trebui să învingă contracandidatele tricolorilor, Danemarca și Muntenegru.

ROMANIA – ARMENIA LIVE VIDEO ONLINE TVR: ECHIPELE PROBABILE:

România (4-2-3-1): Tătăruşanu – Benzar, Chiricheş, Toşca, C. Ganea – Pintilii, N. Stanciu – Chipciu, Băluţă, Stancu – Fl. Andone
Antrenor: C. Daum

Armenia (4-2-3-1): Beglaryan – Hambardzumyan, Voskanyan, Andonian, Daghbashyan – Yedigaryan, Grigoryan – Pizzelli, Mkhitaryan, Barseghyan – Ozbiliz 
Antrenor: A. Petrosian

ROMANIA – ARMENIA LIVE VIDEO ONLINE TVR: ce au spus cei doi antrenori:

Christoph Daum

„Ca antrenor am trecut prin multe situatii dificile in 30 de ani de cariera, am pierdut si castigat meciuri importante, dar intotdeauna mi-am asumat responsabilitatea. Nu mi-e teama de reactia suporterilor, prin fiecare meci am devenit mai puternic. Acum sunt optimist ca vom face un meci bun, ca vom obtine un rezultat bun si vom avea o relatie buna cu fanii. Eu sunt motivat si in asta cred. Cred ca daca jucatorii isi vor depasi limitele, ca in meciul cu Chile (amicalul din iunie, scor 3-2), acestea vor fi consecintele. Daca aveam o pozitie mai buna in grupa cu siguranta am fi avut mai multi suporteri maine. Trebuie sa luptam in acest meci pentru a readuce aceasta atentie inspre echipa nationala. Trebuie sa aratam si o imagine buna, pentru a intari aceasta relatie cu spectatorii. Meciul cu Chile este punctul de la care trebuie sa plecam si trebuie sa urmam aceasta linie”, a spus  Christoph Daum.

„Nu stiu daca in acest moment e un avantaj ca am castigat la Erevan, pentru ca acum Armenia e cu totul alta echipa, e o echipa noua, a un alt sistem de utilizare a contraatacului, e o echipa total diferita fata de Erevan, dar va asigur ca jucatorii sunt bine pregatiti, avem informatii despre minusurile si plusurile Armeniei, acum ramane sa punem in practica potentialul nostru, sa controlam jocul, sa dominam si sa inscriem”.

„Maine vom folosi un sistem defensiv care sa se poata transforma pe durata partidei in functie de evolutie. Cred ca nu am gresit cand am folosit sistemul cu trei fundasi centrali cu Polonia si Danemarca, dar faptul ca nu am castigat e cu totul altceva. Am incredere ca jucatorii dau maximum, tot ce pot in acest moment, si le multumesc pentru cum reactioneaza, pentru ca sunt gata sa dea totul pentru Romania”, a adaugat selectionerul Romaniei.

Artur Petrosyan

„Am incredere in jocul nostru ca ne va aduce un rezultat bun in partida de maine cu Romania. La echipa noastra au avut loc foarte multe schimbari dupa meciul pierdut la Erevan cu 0-5 in fata Romaniei. Am incercat sa transformam in bine foarte multe lucruri si sunt sigur ca ideile pe care le vom pune in practica ne vor aduce un rezultat pozitiv. Jucatorii sunt pregatiti 100 la suta si cred ca maine vom avea parte de un meci foarte interesant. Echipa ca intreg este cel mai periculos jucator al Romaniei. Sincer sa fiu, la inceputul preliminariilor nu ma asteptam ca Romania sa aiba in acest moment acelasi numar de puncte ca noi”, a spus Artur Petrosyan.

 „A fost un meci diferit la Erevan cu Romania. Am avut atunci un jucator eliminat si s-a dat un penalty impotriva noastra inca de la inceputul partidei, iar apoi ne-a fost dificil sa mai revenim in joc. Dar de atunci lucrurile s-au schimbat. Obiectivul nostru este sa castigam fiecare partida. Noi nu avem obiectivul de a ne califica in aceasta campanie. Ne propunem sa ne dezvoltam pas cu pas”, a adaugat tehnicianul armean.

„Trebuie sa fiu sincer si sa spun ca nu cred ca Romania are in momentul de fata un jucator de nivelul lui Mhitarian. Dar sa nu credeti ca nu cunosc jucatorii romani. Stiu ca Romania are jucatori buni, cu potential, insa niciunul dintre ei nu este in acest moment la nivelul lui”.

S-au disputat in Grupa E pana acum:

Romania – Muntenegru 1-1

Danemarca – Armenia 1-0
Kazahstan – Polonia 2-2 
Armenia – Romania 0-5
Muntenegru – Kazahstan 5-0
Polonia – Danemarca 3-2
Kazahstan – Romania 0-0
Danemarca – Muntenegru 0-1
Polonia – Armenia 2-1
Armenia – Muntenegru 3-2
Danemarca – Kazahstan 4-1
Romania – Polonia 0-3
Armenia – Kazahstan 2-0
Muntenegru – Polonia 1-2
Romania – Danemarca 0-0
Kazahstan – Danemarca 1-3
Muntenegru – Armenia 4-1
Polonia – Romania 3-1

Clasament:

1 Polonia 16 puncte (15-7)
2 Muntenegru 10 (14-7)
3 Danemarca 10 (10-6)
4 Romania 6 (7-7)
5 Armenia 6 (7-14)
6 Kazahstan 2 (4-16). 

Au mai ramas de disputat:

1 septembrie 2017: Kazahstan – Danemarca (ora 19:00), Danemarca – Polonia, Romania – Armenia (ora 21:45)

4 septembrie 2017: Armenia – Danemarca (ora 19:00), Muntenegru – Romania, Polonia – Kazahstan (ora 21:45)

5 octombrie 2017: Armenia – Polonia (ora 19:00), Muntenegru – Danemarca, Romania – Kazahstan (ora 
21:45)

8 octombrie 2017: Danemarca – Romania, Kazahstan – Armenia, Polonia – Muntenegru (ora 19:00).

Castigatoarele celor 9 grupe de calificare obtin dreptul de a juca la Campionatul Mondial de fotbal, in timp ce 8 din cele 9 ocupante ale locurilor secunde vor disputa un baraj, in dubla mansa.

România – Armenia, azi, ora 21.45. Specialiştii în matematică ne dau 6% şanse de calificare, Daum îşi face bagajele

Echipa naţională a României trebuie să bată tot până la finalul campaniei pentru a ţine în viaţă speranţele minuscule la calificare. Un site de specialitate care „jonglează“ cu probabilităţi matematice în fotbal ne oferă 6,7% şanse de a prinde locul doi. ŞTIRI PE ACEEAŞI TEMĂ Cristoph Daum: „Nu cerşesc un loc de muncă“ Nici Anghel Iordănescu nu-l mai vrea pe Daum la naţională: „Bâjbâie, a… Becali vrea răul naţionalei: declaraţii regretabile din partea celui c… Metroul îşi prelungeşte vineri programul cu o oră şi jumătate, pentru … Circa 20.000 de spectatori vor susţine în această seară România în meciul cu Armenia de pe „Arena Naţională“ (ora 21.45, TVR 1), partidă în care nu ne permitem altceva decât o victorie, cu cât mai mare ca diferenţă de scor, cu atât mai bine. Naţionala lui Cristoph Daum a strâns doar şase puncte din şase posibile în Grupa E de calificare la Campionatul Mondial, întocmai precum adversarul de azi, şi nu îşi leagă speraţele decât de matematică şi de o oarecare formă bună arătată în amicalul cu Chile. Naţionala are nevoie de patru victorii din ultimele patru meciuri şi nici aşa nu ar fi sigură de clasarea pe locul al doilea şi nici măcar de prezenţa la baraj, pentru că cel mai slab loc doi din preliminarii este automat eliminat.  O mână de ajutor aşteptăm şi de la Polonia, cea mai bună echipă a grupei, care trebuie să încurce Danemarca şi Muntengru pentru a ne facilita nouă urcarea în claament. Sunt calcule fanteziste şi situaţia a rezumat-o cel mai bine Nicolae Stanciu, mijlocaşul lui Anderlecht: „Şansele de calificare sunt compromise“. Un site de specialitate care „jonglează“ cu probabilităţi matematice în fotbal ne oferă 6,7 % şanse de a mai ocupa locul al doilea în grupa de calificare şi a de a ne prezenta la baraj. O cifră „generoasă“, dacă ne raportăm la jocul prestat de tricolori şi la programul ulterior: pe lângă partidele de acasă cu Armenia şi Kazahstan, România are două deplasări grele, cu Muntenegru şi Danemarca, de unde e e greu de crezut că se va întoarce cu şase puncte.

ROMANIA – ARMENIA LIVE VIDEO ONLINE TVR: 25.000 DE FANI TRICOLORI

România mai are doar șanse teoretice pentru a ajunge la barajul pentru CM 2018, însă meciul cu Armenia va strânge pe Arena Națională un număr destul de important de suporteri. Până aseară, Federația vânduse în jur de20.000 de tichete. Astfel, sunt șanse destul de mici să fie deschis și inelul 3 al stadionului din București. Probabil azi FRF va mai vinde măcar 4-5 mii de bilete, așadar la ora jocului în tribune sunt așteptați în jur de 25.000 de oameni. 

Pe primele două inele ale Arenei Naționale intră aproximativ 26.000 de oameni. Asistența se anunță însă a fi mult mai mică față de cea de la meciul cu Polonia, când au fost 48.531 de oameni.

Meciurile următoare: 

1 septembrie 2017: Kazahstan- Muntenegru, Danemarca- Polonia, România- Armenia
4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan
5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia
8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru 

Federaţia Română de Fotbal a făcut cerere la Metrorex pentru ca circulaţia metroului să fie prelungită în seara de vineri, atunci când se joacă România-Armenia. Prelungirea cu o oră a programului costă 10.000 de euro!

„Pentru a veni în întâmpinarea fanilor care vor asista la meci, Federaţia Română de Fotbal a solicitat Metrorex prelungirea programului trenurilor de metrou. Astfel, acestea vor circula cu o oră şi jumătate peste programul normal”, a anunţat FRF.

Peste două sute de poliţişti vor acţiona pentru menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere la meciul dintre România şi Armenia. Partida va avea loc pe Arena Naţională, vineri, de la ora 21.45.

Peste două sute de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti vor acţiona pentru menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere, cu ocazia desfăşurării meciului de fotbal dintre echipele reprezentative ale României şi Armeniei.

Poliţiştii vor acţiona, atât în proximitatea stadionului, cât şi în alte zone de interes, asigurând, totodată, accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră.

În acest sens, poliţiştii vor organiza şi intensifica acţiunile de patrulare în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înşelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor din genţi sau buzunare, respectiv a furturilor de/din auto.

Totodată, Poliţia Capitalei va accentua activităţile de prevenire şi combatere a infracţiunilor săvârşite cu violenţă şi a faptelor de natură să împiedice desfăşurarea normală a acestui eveniment.

Tricolorii pregătesc jocurile cu Armenia şi Muntenegru din preliminariile Campionatului Mondial FIFA Rusia 2018. Primul meci se dispută pe 1 septembrie, pe Arena Națională, iar al doilea în deplasare, la Podgorica, pe 4 septembrie. Ambele partide vor fi transmise de TVR 1 şi TVR HD, începând cu ora 21.45, prima, cu comentariul lui Dragoş Bocanaciu şi al lui Marian Olaianos, iar a doua îl va avea la microfon tot pe comentatorul sportiv Marian Olaianos.

România – Armenia şi Muntenegru – România vor fi precedate şi urmate, de la orele 21.00 şi 23.45, de ediţii speciale Repriza a treia, transmise în direct şi moderate de Costin Deşliu. Invitaţii acestuia sunt foste glorii ale Naţionalei României – Ciprian Marica şi Florin Prunea. După miezul nopţii, la TVR 1 şi TVR HD, vor fi rezumatele tuturor partidelor disputate în grupa noastră şi în celelalte grupe de calificare.

 

Dubla cu Armenia şi Muntenegru este decisivă. Naţionala are nevoie de 6 puncte pentru a rămâne în cursa de calificare. O calificare ce nu poate veni decât la baraj. Din acest punct al preliminariilor, România trebuie să câştige toate cele 4 meciuri pentru a avea şanse la locul 2. Prima partidă este cea cu Armenia, singurul adversar din grupă pe care am reuşit să îl învingem. În toamna trecută, la Erevan, România a câştigat în faţa Armeniei cu 5-0. Toţi cei 5 marcatori de atunci sunt şi acum în lotul convocat de Cristoph Daum”, precizează jurnalistul sportiv Marian Olaianos.

Pentru cele două partide ale Naţionalei de la început de septembrie, selecţionerul Christoph Daum a convocat următorii jucători:

Portari: Ciprian Tătăruşanu (FC Nantes), Costel Pantilimon (Watford), Florin Niţă (FCSB)

Fundaşi: Bogdan Ţîru (FC Viitorul), Vlad Chiricheş (Napoli), Valerică Găman (Karabükspor), Alin Toşca (Betis), Cosmin Moţi (Ludogorets), Romario Benzar (FCSB), Steliano Filip (Dinamo), Cristian Ganea (FC Viitorul), Sergiu Hanca (Dinamo)

Mijlocaşi: Eric Bicfalvi (FC Ural), Răzvan Marin (Standard), Nicolae Stanciu (Anderlecht), Mihai Pintilii (FCSB), Alexandru Băluţă (CSU Craiova), Ciprian Deac (CFR Cluj), Alexandru Maxim (Mainz)

Atacanţi: Andrei Ivan (FC Krasnodar), Alexandru Chipciu (Anderlecht), Bogdan Stancu (Bursaspor), Florin Andone (Deportivo), Adrian Popa (Reading).

„Luni seara, la Podgorica, România poate arăta că vrea să rămână în eşalonul 2 al fotbalului european. O înfrângere în faţa selecţionatei din Muntenegru ne va lăsa să luptăm cu Armenia pentru locul 4 în grupă”, mai adaugă Marian Olaianos.

Din grupa E de calificare la Cupa Mondială FIFA Rusia 2018 mai fac parte, alături de reprezentativa României, naţionalele Poloniei, Danemarcei, Muntenegrului, Armeniei şi Kazakhstanului. Următorele meciuri pe care le va susţine Naţionala după întâlnirea de luni, de la Podgorica, vor fi pe 5 octombrie, acasă, la Ploieşti, în compania reprezentativei Kazakhstanului şi pe 8 octombrie, la Copenhaga, cu Naţionala Danemarcei. TVR transmite în direct şi în exclusivitate toate meciurile Naţionalei de fotbal a României din preliminariile CM FIFA Rusia 2018.

 

ROMÂNIA-ARMENIA LIVE CM 2018 ONLINE STREAM TVR 1 Selecţionerul echipei naţionale de fotbal, Christoph Daum, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că nu cerşeşte un loc de muncă în România şi că după meciul cu Muntenegru din 4 septembrie este dispus să discute despre orice, inclusiv dacă mai rămâne sau nu la conducerea reprezentativei României. ROMÂNIA-ARMENIA LIVE CM 2018 ONLINE STREAM TVR 1

ROMÂNIA-ARMENIA LIVE CM 2018 ONLINE STREAM TVR 1 Daum admite că a greșit

ROMÂNIA-ARMENIA LIVE CM 2018 ONLINE STREAM TVR 1 „Nu poţi garanta succesul, îl poţi doar pregăti. Nu am folosit corect cuvântul la ultima conferinţă de presă. Am vrut să spun că sunt deplin convins de calitatea jucătorilor şi că România are un viitor. Acum, după un an de la instalare, ştiu mai multe despre fotbalul românesc, despre mentalitatea de aici şi despre cluburile de fotbal din România. Din punctul meu de vedere consider că sunt mult mai bine pregătit decât în momentul în care am fost numit selecţioner. După partida cu Muntenegru putem discuta despre orice, dacă demisionez, dacă plec, dacă rămân. Nu cerşesc un loc de muncă aici. Îmi asum responsabilitatea pentru această echipă, pentru aceşti jucători, dar numai până la un punct, apoi voi spune la revedere. Există o limită pentru mine”, a spus el. 

ROMÂNIA-ARMENIA LIVE CM 2018 ONLINE STREAM TVR 1 Antrenorul german susţine că are încredere în jucătorii echipei naţionale a României, chiar dacă şansele la calificare sunt iluzorii. „Spuneţi că avem şanse iluzorii de calificare, dar trăim toţi cu foarte multe iluzii. Uneori reuşim să le transformăm în realitate, alteori nu. Important este ca de fiecare dată să încercăm să transformăm în realitate aceste iluzii. Eu am încredere că aceşti jucători dau maximum acum şi fac bine ceea ce fac. Ei sunt gata să se dezvolte şi să dea totul pentru România”, a menţionat Daum. 

ROMÂNIA-ARMENIA LIVE CM 2018 ONLINE STREAM TVR 1 Pregătiri la Mogoșoaia

ROMÂNIA-ARMENIA LIVE CM 2018 ONLINE STREAM TVR 1 Echipa naţională a României se află în aceste zile în cantonament la Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia unde se pregăteşte pentru meciurile cu Armenia şi Muntenegru din preliminariile Cupei Mondiale 2018 din Rusia. România întâlneşte Armenia, vineri, 1 septembrie, de la ora 21,45, pe Arena Naţională. Cea de-a doua partidă, cu Muntenegru, este programată în deplasare, la Podgorica, în 4 septembrie, tot de la ora 21,45. 

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Românii care stau la casă sunt obligați să plătească. Este ORDIN în România
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
E ZIUA DECISIVĂ pentru milioane de români! Anunțul momentului
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Adevărul despre Traian Băsescu. A lovit sau nu a lovit copilul
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Mașinile sunt interzise. Restricția a intrat în vigoare de miercuri, 14 august, de la ora 20:00
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
Daniel Baciu, anunțul momentului pentru seniori după ce s-a terminat recalcularea! Șeful Casei de Pensii a dat vestea: „Avem o creștere a pensiei”
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...