Zodii de femei care sunt blestemate în dragoste. Atrag numai bărbaţii nepotriviţi

Probabil să ți s-a întâmplat și ție să ai o relație la un moment dat care s-a dovedit a fi o greșeală completă. ei bine, trebuie să luăm aceste dezamăgiri ca pe experiențe pozitive pentru că întotdeauna avem ceva de învățat din ele.
Alina Costache
13 oct. 2017, 20:21
Zodii de femei care sunt blestemate în dragoste. Atrag numai bărbaţii nepotriviţi

Cred că nu există femeie care să nu fi fost mințită, trădată sau manipulată la un moment dat, cu sau fără știința ei. Noi ne controlăm viața și noi alegem ce fel de persoane păstrăm în viața noastră și pe care le excludem.

Astrele ne dezvăluie și de această dată lucruri importante și ne spun care sunt zodiile de femei care au ghinion în dragoste, scrie estisuperba.ro.

Femeia PEȘTI:

Nativele născute sub acest semn zodiacal au un suflet bun și încearcă să vadă mereu tot ce este mai bun în oameni, dar de cele mai multe ori oamenii și mai ales bărbații, profită de această bunătate.

Aceste femei au o personalitate minunată și un caracter demn de urmat și pentru asta ar trebui să fie apreciate și iubite la adevărata lor valoare, însă se pare că lasă doar bărbați răi și care au intenții ascunse în viața lor.

Decât să-și deschidă inima în fața oricui, ar trebui să fie mai selective. Trebuie să deschidă larg ochii și să nu se mai lase purtate de val. Doar în acest fel vor putea să evite neplăcerile pe plan amoros.

Femeia BALANȚĂ:

La ca femeile născute în zodia pești, aceste femei au avut un număr imens de dezamăgiri în dragoste. Deși nu se numără printre femeile bune ale zodiacului, aceste femei au un suflet bun și nu ar trebui tratate astfel de către bărbați.

Poate că au ghinion în dragoste, dar cea mai mare vină o constituie atitudinea lor. Nativele născute în această zodie sunt extrem de frumoase și nu numai fizic. Din această cauză este normal să atragă o grămadă de bărbați care să le curteze.

Totul ține de ele și ar trebui să învețe să facă diferența dintre un bărbat care merită și care nu. Sunt extrem de amabile și se tem că respingerea îi va afecta pe bărbați, de aceea sunt diplomate și nu pot refuza pe nimeni.

Femeia GEMENI:

Se știe despre femeile gemeni că sunt cele mai blânde și atente femei din zodiac și poate că îți este greu să crezi că au parte doar de bărbați răi în viața lor. Totuși, le place să flirteze și sunt deschise de fiecare dată pentru lucruri noi.

Acesta este principalul motiv pentru care ajung să sufere mereu din cauza bărbaților nepotriviți care le părăsesc din senin. Sunt atrase de bărbații răi care au un aer de duritate, dar ar trebui să dea o șansă și bărbaților timizi care li se par plictisitori la prima vedere.

Dacă femeile gemeni ar încerca măcar să-și schimbe atitudinea, viața lor s-ar îmbunătăți total și nu doar pe plan sentimental. Deși atrag doar bărbați răi, ar trebui să se abțină de la flirt și să privească lucrurile rațional.

Spynews
Cum arată acum Daria, fosta iubită a lui Alex Bodi! Cu ea a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce să nu-i faci câinelui pe timp de caniculă. Riști să-i provoci un șoc termic
Capital.ro
Limită la plata în numerar. Se pun restricții pentru acești români care plătesc cash
Playtech.ro
OOPS! Anna Lesko, cu părțile INTIME la vedere. Fosta lui Irinel Columbeanu a arătat TOT
DailyBusiness
CRESC SAU NU TAXELE? Toți românii trebuie să știe asta
Adevarul
Imagini virale cu un sucevean care şi-a trasat, cu trafaletul, propria trecere de pietoni în faţa barului unde bea de obicei VIDEO
Spynews
Mama Cristinei Rotaru, atac dur la adresa lui Andrei Rotaru! Soacra concurentului de la Insula Iubirii l-a pus la punct: ”Nu cumva ești expirat?”
Spynews
Bianca Sârbu s-a tuns periuță! Motivul neașteptat al schimbării radicale | VIDEO
Evz.ro
Caniculă în toată România. Temperaturile vor arde
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Sorana Cîrstea este FURIOASĂ după câștigul lui David Popovici! Sportiva a decis să nu mai tacă și, dacă citești ce a spus
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
David Popovici, interviu de colecție după succesul de la Paris. Campionul olimpic le-a transmis un mesaj tinerilor din România: „Am făcut copilul din mine foarte fericit”
Capital.ro
Statul a luat banii românilor. Record istoric anunțat acum în România. Toată lumea plătește
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Al cui e al doilea ADN găsit sub unghiile doctoriței Gavril! Dezvăluiri șocante despre cazul care a zguduit România
substantial.ro
Hezbollah a lansat zeci de rachete în nordul Israelului ca răspuns la un atac israelian
MediaFlux
RUSIA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu NATO! Avertismentul EXPERȚILOR MILITARI
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?