Zodii de femei care au noroc în dragoste, în luna octombrie

Unele femei sunt pretențioase când vine vorba de relații și acest lucru este un impediment în calea fericirii lor. Alte femei se consideră pur și simplu ghinioniste în dragoste și cred că nu au noroc să găsească un bărbat pe placul lor.
Alina Costache
08 oct. 2017, 05:52
Zodii de femei care au noroc în dragoste, în luna octombrie

Există și femei s-au născut sub o stea norocoasă și sunt fericite în dragoste fără să facă prea mari eforturi. Aceste femei au reușit să-și găsească bărbatul ideal alături de care își vor petrece tot restul zilelor. Alături de el se vor simi în al nouălea cer.

Astrele vin și de această dată în ajutorul nostru și ne dezvăluie care sunt șansele fiecărei femei în funcție de zodie. Iată care sunt femeile care au noroc de bărbați în luna octombrie:

Femeia RAC:

Femeia rac este una dintre cele mai bune soții din zodiac pentru că este tandră, atentă și iubitoare. Cine nu-și dorește o asemenea comoară lângă el? Tocmai pentru că are toate aceste calități pe care orice bărbat le caută, femeia rac va avea parte de un bărbat exemplar. Acesta îi va oferi tot ce-i dorește și îi va artă zilnic cât de mult o apreciază și o iubește.

Asemenea ei, bărbatul care îi va fi alături va fi un adevărat gentleman și un tată iubitor și grijuliu. Se va ocupa întotdeauna de nevoile soției sale și de ale copiilor.

Femeia BALANȚĂ:

Nativele acestei zodii sunt obsedate de echilibru în tot ceea ce face, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Femeile balanță nu suportă drama și nu sunt adeptele jocurilor și nu le plac aventurile. Nu le va fi ușor să-și găsească sufletul pereche, dar odată ce o vor face, va fi pentru toată viața.

Bărbatul ideal pentru ele este bărbatul hotărât care știe ce vrea și care să-i ofere stabilitate și siguranță. Acest bărbat va primi toată iubirea din partea femeii balanță pentru că aceasta se va simți împlinită alături de ea și vor construi împreună cea mai frumoasă familie.

Femeia CAPRICORN:

Nativele acestei zodii sunt foarte inteligente și își aleg cu grijă partenerii pentru că știu exact ce gândesc bărbații. Sunt experte în psihologia masculină și au o intuiție înnăscută. Știu foarte bine să discearnă ce este bine și ce este rău.

Datorită firii lor și atitudinii prin care iese în evidență, fără a face nici un efort, bărbații nu pot sta departe de femeile născute în zodia capricorn. Bărbatul ideal pentru ele trebuie să fie romantic și atent. Vor multă atenție și să fie în centrul universului lui.

Spynews
Cum arată acum Daria, fosta iubită a lui Alex Bodi! Cu ea a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce să nu-i faci câinelui pe timp de caniculă. Riști să-i provoci un șoc termic
Capital.ro
UE a dat ordin. BNR schimbă legea. Numai câte 10 persoane au voie!
Playtech.ro
OOPS! Anna Lesko, cu părțile INTIME la vedere. Fosta lui Irinel Columbeanu a arătat TOT
DailyBusiness
CRESC SAU NU TAXELE? Toți românii trebuie să știe asta
Adevarul
Imagini virale cu un sucevean care şi-a trasat, cu trafaletul, propria trecere de pietoni în faţa barului unde bea de obicei VIDEO
Spynews
Mama Cristinei Rotaru, atac dur la adresa lui Andrei Rotaru! Soacra concurentului de la Insula Iubirii l-a pus la punct: ”Nu cumva ești expirat?”
Spynews
Bianca Sârbu s-a tuns periuță! Motivul neașteptat al schimbării radicale | VIDEO
Evz.ro
Schimbare majoră pentru toți românii. Apare un nou CNP
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Sorana Cîrstea este FURIOASĂ după câștigul lui David Popovici! Sportiva a decis să nu mai tacă și, dacă citești ce a spus
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
David Popovici, interviu de colecție după succesul de la Paris. Campionul olimpic le-a transmis un mesaj tinerilor din România: „Am făcut copilul din mine foarte fericit”
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de terenuri, case sau mașini. S-a dat ordin: Trebuie să plătească!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Al cui e al doilea ADN găsit sub unghiile doctoriței Gavril! Dezvăluiri șocante despre cazul care a zguduit România
substantial.ro
Hezbollah a lansat zeci de rachete în nordul Israelului ca răspuns la un atac israelian
MediaFlux
RUSIA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu NATO! Avertismentul EXPERȚILOR MILITARI
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?