STEAUA – GAZ METAN MEDIAŞ 4-0: Victorie la scor cu rezervele

FCSB - Gaz Metan Mediaș 4-0. Trei goluri, în 10 minute și un penalty ratat şi cel mai categoric succes pentru elevii lui Dică.
Filip Stan
17 sept. 2017, 10:16
STEAUA - GAZ METAN MEDIAŞ 4-0: Victorie la scor cu rezervele

STEAUA – GAZ METAN MEDIAŞ 4-0. Formaţia FCSB a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 4-0, echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a zecea a Ligii I, în care Florin Tănase reuşit o dublă şi Harlem Gnohere a ratat un penalti.

FCSB a urcat în urma victoriei pe locul doi, cu 21 de puncte, la doar patru lungimi în spatele liderului CFR Cluj. Roș-albaștrii au, de asemenea, 5 puncte avans față de marea rivală Dinamo, pe care o vor întâlni duminică, 24 septembrie. Înainte au meciul cu CFR, joi, 21 septembrie.

Gaz Metan continuă astfel sezonul horror. Ardelenii sunt pe locul 13, cu patru puncte, iar perspectivele nu sunt deloc îmbucurătoare pentru trupa antrenată de Cristi Pustai.

Min. 58: 4-0, Denis Man majorează diferenţa de pe tabelă.

Mn. 56: 3-0, Tănase reuşeşte o dublă!

Min. 13: GOOOOOOL Steaua, De Amorim deschide scorul.

 

Echipele de start

FCSB: Niță – Enache, Larie, Planici, Momcilovici – Achim, Ov. Popescu – Man, Fl. Tănase, De Amorim – Gnohere
Rezerve: Stăncioiu, R. Benzar, Nedelcu, Pleșca, F. Coman, A. Jorge, D. Benzar
Antrenor: Nicolae Dică 

Gaz Metan Mediaș: Greab – I. Voicu, M. Constantin, Khubutia, De Vriese – Danci, Mitici – Curtean, Olaru, Bic – Golubovici
Rezerve: Pleșca, R. Romeo, Sîrghi, Sg. Popovici, Manole, Lokaj, Buziuc
Antrenor: Cristi Pustai

A: Rădulescu George (Bucureşti – Bucureşti) / A1: Orbuleţ Mircea (Bucureşti – Bucureşti) / A2: Bucsi Imre-Laszlo (Sfântu Gheorghe – Covasna) / R1: Călin Iulian (Ştefăneşti – Argeş) / Obs: Sorescu Cornel (Piteşti – Argeş)

FCSB a marcat de fiecare dată în precedentele 14 jocuri disputate pe teren propriu, în opt dintre acestea reuşind cel puţin două goluri.

Ultima victorie bifată de ardeleni în deplasare pe prima scenă s-a consemnat pe 10 decembrie 2016, Pandurii – Gaz Metan 2-5. Au urmat şapte remize şi opt înfrângeri.

FCSB vs Gaz Metan în Liga 1: 22 jocuri – 13 victorii FCSB – cinci remize – patru victorii Gaz Metan.

Palmares cu FCSB gazdă: 11 jocuri – opt victorii FCSB – o remiză – două victorii Gaz Metan.


Dică schimbă liniile la FCSB – cu Gaz Metan, ”roş-albaştrii” odihnesc titularii. Înaintea derby-urilor de săptămâna viitoare, FCSB nu concepe să rateze victoria cu Mediaş, după ce runda trecută a pierdut la Ovidiu.

”Sper că băieții au înțeles după meciul cu FC Viitorul că trebuie să schimb ceva. Am vorbit cu ei, se pare că în meciul cu Viktoria Plzen a fost bine. Acum și în campionat trebuie să arătăm la fel. Jucăm joi cu CFR Cluj, apoi cu Dinamo, apoi în Europa League. După campionat sunt foarte multe jocuri într-o perioadă scurtă. Sigur că în partida cu Gaz Metan vor fi în teren jucători care au evoluat mai puțin în ultima perioadă”, a spus Nicolae Dică. Sezonul trecut, FCSB n-a reuşit s-o bată pe Gaz Metan – a pierdut 0-1 pe Arena Naţională şi a făcut doar 1-1 la Mediaş. Partida e în direct la Digi Sport 1, duminică, de la 20:30. ”Trebuie să nu mai facem pași greșiti în campionat și trebuie să ținem ștacheta acolo sus, pe primele locuri, pentru că așa am făcut și anul trecut, am făcut pași greșiți cu echipele mai mici și spre finalul campionatului am avut de suferit”, a completat fundașul Gabriel Enache.

În jur de 20.000 de oameni au fost la meciul dintre FCSB și Viktoria Plzen, iar jucătorii lui Dică sperau ca fanii să vină într-un număr atât de mare și în Liga 1, mai ales după victoria clară din Europa League, scor 3-0. Nu s-a întâmplat asta, iar Arena Națională va fi aproape goală la meciul cu Gaz Metan, transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1, de la ora 20:30. Până acum, roș-albaștrii au vândut doar 500 de bilete și nu așteaptă mai mult de 4.000 de spectatori la partida cu formația din Mediaș, penultima clasată, cu doar 4 puncte acumulate. În acest sezon de Liga 1, FCSB a avut cei mai mulți spectatori la derby-ul cu CS U Craiova, când pe Arena Națională au fost 11.514 spectatori. Cu siguranță, suporterii se vor mobiliza însă pentru derby-ul cu Dinamo, programat peste exact o săptămână, tot de la ora 20:30. Marele meci va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, iar fazele video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Denis Alibec a devenit incert pentru partida cu Gaz Metan, după ce a lipsit de la antrenamentul de sâmbătă din cauza unui virus stomacal. În afara atacantului, Dică nu se poate baza nici pe seriviciile lui Teixeira, care va mai absenta o săptămână, conform spuselor tehnicianului. „Teixeira încă este accidentat, el s-a lovit la meciul cu Viitorul. A făcut un RMN şi se pare că va mai sta o săptămână în afara lotului. Sperăm să-l recuperăm cât mai repede. Denis are o problemă medicală, la stomac, un virus. Vineri noapte nu a putut să doarmă”, a spus Nicolae Dică în conferinţa de presă de sâmbătă.

Nicolae Dică a dezvăluit că finanțatorul echipei, Gigi Becali, ar putea să le facă o nouă vizită în cantonamentul din Berceni. Patronul roș-albaștrilor a văzut că vizita sa înaintea meciului cu Plzen a dat roade și a decis să-și facă un obicei din asta. ”Poate să vină când dorește dânsul la echipă, e mereu binevenit. Ne face plăcere să-l avem lângă noi. Din ce am vorbit cu dânsul, s-ar putea să vină și în această seară”, a declarat Nicolae Dică, în conferința de presă premergătoare meciului cu Gaz Metan.

Nicolae Dică, antrenorul celor de la FCSB, a vorbit despre meciul cu Gaz Metan, de duminică.

STEAUA – GAZ METAN MEDIAŞ LIVE VIDEO ONLINE 2017. FCSB-GAZ METAN LIVE STREAM DOLCE TELEKOM SPORT

Stelistul a dezvăluit că va menaja mai mulți titulari și că atacantul Denis Alibec a avut câteva probleme medicale și că nu va juca împotriva formației lui Cristi Pustai.

„Întâlnim un adversar care a schimbat mulți jucători față de sezonul trecut și nu a început bine campionatul. Totuși, în meciurile cu Dinamo și Craiova au jucat bine și au pus probleme. Se apără foarte bine în jumătatea lor, au jucători de viteză în spatele atacantului și pleacă foarte bine pe contraatac.

Denis are o problemă medicală la stomac. Are un virus, nu a dormit și nu s-a antrenat azi. Mâine vor fi în teren jucători care au jucat mai puțin. Vin meciuri grele și vom avea foarte multe jocuri.

Da, e greu să motivez jucătorii în Liga 1. Este o diferență de atitutine față de meciurile din cupele europene. Și fanii sunt mai mult la meciurile din Europa League. Noi nu ar trebuie să avem o atitudine diferită. Trebuie să fim mereu la fel”, a spus DIcă la conferința de presă.

Echipa probabilă FCSB: A. Vlad – Benzar, Larie, Planici, Momcilovici – Nedelcu, J. Morais – Man, Tănase, Coman – Gnohere

Vin în număr mare doar în Europa! Arena Națională, aproape goală la FCSB – Gaz Metan

In jur de 20.000 de oameni au fost la meciul dintre FCSB și Viktoria Plzen, iar jucătorii lui Dică sperau ca fanii să vină într-un număr atât de mare și în Liga 1, mai ales după victoria clară din Europa League, scor 3-0. 

Nu s-a întâmplat asta, iar Arena Națională va fi aproape goală la meciul cu Gaz Metan, transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1, de la ora 20:30.

Până acum, roș-albaștrii au vândut doar 500 de bilete și nu așteaptă mai mult de 4.000 de spectatori la partida cu formația din Mediaș, penultima clasată, cu doar 4 puncte acumulate.

 

În acest sezon de Liga 1, FCSB a avut cei mai mulți spectatori la derby-ul cu CS U Craiova, când pe Arena Națională au fost 11.514 spectatori.

FCSB (STEAUA)-GAZ METAN MEDIAȘ LIVE ONLINE STREAM DIGISPORT VIDEO „Unde sunt toți steliștii care se călcau în picioare să vină la meciul cu Sporting?”, se întreabă o vânzătoare de la casele Arenei Naționale, care ieri a șomat la propriu! La prima oră, atunci când s-au deschis casele de bilete pentru meciul cu Gaz Metan, din această seară, nu era nimeni! Doar doi-trei jandarmi și câțiva angajați ai firmei de pază.

 

FCSB (STEAUA)-GAZ METAN MEDIAȘ LIVE ONLINE STREAM DIGISPORT VIDEO Cozile imense de la partidele cu Plzen și Sporting au dispărut, iar după prima zi de vânzare calculele sunt șocante! „S-au dat puțin peste 500 de bilete, dar cu siguranță în ziua partidei lumea o să vină la stadion”, spuneau cei care vindeau ieri tichete. Chiar dacă cel mai ieftin bilet costă 5 lei, duelul cu Mediașul nu atrage. Cu toate că s-au vândut atât de puține tichete, steliștii pot răsufla ușurați, n-au cum să depășească recordul negativ al Arenei Naționale!

FCSB (STEAUA)-GAZ METAN MEDIAȘ LIVE ONLINE STREAM DIGISPORT VIDEO Acesta a fost înregistrat tot la un meci al FCSB-ului, cu Timișoara, pe 17 decembrie 2016. Atunci, reporterii Gazetei prezenți la stadion au numărat om cu om și-au reieșit doar 541 de spectatori, cu tot cu cei de la tribuna oficială, unde s-a intrat pe bază de invitații gratuite. La ultimul joc cu Gazul jucat de Steaua la București, în tribune au fost 1.500 de fani.

FCSB (STEAUA)-GAZ METAN MEDIAȘ LIVE ONLINE STREAM DIGISPORT VIDEO Dică, fericit după victoria din Europa League

FCSB (STEAUA)-GAZ METAN MEDIAȘ LIVE ONLINE STREAM DIGISPORT VIDEO Nicolae Dică, antrenorul celor de la FCSB, s-a declarat extrem de mulțumit de succesul obținut de echipa sa în fața Viktoriei Plzen, scor 3-0.

FCSB (STEAUA)-GAZ METAN MEDIAȘ LIVE ONLINE STREAM DIGISPORT VIDEO „Sunt fericit, am făcut un joc foarte bun. Veneam după multe critici, dar important e că jucătorii au fost motivați și au avut o atitudine bună. Ne-am temut de acest meci, știam că va fi greu, am întâlnit o echipă foarte bună, dar am reușit să marcăm de trei ori.

FCSB (STEAUA)-GAZ METAN MEDIAȘ LIVE ONLINE STREAM DIGISPORT VIDEO E diferență  mare când joci cu 20.000 de oameni în tribună față de atunci când joci cu 5.000, dar jucătorii trebuie să înțeleagă că trebuie să joace la fel în orice condiții.

FCSB (STEAUA)-GAZ METAN MEDIAȘ LIVE ONLINE STREAM DIGISPORT VIDEO Încerc să unesc echipa, să unesc jucătorii, să fac un grup, să-i fac pe jucători să joace pentru echipă. Chiar dacă sunt un antrenor fără personalitate, așa cum se spune, iată că am reușit să obținem o nouă victorie în Europa.

FCSB (STEAUA)-GAZ METAN MEDIAȘ LIVE ONLINE STREAM DIGISPORT VIDEO S-au reglat discuțiile între MM și Alibec, iar eu n-am avut niciun conflict cu Budescu. Dacă un jucător va avea reacții necontrolate la adresa mea, cu siguranță voi lua măsuri. Voi reuși să-i fac pe Denis și pe Budi să aibă evoluții cât mai bune, așa cum i-am promis patronului.

FCSB (STEAUA)-GAZ METAN MEDIAȘ LIVE ONLINE STREAM DIGISPORT VIDEO Este devreme să vorbim de primăvara europeană, trebuie să fim concentrați la fiecare meci. Să rămânem modești și să muncim la fel de mult pentru a reuși să ne îndeplinim obiectivele”, a declarat Nicolae Dică, la Pro X.


Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Simona Halep a fost exclusă! Decizia luată acum de americani
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
EXPIRĂ ACEȘTI BANI! Trebuie să fie folosiți până în luna octombrie
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Cutremur după cutremur în România. A treia mișcare seismică de joi
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
L-a ÎNȘELAT pe fostul jucător din naționala României! Prima ei explicație este INCREDIBILĂ
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Elena Udrea e terminată. Nu mai are nicio șansă. Suferă cumplit
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
PENSIONARII NEMULȚUMIȚI de RECALCULARE, vizați DIRECT! URGENT trebuie să facă asta
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...