Horoscop de weekend 30 septembrie – 1 octombrie 2017: Cine se relexează, cine se ceartă

Horoscop de weekend 30 septembrie – 1 octombrie 2017. Acest sfârșit de săptămână va aduce relaxare pentru unii nativi, dar și noi frământări pentru alții.
Alina Costache
30 sept. 2017, 07:01
Horoscop de weekend 30 septembrie - 1 octombrie 2017: Cine se relexează, cine se ceartă

Berbec

Sâmbătă: Ești cuprins de o stare de bună dispoziție și ești plin de entuziasm. Vrei să faci cât mai multe și ești gata să pornești pe un drum nou.

Duminică: Dovedești că ai o rezistență impresionantă la atacurile pline de răutate ale unor persoane din anturaj pe care le-ai considerat cândva prieteni.

Taur

Sâmbătă: Te simți izolat și dat la o parte de ceilalți. Simți că nimeni nu te înțelege și vrei o pauză. Nu dispera! Ceilalți nu te-au abandonat și le vei recâștiga încrederea.

Duminică:  Ai o zi foarte bună în care să faci planuri de viitor. Concentrează-te asupra muncii pe care o ai de făcut și vei vedea că rezultatele bune vor apărea cât de curând.

Gemeni

Sâmbătă: Un vis se destramă sub ochii tăi și trebuie să te recunoști învins. Deși ești cuprins acum de sentimente negative, vei vedea că ești o persoană puternică și vei reuși să treci cu bine peste acest moment.

 Duminică:  Trebuie să te pregătești să faci față unor emoții puternice care vor năvăli astăzi în sufletul tău. Te poți baza cu încredere pe prietenii cei mai apropiați pentru a face față acestui flux emoțional.

Rac

Sâmbătă: Vrei să faci o schimbare majoră în viața ta și ți-ai dat seama exact ce schimbare ar trebui să faci. Începi să vezi lucrurile mai clar și ai exact starea de determinare necesară pentru a face acest pas important.

Duminică:  Ai o zi excelentă din punct de vedere financiar și primești niște bani. Nu ar trebui să îi cheltuiești pe toți într-o singură zi, ci să-i pui deoparte pentru zile negre.

Leu

Sâmbătă: Te zbați pentru o cauză în care ceilalți nu prea se cred. Nu trebuie să îți pierzi încrederea. Nu se poate ca toată lumea să fie de acord cu tine.

Duminică: Nu crede tot ce ți se spune astăzi. Ai șansa de a schimba mai multe lucruri care nu merg cum trebuie, dar trebuie să analizezi cu atenție ce auzi.

Fecioară

Sâmbătă: Ai unele necazuri din iubire și suferi din această cauză. Ești aproape de un eșec sentimental și te simți descumpănit din această cauză. Nu te întrista, vei găsi o persoană mai bună!

Duminică: Ar trebui să pui capăt tristeții care te-a cuprins de câteva zile. Încearcă să vezi viața dintr-o perspectivă mai optimistă.

Citeste aici horoscopul integral

Spynews
Cum arată acum Daria, fosta iubită a lui Alex Bodi! Cu ea a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce să nu-i faci câinelui pe timp de caniculă. Riști să-i provoci un șoc termic
Capital.ro
UE a dat ordin. BNR schimbă legea. Numai câte 10 persoane au voie!
Playtech.ro
OOPS! Anna Lesko, cu părțile INTIME la vedere. Fosta lui Irinel Columbeanu a arătat TOT
DailyBusiness
CRESC SAU NU TAXELE? Toți românii trebuie să știe asta
Adevarul
Imagini virale cu un sucevean care şi-a trasat, cu trafaletul, propria trecere de pietoni în faţa barului unde bea de obicei VIDEO
Spynews
Mama Cristinei Rotaru, atac dur la adresa lui Andrei Rotaru! Soacra concurentului de la Insula Iubirii l-a pus la punct: ”Nu cumva ești expirat?”
Spynews
Bianca Sârbu s-a tuns periuță! Motivul neașteptat al schimbării radicale | VIDEO
Evz.ro
Schimbare majoră pentru toți românii. Apare un nou CNP
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Sorana Cîrstea este FURIOASĂ după câștigul lui David Popovici! Sportiva a decis să nu mai tacă și, dacă citești ce a spus
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
David Popovici, interviu de colecție după succesul de la Paris. Campionul olimpic le-a transmis un mesaj tinerilor din România: „Am făcut copilul din mine foarte fericit”
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de terenuri, case sau mașini. S-a dat ordin: Trebuie să plătească!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Al cui e al doilea ADN găsit sub unghiile doctoriței Gavril! Dezvăluiri șocante despre cazul care a zguduit România
substantial.ro
Hezbollah a lansat zeci de rachete în nordul Israelului ca răspuns la un atac israelian
MediaFlux
RUSIA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu NATO! Avertismentul EXPERȚILOR MILITARI
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?