HOROSCOP: Zodiile care vor avea parte de foarte mult spor şi noroc în 2018!

Din punct de vedere astrologic, anul 2018 va fi unul plin de realizări în prima jumătate a sa, însă va fi și unul a începuturilor și a noului în a doua jumătate. Și s-a anunțat că sunt zodii care vor avea fie noroc și spor în cam tot ceea ce-și propun. Însă totodată s-a anunțat că sunt și câteva zodii care vor cam avea ghinion și nu vor reuși să facă chiar tot ceea ce își propun.Însă așa cum majoritatea oamenilor preferă întâi și întâi veștile bune, în acest articol vom vorbi despre zodiile care își vor înzestra nativii în 2018 cu foarte mult spor și noroc în tot ceea ce își vor dori să facă. Lucru foarte bun, pentru altfel ies lucrurile când ambiția și astrele sunt de partea ta. Din câte au spus astrologii noștri, este de așteptat ca acest spor și noroc pe plan profesional și financiar să fie mai activ în prima perioadă a lui 2018, iar în a doua să își piardă din valoare la unele zodii.
Alina Costache
23 oct. 2017, 16:43
HOROSCOP: Zodiile care vor avea parte de foarte mult spor şi noroc în 2018!

1. Taur – În prima jumătate a anului vei reuși cu mult spor să realizezi ceea ce timpul lui 2017 nu ți-a permis într-o măsură atât de buna. Unele vise nu le vedeai realizate nici în 2020, darămite în 2018, însă sporul pe care îl vei avea te va ajuta enorm de mult pe plan profesional, exact aici unde ai nevoie.

În a doua parte a anului 2018 vei începe să lucrezi într-un nou loc ce se învârte în jurul aceluiași domeniu de până acum, diferența este că cel nou este mai bine plătit pentru un minim de efor din partea ta, lucru care te va încânta enorm, având în vede devotamentul tău către domeniul în care lucrezi.

2. Fecioară – În prima jumătate a anului vei reuși să îți duci realizările la perfecționismul după care ești obsedată de-a dreptul. Și din fericire pentru toată lumea vei și reuși această performanță uluitoare și îți vei ridica fiecare lucru din viață la standardele dorite de tine, lucru genial de bun pentru stima ta de sine.

În a doua jumătate a anului se pare că vei începe noi proiecte de pe urma cărora vei avea foarte mult de câștigat financiar, dar și profesional, căci într-un asemenea proiect îți pot fi descoperite talentele de către un om mare ce te poate aduce pe culmile succesului.

3. Capricorn – În prima jumătate a anului 2018 vei reuși să îți pui gândurile la locul lor și să îți îndeplinești câteva dorințe foarte mari, din păcate în această parte a anului norocul nu va fi chiar de partea ta, însă nu trebuie să îți moară speranța, pentru că vei încheia tot ce ai început în 2018.

Și de abia în a doua jumătate a anului când norocul sporește și pentru tine vei începe să ai noi orizonturi care o să te ducă foarte departe în viață. În anii ce urmează o să ai realizări mai mari ca niciodată. Ceea ce o să îți sporească mândria.

4. Pești – Tu vei fi foarte norocos în prima jumătate a anului și vei trece printre probleme așa cum trece peștele prin apă. Nu te vei sfii să faci mai mult decât poți, pentru că norocul e de partea ta și te va ajuta cu mare siguranță să-ți atingi fiecare scop în parte.

Însă noile începuturi din a doua jumătate a lui 2018 mai bine le-ai lăsa pentru 2019 pentru că atunci norocul tău scade foarte tare și trebuie să fii prudent în viață pentru că poți suferi, totuși, niște pierderi considerabile pe care cu siguranță nu-ți dorești să le ai pe lista anului 2018.

Spynews
Cum arată acum Daria, fosta iubită a lui Alex Bodi! Cu ea a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Cele 4 zodii care-și pot schimba soarta până pe 15 august. Șansa le surâde
Capital.ro
Limită la plata în numerar. Se pun restricții pentru acești români care plătesc cash
Playtech.ro
OOPS! Anna Lesko, cu părțile INTIME la vedere. Fosta lui Irinel Columbeanu a arătat TOT
DailyBusiness
CRESC SAU NU TAXELE? Toți românii trebuie să știe asta
Adevarul
Prețurile din SUA care l-au șocat pe un cunoscut vlogger român. „Ceva nu-i bine cu magazinul ăsta, mai ieftin ca în București” VIDEO
Spynews
Mama Cristinei Rotaru, atac dur la adresa lui Andrei Rotaru! Soacra concurentului de la Insula Iubirii l-a pus la punct: ”Nu cumva ești expirat?”
Spynews
Bianca Sârbu s-a tuns periuță! Motivul neașteptat al schimbării radicale | VIDEO
Evz.ro
Cel mai atractiv desert de post. Prăjitură cu gem și ciocolată
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Sorana Cîrstea este FURIOASĂ după câștigul lui David Popovici! Sportiva a decis să nu mai tacă și, dacă citești ce a spus
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
David Popovici, interviu de colecție după succesul de la Paris. Campionul olimpic le-a transmis un mesaj tinerilor din România: „Am făcut copilul din mine foarte fericit”
Capital.ro
Statul a luat banii românilor. Record istoric anunțat acum în România. Toată lumea plătește
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Al cui e al doilea ADN găsit sub unghiile doctoriței Gavril! Dezvăluiri șocante despre cazul care a zguduit România
substantial.ro
Joe Biden reafirmă angajamentul SUA pentru securitatea Israelului în fața amenințărilor iraniene
MediaFlux
RUSIA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu NATO! Avertismentul EXPERȚILOR MILITARI
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?