Top 3 zodii care au cele mai murdare minţi. Secretele ruşinoase ale zodiilor

Fiecare persoană are secretele ei pe care nu le împărtășește nici cu cele mai apropiate persoane. Uneori, este mai bine să ții anumite lucruri doar pentru tine pentru că oamenii sunt răi și au tendința să judece, fără să aibă cunoștință de cauză.
Iulian Tudor
05 nov. 2017, 08:52
Top 3 zodii care au cele mai murdare minţi. Secretele ruşinoase ale zodiilor

Astrele ne dezvăluie care sunt semnele zodiacale cu cea mai murdară minte și care ascund secrete la care nu te-ai fi gândit niciodată, scrie estisuperba.ro. Aceste 3 zodii au secrete dintre cele mai rușinoase!

Citeşte şi Oracolscop Astrocafe.ro 30 octombrie- 5 noiembrie. Etape noi pentru mai multe zodii

Locul III: FECIOARĂ

Poate că nativii născuți în zodia fecioarei ți se vor părea extrem de sinceri și deschiși, însă pot ascunde secrete din trecutul lor care s-ar putea să te surprindă. Totuși, nu vei afla niciodată despre ce este vorba pentru că nu vor vorbi despre asta.

Fecioarele pot face compromisuri pe care nu le-ar mai repeta niciodată, dar în momentul în care vor face pact cu Diavolul nu vor mai spune nimănui și vor ține totul secret. Secretul cel mai mare pe care acești nativi îl vor lua cu ei în mormânt este acela că vor să-și dea frâu fanteziilor în dormitor, însă nu au curajul să o facă din teama de a nu fi înțeleși greșit.

Locul II: BERBEC:

Nativii născuți sub acest semn zodiacal pot deveni foarte agresivi în relațiile pe care le au. Sunt agresivi atât din punct de vedere verbal, dar și fizic și acest lucru este cel mai rușinos secret și totodată cel mai mare defect al acestei zodii.

Acești nativi nu vor ca ceilalți să afle despre episoadele lor agresive din trecut și încearcă din răsputeri să se controleze și acest secret să rămână doar în trecut. De aceea, berbecii încearcă să se schimbe și să-i facă pe plac partenerului de viață.

Citeşte şi HOROSCOP Mariana Cojocaru. Verbul care defineşte fiecare zodie VIDEO

Fiind o fire posesivă, nativi născuți sub acest semn zodiacal, vor să-și domine partenerul în dormitor, însă să ducă acest lucru la un alt nivel. Au fantezii cu supuși și sclavi în pat, însă le este teamă să-și scoată această latură la iveală.

Locul I: VĂRSĂTOR:

Nativii acestei zodii nu sunt foarte pregătiți când vine vorba de discuții inteligente, însă vor să pară interesanți și încearcă să facă tot posibilul să pară că sunt cât mai documentați în orice domeniu.

Cel mai mare secret al lor este că nu sunt în stare să elaboreze o lucrare singuri pentru că nu sunt informați suficient și nu au încredere în forțele lor. De aceea, de multe ori, acești nativ vor apela la diverse mijloace pentru a obține rezultate bune, fără ca ceilalți să le afle secretul.

Se știe despre vărsători că sunt visători și uneori trăiesc în propria lor lume. Ei bine, acest lucru se întâmplă și pe plan erotic. Vor să facă amor pe roluri și să poarte costume cu partenerul de viață, însă nu spun niciodată acest lucru cu voce tare, ci îl țin doar pentru ei.

Spynews
Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit religios tot astăzi, după cununia civilă! Imagini exclusive de la biserica unde și-au jurat iubire pentru totdeauna / VIDEO
Bzi.ro
Cum scapă Mirela Vaida de kilogramele acumulate în vacanță. Ieșeanca a recunoscut: „Îmi plac mâncărurile bine făcute!”
Fanatik.ro
Afacerea care a înflorit pe timp de secetă într-o localitate din România. Planta care aduce zeci de mii de euro profit
Capital.ro
Anunț pentru românii care au contract cu DIGI. Nu mai pot alege după 8 septembrie
Playtech.ro
Pierdere grea în politică. Premierul a murit în urmă cu puțin timp
DailyBusiness
Fenomenul șocant care șterge trei orașe de pe HARTA României
Adevarul
Pățania unui turist român pus să plătească sute de euro pentru curățenie la o rezervare în Turcia, deși a refuzat cazarea
Spynews
Jucător de fotbal, prăbuşit pe teren în timpul meciului! Sportivul în vârstă de 27 de ani s-ar confrunta cu probleme cardiace / VIDEO
Spynews
”Mâine strângem mieii". Discuțiile șocante dintre Andrew și Tristan Tate au fost făcute publice. Cum ar fi vorbit despre femeile care ar fi lucrat pentru ei
Evz.ro
Bicarbonatul de sodiu înlătură mirosurile neplăcute din șifonier
Ego.ro
ATENȚIE, pensionari! Ce faci dacă primești o pensie MAI MARE decât te așteptai
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare în costum de baie cu una dintre cele mai frumoase femei din fotbalul românesc!
wowbiz.ro
Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Florin Salam! Motivul pentru care a dispărut din me
Cancan.ro
Ninge peste câteva săptămâni în România! Meteorologii Accuweather anunță data exactă a primelor ninsori
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
Tragedie pe o plajă cunoscută din Constanța: Un copil de 11 ani s-a înecat sub privirile turiștilor
Capital.ro
Doliu în lumea politică. Toată țara îl plânge azi: A murit în cel mai dificil moment
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Imperiul lui Ion Țiriac a fost împărțit. Magnatul a luat decizia în privința averii
stirilekanald.ro
Snopit în bătaie de un vecin, Cristian a murit! "Fiecare os din fața lui e rupt!"
substantial.ro
Massachusetts conduce clasamentul statelor americane după media IQ
MediaFlux
S-A AFLAT cine VA FI PREȘEDINTELE ROMÂNIEI! Răsturnare TOTALĂ de SITUAȚIE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...