4 zodii feminine care despart cupluri. Le place să fure bărbaţii altor femei

Unele femei luptă pentru iubirea lor și ar face orice pentru bărbatul de care sunt îndrăgostite. Există femei care se dau la o parte în momentul în care află că bărbatul pe care îl plac este căsătorit și are familie, însă există și femei care nu fac asta.
Iulian Tudor
26 oct. 2017, 09:37
4 zodii feminine care despart cupluri. Le place să fure bărbaţii altor femei

Astrele ne dezvăluie care sunt femeile din zodiac care nu țin cont de starea civilă a bărbaților și care acționează oricum, scrie estisuperba.ro. Aceste femei își scot toate armele seducției și nu se lasă până bărbatul pe care îl plac nu devine doar al lor.

Citeşte şi Horoscop Mariana Cojocaru. Care este cifra de destin pentru fiecare zodie în parte VIDEO

Femeia SCORPION:

Se știe că femeia scorpion este cea mai pasională și senzuală femeie din zodiac. Aceasta are tehnici unice de seducție și nici un bărbat nu-i poate rezista, fie și el însurat. Femeia scorpion știe foarte bine ce-și doresc bărbații și știu cum să îi atragă în mrejele dragostei.

Femeile scorpion sunt pregătite tot timpul pentru cuceriri noi și pentru noi relații și atunci când se îndrăgostesc nu mai țin cont de nimic altceva. Se gândesc doar la ele și la sentimentele pe care le au pentru bărbatul respectiv.

Femeia BALANȚĂ:

Nativele acestui semn zodiacal sunt faimoase pentru modul în care își ademenesc partenerii. Cea mai mare calitate a ei este privirea și cuvintele pe care le folosește în seducție au de cele mai multe ori dublu sens.

Multor bărbați le este greu să abordeze aceste femei, însă le este mai greu să le refuze și să le reziste. De obicei, aceste femei nu sunt de acord cu relațiile cu bărbați însurați sau care au alte relații, însă dacă acești bărbați le dau de înțeles că este în regulă, atunci nu mai au nici o problemă.

Femeia VĂRSĂTOR:

Nativele născute sub acest semn zodiacal sunt cele mai excentrice femei. Nu numai că aceste femei au un stil vestimentar excentric, dar și modul în care comunică este la fel de exuberant.

Pentru dragoste, femeile vărsător ar face orice și sunt considerate amantele perfecte. Acestea nu au nici o problemă în faptul că sunt amantele unui bărbat, ba chiar le place pentru că nu trebuie să-și asume nici un fel de responsabilitate.

Citeşte şi Cum să fii o fată rea în pat

Femeia GEMENI:

Dacă femeia gemeni este înșelată, tot ce este mai rău i se va întâmpla bărbatului care a îndrăznit să facă asta, însă nu are nici o problemă dacă ea este femeia cu care bărbații își înșală partenerele.

Nici un bărbat nu-i poate rezista și nici nu va sta pe gânduri când vine vorba de a-i sufla bărbatul altei femei, asta dacă sentimentele ei sunt sincere și profunde. Trebuie să fie sigură că și bărbatul respectiv o iubește la fel de mult.

Spynews
Fetița lovită cu mașina de șoferul minor, în Pantelimon, s-a trezit fix în ziua în care fratele său a fost înmormântat! A aflat că medicii i-au amputat piciorul, însă nu știe că băiatul a murit
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Locul unic descoperit recent în România. E spectaculos și are o lungime de 1.3 kilometri
Capital.ro
Cod Rutier 2024. NU mai treci de RAR. Rămâi fără plăcuțe de înmatriculare pe loc
Playtech.ro
Soția lui Ianis Hagi, în cea mai transparentă rochie! E mult prea FIERBINTE, a lăsat la vedere…
DailyBusiness
Se dau GRATIS 40.000 de euro de la Guvern! Vești bune pentru români!
Adevarul
Afacerea clandestină care i-a transformat pe securiști în milionari. „Mulți oameni și-au vândut casa pentru asta” INTERVIU
Spynews
Maria Georgiana, imagini cu burtica de gravidă! Cum decurge sarcina celei mai dorite românce de pe platformele pentru adulți | VIDEO
Spynews
Imaginile care pun capăt speculațiilor. Dovada clară că la volan, în timpul accidentului din Pantelimon, era minorul în vârstă de 17 ani | VIDEO
Evz.ro
Rețetă delicioasă și rapidă. Creveți cu usturoi, ușor de pregătit
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Cancan.ro
Cum a apărut Gabriela Cristea pe plajă, la Mamaia. Criticată de fani după o postare a lui Tavi Clonda, vedetei TV nu-i pasă
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Cât plătesc turiștii pentru a mânca la o autoservire din Mamaia?
Capital.ro
Permis de conducere anulat. Șoferii nu-l mai primesc automat înapoi. Te lasă pieton pe viață
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Dărâmat de durere, bunicul băiețelului omorât în accidentul din Pantelimon cere dreptate "A băgat în pământ un suflet nevinovat"
substantial.ro
Cele mai violente revolte din Regatul Unit în ultimii zece ani continuă
MediaFlux
PENSIA după 30 DE ANI de MUNCĂ! Se dau în PLUS SUTE de LEI
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?