Oana Zăvoranu este însărcinată. Vedeta are gesturi pe care le are orice viitoare mămică FOTO

Viaţa Oanei Zăvoranu s-a schimbat total. A investit averea moştenită într-o clinică, şi-a îndreptat faţa către Dumnezeu, îşi iubeşte soţul şi... în ultima vreme dă semne că ar fi şi însărcinată. 
Iulian Tudor
18 sept. 2017, 10:57
Oana Zăvoranu este însărcinată. Vedeta are gesturi pe care le are orice viitoare mămică FOTO

În postările de pe contul ei de socializare, Oana menţionează tot mai des cuvântul „copil”, iar într-o filmare se ţine, asemenea gravidelor, cu mâna de burtică, scrie cancan.ro. Într-un live, în care şi-a aniversat motanii, Zăvo s-a purtat ca femeile însărcinate. A dat semne că oboseşte repede şi şi-a pus mâna pe abdomen. „Am obosit! Tu ai obosit? Nu mai pot… fac un an de zile golanii ăştia doi. Greu e cu copiii. Ah, ah”, spunea ea.

Citeşte şi Oana Zăvoranu a răbufnit pe Facebook: „Îşi spun vedete şi stau să fie tunse cu ciobu’…”

Cam la fel se mângâia pe abdomen, în urmă cu un an, şi Mădălina Ghenea, iar suspiciunile s-au adeverit. Cât despre Oana, ar putea avea toate motivele să-şi dorească şi un copil. Sau, cel puţin, o arată prin postările în care foloseşte tot mai des acest cuvânt. Până atunci, însă, exersează rolul de mamă cu cei doi motani simpatici, cărora le face toate poftele.

„Avem nişte copii needucaţi, au lipsit la ora de maniere. (…) ia uite ce îi dă mama, mousse, mousse, mămică, iubirea mea, mmm (…) Aşa, iubita lui mama, coifuleţul lu mămica”, îi drăgăleşte Oana pe pisoiaşi.

Oana face gesturi cu subînţeles

Oana ar fi putut fi mămică încă de acum şase ani când, din păcate, a pierdut sarcina. Dacă la început a lăsat să se înţeleagă că Tudy ar fi fost tatăl, Zăvo a lămurit ulterior misterul, mărturisind că a rămas însărcinată cu Răzvan Dumitrescu, iubitul ei de atunci. E posibil ca în decursul a şapte zile, de când pierdea sânge, să fi suferit un avort spontan.

Citeşte şi Oana Zăvoranu a făcut marele anunţ pe Facebook. În sfârşit, vedeta îşi măreşte familia. „Felicitări. Să fie sănătos….”

Acum, nopţile fierbinţi le petrece cu soţul ei, Alex, cel care a făcut multe sacrificii ca să-i satisfacă pretenţiile. „Alex m-a cucerit pur şi simplu cu naturaleţea lui, e un om extrem de natural, este un bărbat extraordinar de grijuliu, de protector, iţi oferă acea siguranţă de care ai nevoie ca fată. Şi este foarte tandru, ceea ce îşi doreşte orice femeie”, spune Oana despre Alex.

Ajunsă la 44 ani, Zăvo şi-a îngropat trecutul şi trăieşte o nouă viaţă. În urmă cu un an s-a măritat în mare secret cu palestinianul Alex Ashraf, a cheltuit sute de mii de euro pe maşini de lux şi haine de firmă, iar restul banilor moşteniţi de la Mărioara i-a investit într-o clinică medicală. Şi asta nu e tot, pe contul ei de socializare pluteşte dragostea, îi mulţumeşte lui Dumnezeu pentru tot ce are şi… face gesturi cu multe semne de întrebare.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Când începe postul Sfintei Marii 2024. Ce nu e bine să faci până la Adormirea Maicii Domnului
Capital.ro
Ordin UE pentru românii cu cont la bancă. Decizia valabilă din 17 iulie pentru cine transferă bani
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Cei mai bine plătiți angajați de la stat. Și nici nu sunt amenințați de șomaj
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Se dă ordin în România. Obligatoriu pentru proprietarii de bloc cu centrale termice
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Patriarhia Română răspunde acuzațiilor privind canonizarea unor clerici cu legături legionare
MediaFlux
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'