Cele mai zgârcite zodii din horoscop

Daca ai aflat deja care sunt cele mai cheltuitoare semne zodiacale din horoscop, nu trebuie sa le ratezi nici pe cele care sufera de avaritie. Fie ca iti doresti sa te feresti de ele sau nu, este important sa le cunosti caracterul. Asadar, afla care sunt cele mai zgarcite zodii si de ce isi doresc atat de mult sa stranga banii la pusculita!
Alina Costache
04 nov. 2017, 16:13
Cele mai zgârcite zodii din horoscop

4. Fecioara

Reprezentantii zodiei oscileaza intre zgarcenie si dorinta de a cheltui. Daca acum isi doresc sa isi cumpere diferite obiecte sau sa faca daruri celor dragi, maine se vor cai ca au cazut in prada shoppingului. Cu toate acestea, nativii sunt responsabili atunci cand stiu ca nu trebuie sa intreaca limita. In niciun caz nu vor lasa datoriile neplatite ca sa isi faca mofturile. Ei sunt practici de felul lor si destul de ordonati, asa ca nu vor avea niciodata probleme cu bugetul.

3. Rac

Daca vrei sa stii unde se afla cele mai ieftine haine sau alimente, vorbeste cu nativii din zodia Rac, avand in vedere ca ei se afla in topul zodiilor zgarcite. Lor nu le place sa arunce banii pe fereastra, ci sunt extrem de atenti atunci cand fac anumite achizitii. Intorc obiectele respective pe toate partile si parca spera sa le gaseasca defecte pentru a putea sa le cumpere mai ieftin. Trebuie sa mai mentionam ca unii dintre nativi tind sa devina materialisti de-a lungul vietii, in special daca au avut parte de perioade dominate de saracie.

2. Taur

Taurii adora sa economiseasca bani, asa ca nu ar trebui sa te surprinda ca nativii se numara printre cele mai zgarcite zodii din horoscop. Ei sunt in stare sa renunte la multe placeri pentru a face economii cu sens sau fara. De altfel, isi doresc chiar sa munceasca peste program sau in weekend pentru a castiga ceva in plus. Odata cu trecerea timpului, rezerva lor se poate transforma intr-o mica bogatie. Insa nativii nici atunci nu se vor arunca entuziasmati asupra banilor, ci tot se vor feri sa cheltuiasca prea mult.

1. Capricorn

Nu se poate spune ca nativii se numara printre cele mai norocoase zodii, iar ei stiu acest lucru, asa ca lupta aprig pentru tot ceea ce isi doresc in viata. Nu asteapta sa se imbogateasca peste noapte, astfel ca economisesc tot timpul bani. Ceea ce este surprinzator este ca ei nu fac economii cu un scop bine stabilit, ci in ideea ca ar putea candva sa vina si zile negre. In plus, nu le place sa isi cheltuiasca banii pentru a satisface capriciile altora, asa ca cei din jur nu ar trebui sa vina la ei cu prea multe cerinte. Nu suporta sa se imprumute si sunt in stare de orice pentru a nu apela la altii, indiferent de tipul de relatie pe care il au cu ei.

Spynews
Cum arată acum Daria, fosta iubită a lui Alex Bodi! Cu ea a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Singura plajă din România unde găsești apă turcoaz ca-n Grecia. Te bucuri de nisip fin și eviți și aglomerația
Capital.ro
Se pune limită la banii cash. Românii care au interzis. Restricții privind plata în numerar
Playtech.ro
Noi detalii șocante ies la iveală despre crima din Brăila. ULUITOR ce au descoperit polițiștii despre al doilea ADN
DailyBusiness
S-a anunțat lista românilor care vor primi 20.000 de euro GRATIS de la Guvern
Adevarul
Prețurile din SUA care l-au șocat pe un cunoscut vlogger român. „Ceva nu-i bine cu magazinul ăsta, mai ieftin ca în București” VIDEO
Spynews
Mama Cristinei Rotaru, atac dur la adresa lui Andrei Rotaru! Soacra concurentului de la Insula Iubirii l-a pus la punct: ”Nu cumva ești expirat?”
Spynews
Bianca Sârbu s-a tuns periuță! Motivul neașteptat al schimbării radicale | VIDEO
Evz.ro
Conflict aberant la „Casa Iubirii”. Scandalul i-a înfuriat pe internauți
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Dovada clară că şi-a lăsat iubita şi s-a cuplat cu ispita! La Insula iubirii plângea după ea, dar a uitat-o instant
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Oponentul lui David Popovici, acuzat ca ar fi trișat! Cine îl acuză pe Pan Zhanle de dopaj: „Nu este posibil din punct de vedere uman”
Capital.ro
Limită la plata în numerar. Se pun restricții pentru acești români care plătesc cash
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Al cui e al doilea ADN găsit sub unghiile doctoriței Gavril! Dezvăluiri șocante despre cazul care a zguduit România
substantial.ro
Explozie de gaze în Rusia: patru persoane decedate și 15 salvate într-un bloc din regiunea Sverdlovsk
MediaFlux
RUSIA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu NATO! Avertismentul EXPERȚILOR MILITARI
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?